reampage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 kariyer'e ilan verip getirseler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 toşak vardı bi ara ya noldu ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Oldun sametin gidişine çok qqlama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 lucescu ve rıza çalımbay haricindekilere gram üzülmedim ama o ikisinden birisi takımın başında kalsaydı halen daha güzel olurdu. Özellikle Rıza'nın takımın başında olmasını isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bende Riza hocanin gonderilmesini Lucescu'nun gonderilmesi kadar garipsiyorum hani bu sene Samet'in yerine Calimbay'i bekliyordum ve acikcasi bayaa sasirmistim Riza hocanin yerine Samet'i secmelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Rıza hoca gurur yapıp gelmemiş olabilir ama öyle bir durum olacağınıda zannetmiyorum esas mesele büyük ihtimalle daha rahat kontrol altında tutabileceği bir hocadan yana tercih yaptı yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bence yönetim hatasını kabul edip Denizli'yi getirsin. Gelir mi bilinmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Denizli gelsin iyi güzelde fıtık olduk oynattığı futboldan biraz hareket lazım takıma hem atak oynayacak göze hitap edecek hemde defansı iyi yapacak bizi üzmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ferguson bosa cıktı onu getirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 khalad said: Denizli gelsin iyi güzelde fıtık olduk oynattığı futboldan biraz hareket lazım takıma hem atak oynayacak göze hitap edecek hemde defansı iyi yapacak bizi üzmeyecek. fıtık mıtık 2 kupa aldık. En azından gizli hedef vs gibi saçmalayan bi adam değil, bütün puan kayıplarından sonra, "puan kaybettik ama hedefimiz şampiyonluk, kimse merak etmesin şampiyon olucaz" diyen bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 her takımın başına getirirler zaten şimdi türkiye'de teker teker. fanatik,fotomaç ikilisi yarından itibaren yazmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 oldun said: ferguson bosa cıktı onu getirsinler boşa çıkmadı, united yönetim kurulunda görev alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 aktiftablet said: khalad said: Denizli gelsin iyi güzelde fıtık olduk oynattığı futboldan biraz hareket lazım takıma hem atak oynayacak göze hitap edecek hemde defansı iyi yapacak bizi üzmeyecek. fıtık mıtık 2 kupa aldık. En azından gizli hedef vs gibi saçmalayan bi adam değil, bütün puan kayıplarından sonra, "puan kaybettik ama hedefimiz şampiyonluk, kimse merak etmesin şampiyon olucaz" diyen bi adam. orası öyle evet ama birazda hızlı ve akıcı futbol izlemek bizimde hakkımız 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile çıkıyorduk bütün maçlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 biletler tükenmiş. Herkeste bjk bonus varmış demek ki... içimde patladı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 BiTcH_oFBaT said: biletler tükenmiş. Herkeste bjk bonus varmış demek ki... içimde patladı sağolsun. ne lazım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 3 tane yeni açık. şirketten de haber bekliyorum ama umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 3 tane açık bulman çok zor, kapalı alt anca bulursun , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 1 değil ama 3 olması da şart değil modundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ben sabah 2 tane çektim de öğlen bir tane de kuzen için çekecektim. Biraz geciktim, 2 gibi sisteme gireyim dedim de sadece Kapalı Alt kalmıştı 2 blok, onlarda yarım saat sonra tükendi. Valla bulunabilse 1 eski açık'ta bana lazımda çok zor. Neyse kardeşimle birlikte gideceğiz bu gidişle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 said: Futbolcumuz Manuel Fernandes'in basında çıkan haberlerle ilgili açıklaması şöyledir: Medyada hakkımda yer alan darp iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır ve kesinlikle asılsızdır. Bu olayda adı geçen ve asılsız iddialarda bulunan kişilerle ilgili tarafımca hukuki süreç başlatılmış olup, kendilerinden şikayetçi olduğumu bildiririm. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım. Manuel Fernandes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 güzel fernandes in canını sıkmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 BiTcH_oFBaT said: biletler tükenmiş. Herkeste bjk bonus varmış demek ki... içimde patladı sağolsun. benim kombinem var, bugun 3 tane arkadasım aradi bilet al diye, onlara almak için biletix'e gittim hic kalmamıs, ama yarın 11de genel satış için ayırdılar mi bilmiyorum, yazık oldu cok sevdigm insanlardı maca gelemicekler, ne yüklenmiş insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 benimde gitme isteğim vardı ama şurada okudukça bilet problemlerini vaz geçtim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 biletix gişesine sordum yarın çıkacakmı biraz diye yok tamamen tükendi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 asıl yarın koltuklar bitmesin macta ya, 2-3 tane almak istiyorm sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar