tinu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Biraz fazla dramatize edildi, GS Ali Samiyen ilişkisi yok abi, bizim stadımız olduğu yerde duruyor elden giden birşey yok yani. Yeniden yapılcak 1-2 sene dolmabahçede yürümicez dfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 inönü bambaşka hocam, sadece beşiktaş değil , türk futbolunun başladığı yer inönü, çok anı var orada açıkcası benim için çok zor bir gün olacak, ilk 1984 yılında gitmiştim rahmetli babamla, neler gördük neler yaşadık orada, ne hüzünler ne sevincler, çok zor bir gece olacak yarın, ozellikle yaşı 35 üzeri olanlar için, maça gidicez diye az sabahlamadık bilet kuyruklarında.. lise zamanlarımda 15-16 yaşımdan askere gidene kadar her maça gittim, kaçırdığım maç sayısı 10'u geçmez, askerden geldikten sonra da devam ettim, eskisi kadar olmasada hiç kopmadım, mutlaka her sene kombine almaya çalıştım, peeh bak yazarken bile kötü oluyorum zor olacak zor, keşke son maçada babamla gidebilseydim, rahmetli o da gençliğinde adapazarından çıkar gelirmiş her hafta sonu, ondan geçti banada bu sevda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Abi işte anlatmaya çalıştığım sadece ayağını bastığın beton değişicek başka birşey yok o yüzden bu kadar dramatize edilmesine gerek yok. Mekan insanlar semt atmosfer aynı... ha bi beleş tepe olmaz artık o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Yeni stad kötü olmasın bide, şimdi doğruya doğru inönünün akustiği çok başarılıydı, 2k kişi orayı inletiyordu. Yeni stad yeni mimariler öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 juve nin gibi olacakmış iç taraf, akustiğe bir şey olmaz, aynı 2k kişi akustik yok ondan ses çıkmıyor denilen kadıkoyde de inletiyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Lan stadin son derbisinde de bize caktiniz ya gelenek oldugu uzere sdf, ama yine de helal olsun snif Bu Besiktasin duze cikmasini Azizin gitmesini istedigim kadar istiyorum valla, sonucta sizi batiran sisman da aziz kafali biseydi. Gs bi 4 yil daha yapmadan yardima gelin laan bakmayin oyle ak! asdasdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 abi aziz ve demirören çok zıt ya siz sevmesenizde azizin fenerbahçeyi çok acaip kalkındırdığı gerçeği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Abicim 15-16 sene ben yonetsem ben de o kadar baskanligi ve piyasayi ogrenir, o kadar icraat yapardim. Gs tarihinin en basarili baskani yahu Aziz sdf babadan ogula gecmeden biraksin artik sultanligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 çekirdekçilerin oraya giden yok di mi? eski açık'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 abi işte sizde ilerde azizi mumla arıcaksınız biz nası sebayı arıosak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Toobe de, Allah aratmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Seba çok farklı adamdı. Aziz çıkarları için Fener'i kullanıyor. Seba'nın Beşiktaş için yaptıklarını bugüne kadar Türk sporunda hiçbir karakter hiçbir işletmeye yapmadı. Seba aranır, bulunmaz. Aziz gibiler ise piyasada onlarca var. Sadece seçilmeleri gerekir. bkz. Ünal Aysal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Acik kapali vs maraborsa bilet var mi beyler? Bokunu cikartmazsaniz fiyatta alicam yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Şu maça bilet bulamıyorum ya içim kan ağlıyor. Valla Aziz ile Seba'yı aynı kefeye koyamazsınız bambaşka kişiler.Ancak fener taraftarı aziz'in kıymetini bilmeleri lazım takımı ekonomik açıdan çok iyi yerlere getirdi şu anda gözü kapalı en rahat transfer yapabilen kulüp fenerbahçe. Hepsi bir kenara Aziz yıldırım takım ürünleri mantığını getirdi en zengin store'lar feneriumlar ve hakikaten fenerbahçe'li olsaydım bir sürü ürün alırdım. bütün ticari mantıkları türk futboluna aziz ve ekibi katmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 biz denesek mi karaborsa diye düşünmedik değil. çok mu pahalı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 yav ve aktiftablet geliyor telefonları bende var, bugün saat 2 - 3 arası şairler parkında olucam , başka gelecek olan varsa bana telefon numarasını gönderin, şairlerde toplanırız. DarKRideR dusuncelihayvan applev0dka sizin durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 DarKRideR said: Seba çok farklı adamdı. Aziz çıkarları için Fener'i kullanıyor. Seba'nın Beşiktaş için yaptıklarını bugüne kadar Türk sporunda hiçbir karakter hiçbir işletmeye yapmadı. Seba aranır, bulunmaz. Aziz gibiler ise piyasada onlarca var. Sadece seçilmeleri gerekir. bkz. Ünal Aysal sakin ol üçüncü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 tinu said: yav ve aktiftablet geliyor telefonları bende var, bugün saat 2 - 3 arası şairler parkında olucam , başka gelecek olan varsa bana telefon numarasını gönderin, şairlerde toplanırız. DarKRideR dusuncelihayvan applev0dka sizin durum ne? abi benim cok kalabalık bir grubum olucak şairlerde, bir yandan İTUBJK ile olucam, bir yandan çanakkaleden 2 tane arkadasım gelicek, bir yandan hazırlıkta yurtta kaldıgım arkadaşım gelicek falan :D ama pati olarak şairlerde toplanırsanız yanınıza ugrarım bir merhaba demek için, tanışmış oluruz,önümüzdeki sene görüşürüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 karaborsa denemeye hiç gerek yok en azından ben o fiyatları karşılayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 tinu said: yav ve aktiftablet geliyor telefonları bende var, bugün saat 2 - 3 arası şairler parkında olucam , başka gelecek olan varsa bana telefon numarasını gönderin, şairlerde toplanırız. DarKRideR dusuncelihayvan applev0dka sizin durum ne? abi sen de yollayaydın numarayı ya ben sanırım 16'ya doğru gelirim o taraflara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ben de geliyorum daha yeni eve girdim 1-2 saate kadar çıkarım zaten 20dk da orada olurum gelince ararım şairlerde olacaksınız dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 abi ben maça doğru geleceğim galiba, kardeşim İzmit'ten geliyor onu alıp stada geçeceğiz. Gerçi erken gelirse Şairler'e geçeriz. Olmadı Yeni Açık'a kimler geliyor? Buluşup birlikte akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 lol kimse yok mu şimdi =) ben y.açıktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ben de yeni açıktayım öm atıyorum size şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar