Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reampage said:

"Yarın bir terslik olursa yine Beşiktaş'ın hizmetinde oluruz." said:

ahahah bu ne lan

e adam küme düşecek beşiktaş'ı kurtardı ya , yani diyorki tekrar küme düşme durumu olursa ben hazırım diyo
Mesaj tarihi:
q7 için paragöz diyen büyük beşiktaşlı,

2. yıl ücreti olan 1.550 milyon + 3. yıldan da 650 bin lira talep etmiş, yani 1 sene çalıştırdığı camiasından, toplamda 3.7 milyon alacak , koçum benim yakışır sana
Mesaj tarihi:
e şimdi 1 sene yapsa, aybaba sene sonu gönderilecek diye medya yazıp duracak bütün sene onlarda minimum 2 senelik olsun + 2 opsyiyon demişler, o yüzden 2+2 yapmışlar, 4 senelik değil yani, o opsiyon kısmın parasını alamaz, anca 2 nci senenin parasını ister,

ama göreve gelirken, para konuşmadık, konu beşiktaş ise gerisi teferruattır diyen abi, şimdi opsiyon yılın bile parasını istiyor.
Mesaj tarihi:
cogu zaman samet aybabanın arkasındaydım ama besiktaslılıgım agır geldi deyip de basında olmadıgı zamanın parasını almak anca profesyonellikdir bunu yapan hiçkimseye meeee acgozlu işte paragoz demedim ama besiktaslı da demedim arkadasına borc para verdiginde geri alırken faiz koymazsın yada arkadasım demezsin

ondan once giden bir cok td bu tur işlere girmedi öle ben deli besiktaslıyım ayagıda yapmadı

genel taraftar tepkisine bakılacak olursa yönetim cok büyük bir ihtimal yabancı td getirecek mali duruma bakılırsa oyle unlu birini de getiremicek zaten seneye tırı vırı bir sene olacak aklı olan oyuncu fırsat buldugu anda vanishler
bana kalırsa gitsinler bari japon bir td alsınlar belki reklam faln olur japon turist faln gelir ama stat yok zaaaa
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Benim duyduğum önce 2+2 imiş. Sonradan direk 4 yapmışlar.

bir fikret orman iş bilmezliği daha.

carvalhal'ı kovdu.tayfurla 6 aylığına anlaşta sonra 1.5 yıl yaptı.2 ay sonra kovdu.

şimdi beşiktaş 2.yarının başlarında ligde üst sıralarda gidince opsiyon kaldırıldı.bu opsiyon kaldırıldıktan 3 ay sonra kovdu sameti.

kendi cebinden öde sametin tazminatını bari fikret orman.
Mesaj tarihi:
tinu said:

samet aybaba'dan açıklama:
Aybaba; Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri çıkışında DHA'ya verdiği özel açıklamada; "Son dönemde bir çok teknik adam ismi benim yerime anılıyordu. Neredeyse yerime 100 yeni isim düşünüldü ama şu an için istifa etmem söz konusu değil: Eğer benimle ilgili yönetim kurulu üyelerinin bir tasarrufu olursa bana bildirirler" dedi.

koçum benim doğuştan beşiktaş'lı büyük kaptan samet , tazminat almadan gitmem diyor, heeyt be ,,

göster samet göster, bu taraftarın seni neden sevmediğini, en başından beri seni neden istemediğini göster herkese,

niye gitsin? beşiktaşlılık galatasaraylılık karın doyurmuyor ki? çatır çatır da alacak parasını. imzalamasaymış iş bilmez yönetim uzun süreli sözleşme.
Mesaj tarihi:
samet aybabanın takımdan ayrılması beşiktaşı malesef en az 5 yıl geriye götürür.
fikret orman yıllar sonra tek pişmanlığın ne diye sorulunca samet aybabayı göndermek diyecek.
fikret ormanında elinden bişey gelmez şovmen çarşının baskısı altında oda . şikeci serdal adalılar ,ergin ataman , q7, simao,gutiye beşiktaşın cocuğu diye bağran adamlar . beşiktaşın öz cocuğu samet hocaya sahip cıkmadılar tıpkı yıllar önce süleyman sebaya cıkmadıkları gibi.
ama nerde boş iş var çarşı orda nerde boş adam var bağrına basarlar . beşiktaşa en büyük zarar veren bence taraftar .
samet hocanın ne kadar alacağı varsa alsın sonuna kadar bende olsam bende alırım bunlara hiç bişey layık değil .
Mesaj tarihi:
ha sen şu adama arka çıkıp ondan sonra beşiktş basket şubesine ömrü billah yaşadığı en büyük başarıyı yaşatan adama gayet pro davrandı diye laf ediyorsan zaten kendinle çelişiyorsun.
Mesaj tarihi:
Wyand said:

tinu said:

Aybaba; Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri çıkışında DHA'ya verdiği özel açıklamada; "Son dönemde bir çok teknik adam ismi benim yerime anılıyordu. Neredeyse yerime 100 yeni isim düşünüldü ama şu an için istifa etmem söz konusu değil: Eğer benimle ilgili yönetim kurulu üyelerinin bir tasarrufu olursa bana bildirirler" dedi.

koçum benim doğuştan beşiktaş'lı büyük kaptan samet , tazminat almadan gitmem diyor, heeyt be ,,

göster samet göster, bu taraftarın seni neden sevmediğini, en başından beri seni neden istemediğini göster herkese,

niye gitsin? beşiktaşlılık galatasaraylılık karın doyurmuyor ki? çatır çatır da alacak parasını. imzalamasaymış iş bilmez yönetim uzun süreli sözleşme.

ok ama o zaman çıkıp da "beşiktaşlılığım bazılarına ağır geldi" demeyceksin, "Beşiktaş'ın en önemli 3 kaptanından biriyim" hiç demeyceksin.

Aryıca ekliyim, Samet Beşiktaş'ın başına müthiş TD keriyeri ile gelemdi, Beşiktaşlı olduğu için geldi, muhtemelen de kariyerinde aldığı en iyi parayı aldı zaten.
Mesaj tarihi:
PZero said:

samet aybabanın takımdan ayrılması beşiktaşı malesef en az 5 yıl.
götürsun hocam turk futbolunun ilerlemedigini dusunecek olursak ertesi sene sampiyon oluruz
Mesaj tarihi:
PZero said:

samet aybabanın takımdan ayrılması beşiktaşı malesef en az 5 yıl.

bazen bu takımı ülke olarak komple trollediklerine inanıyorum.
Bir gün biri çıkacak yeter lan taraftarıydı başkanıydı yıllarca daşak geçtiniz adamlarla şaka olm hadi oynayın diyecek
Mesaj tarihi:
Şimdi aybabanın durum biraz değişik, bence adam başarız olmadı, ama başarılıda olmadı.

Ortalama bir şekilde idare etti takımı, zaten feda dönemi vardı, he CL'ye gitse başarılı olurdu, yada uefaya gidemese başarısız olurdu.

ama ortalama vaziyetde bitirdi ligi kadrosuna primlerine göre.

sonuçta GS'nin FB'nin vericeği win bonusları BJK vermezdi bu sezon.

Adamın başarısız olduğu nokta media handling, alışkın olmadığı için susmak yerine abuk subuk konuştu aklındakıileri anlatamadı. Çok acemi davrandı.

Önümüzde ki sene stad olmadan yine çok beklenti içersinde olmadan CL hedefli bir BJK izlicez süpriz olmaz ise. Samet bu durum için aslında en iyi adaydı aptallıklar etmeseydi peşpeşe.

Fikret Orman zaten seçim öncesi aday çıkma riski varken sametle devam etme kararı verip bütün tepkileri toplaması söz konusu değildi.

Kendi etti kendi buldu samet takımı kötü idare ettiği için gitmedi. Aykutu beyenmeyen fener bu sezon en iyi avrupa başarısını aldı adamla.

Eh bizde 3. olduk daha iyi pahalı kadrolarla daha kötü sonuçlar aldığımız oldu belki bir iki kilit maç kazansak CL bile olurdu.
Mesaj tarihi:
Wyand said:

tinu said:

sezon başı geldiğinde konu beşiktaş ise para teferruat, beşiktaşlıyım beşiktaş ile para konuşmam demeyecek!

şimdi çıkıyor mutfak masrafı parasına çalıştım diyor utanmadan , aldığı para başkalarının mutfak parasıymış, beğenmemiş aldığı parayı ona rağmen çalışmış büyük beşiktaş kaptanı,

sen kalk gelirken show yap, ben beşiktaşlıyım para konuşmam paranın ne önemi var de, ama iş gitmeye gelince avukatlarımla konuşsunlar, mutfak parasına çalıştım de, tazminat iste

bırakın allah aşkına bu karaktersizi savunmayı,

hele bu adamın yaptıklarından sonra burada beşiktaş 5 sene geriye gider diyenler çıkmıyor mu , heralde gerçekten samet in kardeşi adam! beşiktaşı küme düşecekti, şampiyonluğa oynattım dediğinde döverek kovulmalıydı kulüpten,
Mesaj tarihi:
PZero said:

samet aybabanın takımdan ayrılması beşiktaşı malesef en az 5 yıl geriye götürür.

2008-2009 sezonunda beşiktaş şampiyon olmuştu. bu hesapla 5 sene geriye gitsek şampiyon oluyoruz zaten :D
Mesaj tarihi:
Aybaba başarısız değildi, başarılı da değildi. Takımı iyi idare etti lakin oyuncular ve basın arasındaki ilişkiyi hiç yönetemedi. Oğuzhan mız mız bir oyuncu olsa çoktan küsmüştü misal...
Açıklamaları filan çok komikti.

Gençlere zorunlu olarak forma verdi, böyle bir sezonda daha çok onları oynatmalıydı vs vs
Mesaj tarihi:
Ben de aybabayi savunablardandim.

Eger konusmayi bilse ya da hic konusmasa su an hala savunuyor olurdum.

3. Luk basaridir bu takim icin. Fener ve gs ucuncu olsaydi o kadrolarla lol derdik.
  • Yeni Oluştur...