Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

inönü bambaşka hocam, sadece beşiktaş değil , türk futbolunun başladığı yer inönü, çok anı var orada

açıkcası benim için çok zor bir gün olacak, ilk 1984 yılında gitmiştim rahmetli babamla, neler gördük neler yaşadık orada, ne hüzünler ne sevincler, çok zor bir gece olacak yarın, ozellikle yaşı 35 üzeri olanlar için, maça gidicez diye az sabahlamadık bilet kuyruklarında.. lise zamanlarımda 15-16 yaşımdan askere gidene kadar her maça gittim, kaçırdığım maç sayısı 10'u geçmez, askerden geldikten sonra da devam ettim, eskisi kadar olmasada hiç kopmadım, mutlaka her sene kombine almaya çalıştım, peeh bak yazarken bile kötü oluyorum zor olacak zor,

keşke son maçada babamla gidebilseydim, rahmetli o da gençliğinde adapazarından çıkar gelirmiş her hafta sonu, ondan geçti banada bu sevda.
Sosyal ağlarda paylaş

Seba çok farklı adamdı. Aziz çıkarları için Fener'i kullanıyor. Seba'nın Beşiktaş için yaptıklarını bugüne kadar Türk sporunda hiçbir karakter hiçbir işletmeye yapmadı.

Seba aranır, bulunmaz. Aziz gibiler ise piyasada onlarca var. Sadece seçilmeleri gerekir. bkz. Ünal Aysal
Sosyal ağlarda paylaş

Şu maça bilet bulamıyorum ya içim kan ağlıyor.

Valla Aziz ile Seba'yı aynı kefeye koyamazsınız bambaşka kişiler.Ancak fener taraftarı aziz'in kıymetini bilmeleri lazım takımı ekonomik açıdan çok iyi yerlere getirdi şu anda gözü kapalı en rahat transfer yapabilen kulüp fenerbahçe. Hepsi bir kenara Aziz yıldırım takım ürünleri mantığını getirdi en zengin store'lar feneriumlar ve hakikaten fenerbahçe'li olsaydım bir sürü ürün alırdım. bütün ticari mantıkları türk futboluna aziz ve ekibi katmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Seba çok farklı adamdı. Aziz çıkarları için Fener'i kullanıyor. Seba'nın Beşiktaş için yaptıklarını bugüne kadar Türk sporunda hiçbir karakter hiçbir işletmeye yapmadı.

Seba aranır, bulunmaz. Aziz gibiler ise piyasada onlarca var. Sadece seçilmeleri gerekir. bkz. Ünal Aysal

sakin ol üçüncü
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

yav ve aktiftablet geliyor telefonları bende var, bugün saat 2 - 3 arası şairler parkında olucam , başka gelecek olan varsa bana telefon numarasını gönderin, şairlerde toplanırız.

DarKRideR
dusuncelihayvan
applev0dka

sizin durum ne?

abi benim cok kalabalık bir grubum olucak şairlerde, bir yandan İTUBJK ile olucam, bir yandan çanakkaleden 2 tane arkadasım gelicek, bir yandan hazırlıkta yurtta kaldıgım arkadaşım gelicek falan :D

ama pati olarak şairlerde toplanırsanız yanınıza ugrarım bir merhaba demek için, tanışmış oluruz,önümüzdeki sene görüşürüz :D
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

yav ve aktiftablet geliyor telefonları bende var, bugün saat 2 - 3 arası şairler parkında olucam , başka gelecek olan varsa bana telefon numarasını gönderin, şairlerde toplanırız.

DarKRideR
dusuncelihayvan
applev0dka

sizin durum ne?

abi sen de yollayaydın numarayı ya

ben sanırım 16'ya doğru gelirim o taraflara
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...