karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Wyand said: şu wotlara değecek bir bjk yok ya. yazık boşa. sunu yazacaktimda kizarlar gene dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Ucuz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 DeathLord said: Okuyan varmis :) Samet Aybaba'yi biri bana anlatsin ya. Oyuncu secmeyi,transfer etmeyi bilmez. Dogru kadro cikarmayi bilmez. Oyuncularla iyi iliski kurmayi bilmez. Neyi biliyor bu adam da Samet Aybaba BJK td si de darkrider burda yaziyor. Koysunlar adami en azindan 24 saatini verir elinden geleni yapar biz de yeni bi yüz görmüs olur. Ya esasında scouting konusunda çok başarılı bir geçmişi var Samet Aybaba'nın, bayağı adam çıkarmışlığı ve yerel yıldız yapmışlığı var. Ama işte devamı hiçbir zaman gelmedi. BJK yönetimi de buna güvendi galiba, bende ona güvenmiştim sene başında ve olsun birazda böyle deneyelim diyordum. Ama olmayacağı belli oldu. Anadolu kulüplerinden hep kovulmasının sebebi de gerçekten belli oldu. Biliyorsunuz görev süresini bir kere bile tamamlayamadı ve hep kovuldu ya da istifaya zorlandı. Tutmadı işte, Beşiktaş'ı bir anda şampiyonluk adayı yapan da bu ama ağırlığını taşıyamayıp dibe çökmesini sağlayan da tamamen kendisi... Scouting dedik, Sinan Kurumuş dışında geleceği olabilecek tek bir kişiyi bile kulübe katamadı. Altyapıdan da çıkartamadı. Ernst'i gönderirken onun yerine Hasan Türk oynatırım Ernst yaparım dedi, 3 maç gördük daha yok. Pektemek, Salih, Troisi falan hatta Hasan Şaş falan hep Samet'in keşfettiği adamlar ama gel gör ki sportif başarı bazında TS'deki lig ikinciliğiydi galiba, üçüncülükte olabilir onun üstü yok. Belki Beşiktaş'ta farklı olur dedik olmadı, bana kalırsa Anadolu takımı çalıştırırken yakaladığı rahatlığı da Beşiktaş'ta olmasından dolayı kaybetti ve iyice dibe vurdu. Nitekim bu sene Beşiktaş'ta her yol bir tek yere çıkıyor: Wyand said: şu wotlara değecek bir bjk yok ya. yazık boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 DeathLord said: Okuyan varmis :) Samet Aybaba'yi biri bana anlatsin ya. Oyuncu secmeyi,transfer etmeyi bilmez. Dogru kadro cikarmayi bilmez. Oyuncularla iyi iliski kurmayi bilmez. Neyi biliyor bu adam da Samet Aybaba BJK td si de darkrider burda yaziyor. Koysunlar adami en azindan 24 saatini verir elinden geleni yapar biz de yeni bi yüz görmüs olur. Beşiktaş'ın "çocuğu" (orası da şüpheli ya, ziya doğan'ı klüpten gönderten kişidir.) Kesinlikle ve kesinlikle ya şampiyonluk yaşamış ya da büyük düşünen,vizyon sahibi bi td getirilmeli şu takımın başına. Ama o vizyon malesef şu anki yönetimde yok, samet gider başkası gelir. olan yine klübe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Messi gelse Olcay'i kesemez diyen adam bugün de Messi Ronaldo vardi da ben mi oynatmadim demis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 said: Samet Aybaba: Fernandes'i lider yapan benim. Her konuda da yardımcı olan benim. Eğer kendisinin bir sorunu varsa kendi sorunudur. En güzel yav he he gif'ini koyana bedava çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Samet Aybaba said: Fernandes'i lider yapan benim. ahahah. şakacı. senden eski lan fernandes. ah samet ah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Bony Wilfried anlaşmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 o kim ? nsync solisti gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 drogba nın ekürüsi fil dişinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Hic inandirici bi haber gibi gelmedi o bony isi bana ya. Cakmasini falan alicaklardir afrikadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Şuan Avrupa'nın en yüksek potansiyelli adamlarından bir tanesi, yeni Drogba olması hatta işi belki daha ileri taşıması bekleniyor. Çıkıpta Beşiktaş'a yar ederler mi abi o adamı asdfdsfsd Gerçi beklentiler ters tepebiliyor da olsun. Lukaku'ya da çok güveniyorlardı. Yeni Drogba diye Chelsea gömdü parayı ama fizik dışında hiçbir olayı çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Llama said: Bony Wilfried anlaşmışız formasını mı almış beşiktaş? 2 domat 1 biber 3 yumurtaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Abi BJK'nin parası mı var ki alacak Bony'i. Hadi para olayını geçtim yar ederler mi Beşiktaş'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Adnan Dalgakıran'da istifa etmiş. Yönetimdeki sağlam adamlardan biriydi. Sebebi yine Altınsay ile aynı... said: Dalgakıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın sabah kulübe giderek istifa mektubunu vereceğini belirterek, "İstifa tek taraflı bir müessese. İstifa etme nedenimle ilgili çok fazla şey söylemek istemiyorum" dedi. Kendisini Beşiktaş'ın bir oyuncusu gibi gördüğünü ve böyle olmaya devam edeceğini kaydeden Adnan Dalgakıran, "İnşallah Beşiktaş başarılı olur. Mevcut yapı içinde, benim kafamdakileri oluşturmam, kulübe faydalı olmam mümkün değil. Herkesin bir yoğurt yeme şekli vardır. Ben yönetimdeki arkadaşlarıma bundan sonrası için başarılar diliyorum" diye konuştu. Temelde karşı olduğu konu şuan TRTSPOR'da söylediği üzere blok şeklinde üyelik ücretlerinin yatırılması ve tabana yayılmış bir yönetim tarzının olmayışıymış. Güçlü bir yönetim olduğunu düşünmüyormuş vs. vs. Altınsay ile toplanıyorlar mı bunlar nedir asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 off altınsay çağ atlatır çağ keşke öyle bişey olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 wilfred bony ile prensipte anlaşmışız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Altınsay gelse Beşiktaş ı bırak Türk Futbolu çağ atlar. Muhteşem bir ekiple gelir. Şampiyonluk falan filan bilmem de müthiş bir yapı oluşur. ama sanmıyorum bir arkadaşım var yalvarıyor Altınsay a her toplantı da beşiktaş ın başına gel diye uğraşamam diyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bence o adam başkan olması gereken bir adam değil o herif çalışıcak bir adam direk hangi yönetim arkasına alsa adam başarıya taşır ama kendisi başkan olursa bu sefer yapması gereken işlerden çok daha fazla sorumluluğu olucağı için onunda önünü keser. fikonun yapması gereken en mantıklı hamle şuanda bunu en oldboy beşiktaşlı bile biliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 abi olayın içine işte insan psikolojisi giriyor. Parayı tutan adam sensin 1. adam senken ister misin bütün başarılar başka bir adama yüklensin en çok konuşulan o olsun? Fenerin kaderi bu mesela işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Abi ama işte riskde onun ve bir süre sonra adam sadece doğru adımları atmak için işin içine siyaset sokmak zorunda burda altınsayı kollayıp onun işini yapabileciği bir ortamı yaratmak Fikret için en ideal şey. Altınsay başkan olursa adamın kafasını vermesi gerkeen bir ton şey olucak bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Ya cidden merak ettim, kim bu altinsay? Ne yapmis bugüne kadar da böyle tapiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Abi tapmıyoruz tapma değil adamın insan ilişkileri uluslararası düzeyde bir futbolcuya tonlarca milyon dolar basmadan bir şekilde transfer edebilicek dahada önemlisi böyle oyuncuları bulabilen bir adam. herif insan tüccari işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar