Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Hazir bosa cikmisken erman kilic i falan alsinlar bari. Dogru duzgun bi adam. Ekmeginde..
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 İyi de taraftarın sameti istememesinin sebebi 3. olması değil ki, niye buna takıldı herkes anlamıyorum. Samet aybabanın problemi oyuncular konusundaki tavırları, abuk sabuk demeçleri, yaptığı saçma sapan transferler, getirdiği amatör bile sayılmayacak sağlık ve kondisyoner ekibi, hiç bir gence yatırım yapmaması vs. Bu arada Samet aybabanın istediği tazminata da şaşırmamak gerek, kendisi söylediği gibi Beşiktaş'ın en büyük kaptanlarından birisi değildir. Olsa olsa İbrahim Toraman'ın 20-25 sene önceki versiyonudur benim gözümde. Bildiğim kadarıyla Ziya Doğan'ı takımdan gönderten isimdi kendisi kaptanlık yaptığı dönemde.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 samet 3cülüğü başarı görüyor o yüzden istemiyor işte taraftar
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Samet vizyonsuz adamin teki. Sametle is olmaz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Samet şampiyon yapamaz hiç bir zaman takımı. 2.,3. filan olur ama. Samet'in sorunu oyuncuları verimli kullanamaması. Kendi getirdikleri ile arası çok iyi, diğerleri ile değil. Böyle bir mantık olmaz.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 3.lugun, 2.ligin basari olusu seklinde degerlendirmemek lazim. fenerbahce de 2., yari final oynadi, basarisiz diyemezsin. ama fenerbahce icin 61 puan, 56 gol basarsiziliktir. bjk icin de aynen.
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Esh said: Ben de aybabayi savunablardandim. Eger konusmayi bilse ya da hic konusmasa su an hala savunuyor olurdum. 3. Luk basaridir bu takim icin. Fener ve gs ucuncu olsaydi o kadrolarla lol derdik. fernandesi mersine, orduya falan koy, yanına da bir iki düzgün adam at beşiktaştan onları da üçüncü yapar bence :) üçüncülük için kapışabilecek güçte bursa ve kasımpaşa vardı sadece zaten.
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 andreas cornelius 'u 1 senedir takip ediyormuş bizim yönetim , transfer etmek istiyorlarmış, ben bu çocuğu bize alacak derecede ileri görüşlü bir yönetici olduğunu sanmıyorum, ayrıca bu adamı bize bırakmazlar. bu sezon 51 maçta 25 gol 8 asist ile oynamış , 20 yaşında, 1.90 boy var, http://www.youtube.com/watch?v=qsaY4cfl_80&
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 SeaGle said: Samet vizyonsuz adamin teki. Sametle is olmaz. abi seagle gördü gercegi siz de acın artık gözlerinizi.. adam vizyonsuz, en büyük kariyer başarısı oldu 3.lük, ne beklenirki böyle bir adamdan. aç kopek gibi salya akıta akıta futbolcuya medyaya sallamaya basladı 2. yarı 1 kere cıkıp yanlıs adam aldık,yanlıs yerde oynattık,yanlıs oyuncu degiştirdik demedi. ya oyuncular gece geziyor kendisine bakmiyor dedi, ya param yok dedi. ama su takımı, Fatih terim,Mustafa denizli,Şenol güneş gibi gibi yerli hocalar sampiyonluga oynatırdı. fener macına 4 stoper cıkmazdı, gs macında 10 kişi kalınca rakip kaleye gitmemezlik yapmazdı. hele mustafa denizli olsa, İnönü'de o son 10dk da puan giden 5 mac olmazdı
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Samet 4.5 milyon TL tazminat alıp öyle gidecekmiş. Büyük feda olur. :NOT: Konuşulmuş geç kalmışım :)
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 şimdi maaş alcağı konuşuluyor iş bulana kadar
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Gökhan Süzen ve Veli'yi verelim tepe tepe kullansın tazminat niyetine.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 olcayı alsın baba ogul pişti oynasınlar bütün sene, gerci olay işe yariyor ama son haftalarda berbat oynarken bile oyundan cıkartamiyor resmen
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 olcay ile veli iyidir ya yine, gokhan suzen geldigi gun 'besiktasin defans problemi var onu cozmeye geldim' diyerek zaten ne mal oldugunu belli etmisti.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 allahın dallama apaçilerini toplamasak iyiydi ya. gökhan süzen tam bir yozgatlı maraba amk.
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 olcay iyi yaa sol acık dısında bir yerde oynayınca cok eblek duruyor ama orada da genelde iyi velide yedek işte salmıyor kendini yedegim die. Çıktıgında kosuyor ediyor yetemiyor faln ama ne yedekler gorduk yetememekten ote bildigin 90dk mac cıkaramıyor yedek kalmaktan ikiside turk bilmiyorum ama tahminim ikisine de öle cok para verilmiyor asıl konu hilbert gidecek diyorlar işte o adam gittiginde mum dikecez hayır zaten ligde sag bek yok sezon boyunca bölgesinin sorumlulugundan fazlasını yapan tek adamını -Almeidayıda sayabiliriz buna- yollarsan uefada gruba kalmayız ligde de bursa kasımpasa faln elini kolunu sallaya sallaya gecer
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Levent Erdoğan'da gönderilmesini eleştirmiş. Ben anlamam diyor fesihten filan Samet'te.. Anadolu klüplerinden tazminat istemez, takımım dediği Beşiktaş'ı yolmak için de elinden geleni yapar. Ne diyim. Levent Erdoğan'da siktirip gitse keşke
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Veli bayağı iyiydi son maçlarda yalnız. Adam defansif olarak topluyor ortasahayı, bence kalmalı. Olcay da yeteneksi olsa da Allah için adam koşuyor, hatta ligde temposu en yüksek adamlardan biridir. Hilbert de yeri kolay dolacak oyuncu değil, hele yerli olyuncuyla hiç dolduramayız. Serdar Kurtuluş falan deniyor , valla mumla aratır Hilbert'i.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Şu Adalı iyi bir yönetim kurup altınsayla beraber seçime gitse direk ona vereceğim oyu. Geçen sene başında fakir edebiyatı yapıp hedef küçültmenin yakışmayacağını söylemiştim. Cidden feda feda diye rezil ettiler , açıklamalarda yeterince klübü küçük düşürdü. Bakkal hesabı yapıp o kadar para verilmez, paramız olsa şunu öderiz, paramız yokda yok , yok küme düşen takımı 3. yaptım diyenler vs söylemleriyle bayağı küçük düşürdü bizi. Çenelerini kapatıp işlerini yapsalardı daha iyi olurdu kesin. Fikret Orman seçilirken beni göremeyeceksiniz orada burada benim işim futbola karışmak felan değil profesyöneller yapacak falan filan diye attı tuttu adam her hafta programlara çıktı yada bağlandı. İyiki fazla görmeyecekmişiz yoksa herhalde bjk tv de 24 saat BBG evi misali Ormanın hayatını izlemek zorunda kalacaktık. Öte yandan adalı keşke aday olmaktan geçen sefer vazgeçmeseydi, inanılmaz destek varken çoğunu kaybetti şimdi. Kendi başına rahat seçilecekken şimdi Altınsay felan olmazsa kazanamaz muhtemelen. Milletin bu kadar kısa sürede yüzüstü bırakılmayı unutacak hali yok cidden.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 FO ilk seçildiğinde acemilik yaptı biraz. Ama sonradan toparladı bana göre. Tekrar seçilirse daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 El-Barto said: PZero said: samet aybabanın takımdan ayrılması beşiktaşı malesef en az 5 yıl geriye götürür. 2008-2009 sezonunda beşiktaş şampiyon olmuştu. bu hesapla 5 sene geriye gitsek şampiyon oluyoruz zaten :D asdfghjklşi
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Adali cok anlamsiz su anda ama ya, hakikaten birlik olma zamaninda soyle hareketler anlamsiz. Belki insanlarin listeleri zorlamasi icin , secimi kazanmak icin ozveride bulunacsk olmalari mantikli olabilir ama inun disinda su hareket besiktasa yarar saglamaz. Fo acemiydi ama iyi toparladi bence.
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 beyler bizim topiclere bakın siz transfer falan filan daha zevkli ne lan burası böle.. 55 yasında kelli felli adamlar gibi yönetim konusuyosunuz sudfhsu hadi bekliyoruz.. gelirken fernandes'i unutmayın..
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 fikret orman listesine muzaffer nasıroğlu 'nu almış akp'lidir kendisi, yalnız son dönemlerde bu hacca gitme vs.. fikret orman akp ile çok yakın işler çeviriyor, ben bundan hoşlanmıyorum, bu yüzden şu iki adayda listeleri bir adam gibi açıklasalarda görsek.. insanların adalı ve fikret orman diye kapışmaları gerçekten garip, sonuçta bunlar tek başlarına gelmeyecek ki, yönetimle gelecekler bu yüzden adalı ve fikret orman değil, kurdukları yönetim listeleri önemli, ama bakıyorum insanlar sadece bu iki isme odaklanmış yönetimde kimler var o yönetimdekiler neler yapabilir güçleri ne bunları bekleyen konuşan yok! nevzat demir, hüsnü güreli ve anlaştı denilen altınsay adalı'nın listesinde gözüm kapalı adalı derim, hatta nevzat demir ismi benim için altınsay isminden de önemli, nevzat demir, hiç bir menfaat beklemeden ( yöneticilik veya başkanlık) beşiktaş'ın tek kuruşuna dokunmadan o muhteşem tesisleri yaptı. Seba 'da çok sever nevzat demir'i o zamanlar çok teşekkür etmiş, hatta işte tesislerin adı ona verilmişti.
Öne çıkan mesajlar