Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Bursaspor - Beşiktaş [8 Nisan P.tesi Saat 20.00]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

pii, halı sahada da koydular. Geldim yazılanları okuyorum Twitter'da falan da iyi ki izlememişim diyordum. Eee bu kadar işte, Samet efendi yine Oğuzhan'a falan sürekli saydırıyormuş kenardan doğruysa...

Maç sonu istifası nerede, çıkar yine Oğuzhan çok sevişiyor o yüzden yenildik, Holosko koşmadı, o pas vermedi hadi Menemen'e diyip ^-^ takılır geçer gider.

Yönetimde eğer biraz mantık varsa sezon sonu bir an beklemeden işine son verilir ve erken planlama ile yeni sezona başlanılır. Bu adamla olmaz, artık zerre güvenim kalmadı. Ne sportif direktör ne de başka bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen. bjk büyük falan değil. kimse kusura bakmasın. 1990ların ortasından beri esamesi okunmuyor. 1995den beri 2 kere şampiyonluk almış e bursasporun da 1 şampiyonluğu var yine o aralıkta. trabzon zaten allahlık.

fener, gs gerisi büyük müyük değil. romantik büyük olur işte anca. ne ekonomik başarıda, ne kupada ne de scoutingde yoklar.
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

tek maçla büyüklükten de olduk :/

Bazılarına geliyo böyle serzenişler, boşver büyük olsunlar.

Maça gelirsek hakederek yenildik, Bursa bastırsa çok daha fazla atardı ama onlar da rahat oynadılar. Kapanmayan Bursa'ya hücum edemedik. Savunma kötüydü, Samet maçı Bursa'ya verdi desek yeridir. Eğer ki Samet'in gidişine sebep oloacaksa bu mağlubiyet, hoş geldi, sefa geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...