Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

said:
Kart 1903'e yoğun bir ilgi gösteren taraftarımıza teşekkür eder, aşağıdaki konularda bilgi sahibi olunmasını rica ederiz.

Büyük Beşiktaş taraftarının kimlik kartı olacağına inandığımız Kart 1903, ilk 3 günde yoğun bir ilgi ile karşılaştı ve 5 bin adet kart satışı gerçekleştirildi. Bu yoğun ilgiden dolayı, siyah beyaz renklerimize gönül veren muhteşem taraftarımıza bir kez daha teşekkür ederiz.

Kart 1903'ün taraftarımızın aidiyetini ve kulübümüz ile olan bağını daha da kuvvetlendirmesini, ilk yıl içinde en az 300 bin taraftarımızın bu karta sahip olmasını hedefliyoruz.

Bu hedefe varıldığında gelirin paylaşımı %65 Beşiktaş JK, %35 Ekstra İletişim şeklinde olacaktır. 330 bin adetin üzerine çıkıldığı takdirde %70 Beşiktaş JK, %30 Ekstra İletişim şeklinde bir paylaşım olması planlanmıştır.

Bu süreçte ilgili yatırım, işletme, planlama ve diğer giderler bütünüyle Extra İletişim'e ait olacaktır.

Özel ihtisas gerektiren bu konuda Extra İletişim'in deneyimi bize güven vermiştir.

Bu hizmet diğer teklif sahiplerinden daha fazla katkı sağlayacağını gördüğümüz Extra İletişim ile yola çıkma kararı alınarak değerli taraftarlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Kart 1903'ün camiamıza hayırlı olmasını diler, saygılarımızı sunarız.

Beşiktaş JK

İlk 3 günde 5.000 az mı çok mu karar veremedim. Bir anda ortaya atılan bir şey olduğu için normal gibi ama sanki daha çok alınması gerekiyordu.

Sezon başlarken asıl satışlar gerçekleştirilir. 300.000 hedefi çok zor, hatta bana kalırsa imkansız
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Extra iletişim yeni bir firma diyordun ?, adamların deneyimi varmış

Yeni dediğim, daha doğrusu dedikleri diye aktardığım 2 yıllık mı neymiş, elemanın biri 50.000TL ile kurulmuş ve BJK ile yaptıkları anlaşma ilk büyük işleri diyordu. Araştırmak gerek tabii, 3-4 kişinin Twitter iddiaları bunlar sadece.

Ha birde

said:
BJK scout ekibi Anderlecht-Zulte Waregem maçını izlemek üzere Belçika'da...

Jovanovic harbi harbi geliyor galiba ...
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten o dediğinden sonra klüpten böyle bir açıklama gelmesi bir arka sayfada yazının son paragrafları, genel olarak bir güven sorunu vardı demek böyle bir açıklama yapmışlar.

Extra işletişim deneyimlidir, güzel teklif vermiştir gibi..

Valla sözleşme bence kötü ama inşallah birinci amacı olan stad terrörünü önlemeyi başarırda bi nebze işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

taşeron kullanmış işte, klüp bünyesinde bu iş için birim kuracağına
kar a ortaklar sonuçta
ama anlaştığı firma epey para kazanacak

klüp bu kart sadece bilet aldırır, bunu almayan bilet alamaz deseydi bence daha mantıklı olurdu daha çok kar ederdi

promosyonlar içinse gs gibi kredi kartı firmalarıyla anlaşırdı ya da 2 sini birleştirirdi

ayrıca biletlerinizi biletixten değil kendiniz satın daha çok feda gelir
Sosyal ağlarda paylaş

kartsız bilet satmaz ve kart başına maksimum 2/3/4 gibi bi rakamda bilet satış limiti koyulsun ben de gideyim alayım.

hem kara borsanın hem de tribünde olay çıkartmanın önüne geçilir , bedava bilet olayı da kalkar.

biletin üstünde isim yazıcak , o isim kimliğiyle beraber o gün maça gelmiyorsa o kart da giremiycek.

bu hale getirdiler artık tribün terörü muhabbetini.

varsın alen küssün, seyircisiz maç cezasından bıktık artık "casual" taraftar olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

%90 q7 seneye gs forması giyecek, biraz önce ünal aysal canlı yayında söyledi.

bizim olcayımız velimiz var :) q7 kim seneye gs da görücez, bu dentinho 146 dakika oynamış ve 600 bin euro alarak ayrılmış, hani biz 500 bin euro için q7 'i göndermiştik öyle geldi birden aklıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Q7 galatasaray'da net iş yapar. ama sol bek de almaları lazım yoksa kurtarmaz.

bakalım GS'dan alacağı ücret ne olacak. sanmıyorum öyle 3 milyonlar versinler.

bizim bütçemizin futbolcusu değildi ama şunu net söylerim, sözleşmesi devam ederken ilk yarı taraftarı adamdan soğutmaya çalışmak, adama bok atmakla uğraşmak yerine oynatılsaydı şimdi CL'de olacaktık. çok gereksiz, profesyonel olmayan bir inat yaptı yönetim. bu sezon yapılan en büyük hatadır.
Sosyal ağlarda paylaş

fikret orman 'ın en tehliki huyu, inatçı olması , hemde ben ne dersem o olacak inadı var , yani yaptğı yanlış olsana ben yaptım oldu diyen bir adam. bunu konuşmalarında açıklamalarında görebiliyorsun,

mesela geçen canlı yayında transferleri soruyorlar ben transferlere karışmam , bu işle görevli arkadaşlarımız var diyor, hilbert ne olacak diyorlar, kesin kalmayacak benim onunla ilgili bazı sorunlarım var diyor! adam olayı kişiselleştiriyor.

aynı olayı q7 de yaptılar, medya gaz verdikce, medya basında q7 hakkına yalan haber yaptıkça, bu gazla beşiktaş 'a yakışmıyor diyen geri kafalı taraftar ve beşiktaşlı yazarlarda gaz verince, adam sanki q7 gönderirsem herkes benim nasıl başkan olacağımı anlar mantığıyla saçma sapan kararlar ve uygulamalarla gönderdi q7'i, o kadar tutarsız açıklamalar yaptılarki, takıma zerre faydası yok zararlı dediler, ama gönderirken gs 'a gitmesin diye madde koydular, madem bu kadar kötü adam neden göndermedin!

şimdi aynı oyunlar fernandes için dönüyor, aynı şekilde medya yine fernandes üzerine oynuyor, yine aynı şekilde geri kafalı beşiktaşlı yazarlar güya beşiktaş'ın önde gelenleri gönderin bu adamı diye kampanya yapmaya başladı, buna uyan taraftarlarda çıkmaya başladı, ne yaptıkı fernandes demeye başladılar, yani daha sırada fernandes var.

he söylemeden geçemiycem bu sene
500.000 euro fazla versek ve q7 oynasaydı en az 10-12 puan fazla alırdık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...