Darksun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 5 olsunda Samet hemen yarın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Beşiktaş gol yedikçe spiker orgazm oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Takım ne dağıldı lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bi tane daha ya lutfen bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dfasdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kimse beşiktaşın hakkı yeniyor yazmıyor, hakeme kusur bulanda yok. izleyemiyorum acayip merak ettim. cidden bursa 3-0 lık mı oynuyor ? noluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bursanın taraftarı kesinlikle en iyisi, 3 büyükler falan cacık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 iyiler de en iyi oldukları tek şey otobüs aramasında çıkan bıçak istatistiğidir, o da trabzon formda değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 oha 3-0 olmuş maç ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 hani gerçekten beşiktaşlı olduğuna inansam bu maçtan sonra istifa eder derdim, ama nerdeee, birazcı ama çok değil hani biraz beşiktaşlıysa, bu maçtan sonra çıkar adam gibi istifa eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://www.thefanclub.com/files/g/450000/RbdaQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 pii, halı sahada da koydular. Geldim yazılanları okuyorum Twitter'da falan da iyi ki izlememişim diyordum. Eee bu kadar işte, Samet efendi yine Oğuzhan'a falan sürekli saydırıyormuş kenardan doğruysa... Maç sonu istifası nerede, çıkar yine Oğuzhan çok sevişiyor o yüzden yenildik, Holosko koşmadı, o pas vermedi hadi Menemen'e diyip ^-^ takılır geçer gider. Yönetimde eğer biraz mantık varsa sezon sonu bir an beklemeden işine son verilir ve erken planlama ile yeni sezona başlanılır. Bu adamla olmaz, artık zerre güvenim kalmadı. Ne sportif direktör ne de başka bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 merakla basin toplantisini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuttum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Türkiyenin 2 büyük takımı var gerisi fasafiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 aynen. bjk büyük falan değil. kimse kusura bakmasın. 1990ların ortasından beri esamesi okunmuyor. 1995den beri 2 kere şampiyonluk almış e bursasporun da 1 şampiyonluğu var yine o aralıkta. trabzon zaten allahlık. fener, gs gerisi büyük müyük değil. romantik büyük olur işte anca. ne ekonomik başarıda, ne kupada ne de scoutingde yoklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tek maçla büyüklükten de olduk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 maç konuşulmuyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://d1304.hizliresim.com/18/8/lwslc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 türkiyenin büyük taraflı spikerleri var asıl. gs ve fb maçları sahaya girip koşturulacakmış gibi anlatılıyor. diğer takımlar gökten elma düşmüş bu elmayı nabalım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 toraman da gg sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yok son 15 yıldaki yönetimler, daha doğrusu seba sonrası basiretsiz idareciler bu duruma getirdi. üstteki arkadaş yazmış, maçtan alakasız bir durum tespiti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 olm sampiyonluk mu bekliyordunuz ki bursaya yenilince samet aybaba gitsin diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 knoxville said: tek maçla büyüklükten de olduk :/ Bazılarına geliyo böyle serzenişler, boşver büyük olsunlar. Maça gelirsek hakederek yenildik, Bursa bastırsa çok daha fazla atardı ama onlar da rahat oynadılar. Kapanmayan Bursa'ya hücum edemedik. Savunma kötüydü, Samet maçı Bursa'ya verdi desek yeridir. Eğer ki Samet'in gidişine sebep oloacaksa bu mağlubiyet, hoş geldi, sefa geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar