reampage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 kuzey kurdistanda olaydı bu olaylar türk polisi ne yapardı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 o biber gazı atan o polisin ailesi ile 1. derece yakınlaşmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/769078766.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 tam ağaçlı yolun sonundaydım ben durduk yere gaz yiyiverdik çok anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 yavuz seni kaybettim tam kapalının köşesinde bekleyecektim gaz ve su yedik ölüyordum zor attım kendimi ilk yarı açıktaydım sonra kapalıya geçtim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 abi havaya durduk yere ateş acan 2 tane gerizekalı yunus yüzünden cıktı bütün olaylar.. gs gibi fakirlik yapmadık girdık hatıramızı aldık o güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Aslında son maç hatırasına polis tazyikli menemen sıksaydı romantik olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 adam direk aldı ya bazıları soyunma odasının oralardaki tabelaları bile sökmüş bi tane adam gördüm 20m2 çim almış götürüyordu ben de bi çim aldım bi de feda yolundaki ismimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 abi bu aldıgımız çimleri nasıl koruyabilirz. mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 eve geldim de şimdi, olayların başladığı yerdeydim abi. inanılmazdı yani. Kazan'ın orada eğlenen taraftar var, evet yolu kapatmışlar zar zor arabalar geçiyor. Sonra ters istikametten iki tane yunus geliyor ve motorlarını taraftarın üzerine sürüyor. Çekilin lan diye bağırıyor derken bir anda tabanca görüyoruz elinde. Çevresindeki insanlara doğrultular resmen sonra havaya şarjörü boşalttılar. Ne olduysa bu polisler yüzünden oldu. Daha sonra gelen polis grubu 3 bir yana salladı biber gazlarını. bir tanesinin içinden geçtim nefesi tutup, gözü kapatıp. nedense çok etkilenmedik. sahanın oradaki olaylarda da polis amiri ve tff görevlilerinin yanındaydık. buraya atmazlar bir şey diye. Amir basğırıyor telsizden atmayın, sıkmayın diye polisin umrunda değil. kaçarken ali ece'yi gördük. adama koş dediler ne koşucam 25 yıldır yiyoruz zaten dedi. limonunuz var mı dedi filan komikti. asıl gazı numaralı girişinin oralarda yedik. hayır oradaki polislerinde gözleri kıpkırmızı. abi neden o panzerler taraftarın ortasında? resmen polis terörü bu. kadın, erkek, çocuk, turist, genç, yaşlı hiç bakmıyorlar, sadece sıkıyorlar. Kontrolü hiç sağlayamıyorlar. bir ingiliz bjk formalı turist nasıl sövdü anlatamam. onlarda ingilizce sövdü diye gerildiler filan. yazık yani, ülkenin geldiği duruma çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 olimpiyat isteyen ülke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ligtv'de var görüntüler. ntvmsnbc.com anasayfadayım ahaha tipe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 http://webtv.hurriyet.com.tr/4/49144/0/1/polisler-havaya-ates-acti-ve.aspx adamlar eşkiya gibi lan o kadar insan içinde havaya sıkıyıo, bide yunus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Polis abartılı güç kullandı bugün yine herzamanki gibi artık şaşırmayın bunlara diktatörlük ile yönetilen ülkelerde bu böyledir.. Fakat biz arkadaşlarımla tam en hararetli zamanında sakince dolmabahçenin ordan polisin yanından gülücük saçarak geçtik , kimsede bize biber gazı , su filan sıkmadı.. bizim yanımızdan koşup 3 kişiyi göz altına aldılar sırtların spor büro yazan tipler.. yani onlar biraz neyin ne olduğunu biliyor bizde çok iyi biliyoruz aslında , tabiki masum insanlarda zarar geliyor.. fakat polise nefret duyan bir kesim var ve bu kesimle gaza gelen çoluk çocuk tipler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 applev0dka said: abi bu aldıgımız çimleri nasıl koruyabilirz. mümkün mü ? toprağa ser abi , üzerini iyice sula , sonra sert bişeyle silidir gibi ez onu tutsun toprağı orda yaşasın.. güneş almasın fakat , direk güneşten uzak tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 salataya koy ye içinde yaşasın inönü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 suBzer0 said: applev0dka said: abi bu aldıgımız çimleri nasıl koruyabilirz. mümkün mü ? toprağa ser abi , üzerini iyice sula , sonra sert bişeyle silidir gibi ez onu tutsun toprağı orda yaşasın.. güneş almasın fakat , direk güneşten uzak tut abi direk topragı ile birlkte söktüm zaten :D öyle koysam olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 olmaz abi , daha yeni bizim inşaate rulo çim döşettim ordan biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 topragın türü falan önemli mi, nasıl yapmak gerekir, ben bunu her gün 2günde 1 sularım o sıkıntı degil,önemli olan hazırlaması sanırım, bahceden toprak alıp koysam dicem, m.köyde toprak yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 abi fanus felan yap koy içine sakla işte illa çürür, zaten çim neden aldın koltuk felan sökseydin bari. millet direk felan almış sdflj. bakalım bizimkilerde molozları satıcak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 3 tane de koltuk aldım abi zaten :D feda yolunda yazan ismimi söktüm getirdim :D bir ye kombine buldum yolda efsane oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 kameramdan :) http://www.youtube.com/watch?v=496amKsChdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 koltuk ne abi oturma takımı alan var evine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 yalnız ilk yarının son 15 dakikası neydi öyle , gerçekten efsane yazdık ... kendimizden geçtik, ilk yarı bitsin artık diye dakika sayıyordu bir kısım:) en son 2 sene önce sivas maçında yapmıştık aynısını, yalnız bana göre gecenin en anlamlı tezahuratı, padişah hazretleri için bütün stadın o.ç diye bağırması oldu. iyide oldu... o biber gazlarıyla boğulsun hepsi, o yüzlerini tırmalayarak ağlayan çırpınan çocukları gördükçe daha bir bağırdım, o.ç diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar