sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bir de köy köy gezip bütün bakirelere tecavüz etmen lazım, sorun olacağını sanmıyorum. At üzerinde ok atan adamsın sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 at sütü öyle içilmez ya az bekleteceksin ki acısı gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 mhp den de girebilir lol ama akp ağzı yapmış, tayyipin altında olduğunda "OSMANLIYI HIZMETKARI YAPTI" başlıkları görebilirz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yok bakireler kolay kusey steplerinde bakireler teklif ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 neskuikle iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 adamlar yeniden canlandıracak osmanlıyı bu gidişle. Republic of Ottoman Empire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Çok eğlenceli bir 10 yıl bekliyor bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Suark said: mhp den de girebilir lol ama akp ağzı yapmış, tayyipin altında olduğunda "OSMANLIYI HIZMETKARI YAPTI" başlıkları görebilirz abi kurt meselesi icin basbakanimiz bizi bir arada tutuyor deyip mhpden girerse mhp cephesinde kimse siklemez onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 MHP'de ne işi var lan tabiki AKP'den girecek. Oldu olacak CHP'den girsin. Hoş Kılıçdaroğlu'ndan daha başarılı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Muhtesem Yuzyil'in tarihi dizi olarak rezalet oldugu (bu gune kadar cekilmis en iyi tarihi dizinin Devil's Whore oldugunu iddia ediyorum hala) ve tarihin tarafli anlatildigi konularinda dogru ama onun ortaya cikaracagi seylerin cok daha hatali olacagi konusunda eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dedesini de hep öküze benzetirdim maşallah pek çekmiş dedesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ya da OSMAN PARTİSİ kursun. Oy vermessem namerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ya sonradan çevirtir ık mık ben öle demedim diye. mhp kafasına yakınsayabilir die düşündüm ben heh atatürke ters gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 osman kılıcımı çaldı sloganları olsun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 GERGE said: Muhtesem Yuzyil'in tarihi dizi olarak rezalet oldugu adamlarin o dizide tek takildigi nokta "PADISAHIMIZ BIZIM O KADAR SEKS YAPMIYODU TAMAM MI" kismi. o yuzden at ustunde kitalari fetheden diyor. en buyuk argumanlari "O KADAR SEVISEN ADAM SAVASA GIDEMEZ" sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-Brjd3s0OYtI/T5A_H2cnf9I/AAAAAAAAIgU/KSRg5U6mYcw/s1600/%C5%9EehzadeCafedefortuna00K.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 osmanın kılıcını çalanlardan hesap sormaya geliyolarmış. OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: GERGE said: Muhtesem Yuzyil'in tarihi dizi olarak rezalet oldugu adamlarin o dizide tek takildigi nokta "PADISAHIMIZ BIZIM O KADAR SEKS YAPMIYODU TAMAM MI" kismi. o yuzden at ustunde kitalari fetheden diyor. en buyuk argumanlari "O KADAR SEVISEN ADAM SAVASA GIDEMEZ" sdf atın üstündeyken daha rahat olur alır hatunu kucağa dıgıdık dıgıdık yaparken at efor sarfetmeden zıplatmalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 su adam partilerden teklif aldigim dedigi AKP ve SPdir. Hos gerci CHPden ve MHPden teklif almis olsa nasil eglenirdim belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Norak said: http://1.bp.blogspot.com/-Brjd3s0OYtI/T5A_H2cnf9I/AAAAAAAAIgU/KSRg5U6mYcw/s1600/%C5%9EehzadeCafedefortuna00K.jpg Psssmi bu ne lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: GERGE said: Muhtesem Yuzyil'in tarihi dizi olarak rezalet oldugu adamlarin o dizide tek takildigi nokta "PADISAHIMIZ BIZIM O KADAR SEKS YAPMIYODU TAMAM MI" kismi. o yuzden at ustunde kitalari fetheden diyor. en buyuk argumanlari "O KADAR SEVISEN ADAM SAVASA GIDEMEZ" sdf Cidden mi? Tum tarihi hatalari gecip, yapimdaki en basitinden elbise dikimleri gibi basit gerizekaliliklari bile gecip buna mi takiliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 olm adam çok şişko bi bok olmaz bundan sdsf. ayrıca nerden belli osmanlı torunu olduğu hım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ac bak abi onlar icin dizideki en kritik hata padisahin cok sevismesi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bunlar bir gelmeye başlarsa baya royal family miz olur yalnız. Oldukça kalabalıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ya kim takılıcak ona. şov peşindeki adamlar, tayyip gibi adamlar takılıyolar. ilber ortaylıya da sordular eleştirmedi bile adam eğlencelik ya takılmayın böyle şeylere dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar