Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu pozisyonda nasıl kart cıkmaz, tello faulden sonra topa vurur sarı cıkmaz, burda cıksa atılcak adam 10 kişi kalcaklar, ferdi topa vuruca sarı cıkar ama.

diego topu ferdinin kafaya atıyor 4 tane hakem var sahada görup 1 sari cıkartmiyor
Mesaj tarihi:
ahaha olcay ve veli sahada oğuzhan çıktı :)

olcay maçın başından beri ortada yok, ne pas ne atak ne şut adam çıkmıyor!!! e tabı sametin yalakası çıkarmı hiç
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

olcay yok bu mac, ama göremiyor samet ya da görmek istemiyor. oguzhanı cıkardı off off son 2 mac kaldi sabır sabır

ne göremiyor ya , oğuzhan 'ı sevmiyor, olcay prensi onun ne yaparsa yapsın çıkartmaz onu, pislik herif her geçen hafta bu hainden nefret ediyorum, birde demiyorlarmı beşiktaşlıymışta saygı gösterilmeliymişte,

al işte şansa attık 1 tanede 2 oldu , eğer bu maçlar bu hain herifin takımın başında kalmasına neden olacaksa yenilelim avrupaya gitmeyelim ben razıyım.
Mesaj tarihi:
yazık yazık

veli ve olcay maç sonu şampiyon olmuşlar gibi yerde kucaklaşıyorlar ... samet aybaba gibi vizyonsuz bir adamın prensleride onun gibi vizyonsuz olur, ulan için acıyor ya.
Mesaj tarihi:
ya allah askına su veli için iyi demeyin ya, dünya üzerinde böyle bir futbol anlayışı böyle bir futbolcu yok, adam 5 mt yanındakine pas atarken bile zorlanıyor, adam 2 sezondur beşiktaş forması giyiyor ne katmış arkadaşım beşiktaş'a , sadece koşmak ve pres yapmakla futbol oynanmıyor artık, pas atacak şut çekecek oyunu okuyacak, bunların hangisi var veli de ,

orta saha denen yerde oynuyor bu adam, necip bu adamdan 2 kat yetenekli , ama bakıyorsun bu sahada necip yedek,
Mesaj tarihi:
getircek yerli td yok yani kalmadı bütün eski besiktaslı oyuncular tdlik yapıyor besiktas hepsini 6 ay ile 1 sene arası deniyor hepsi dandik oldugu için yolluyor(birinin gittikten sonra anadolu takımı sampiyon yapmasının onemi yok cunku dandik) yabancı getirsen ona 2 sene sabretcek taraftar yada yonetim yok seneye oynıcagımız stat bile yok para yok bu takımın yapabilecegi en fazla 3.lükdü seneyede en fazla o olur seneye besiktastan tek beklentim uefa grubuna katılıp ordan cıkması ligide ucuncu bitirmesi bunlardan daha onemlisi stadın bitmesi ondan sonra ancak bişeler olur
samet aybaba içinse aykut bile feneri calıstırabiliyorsa samette besiktasda olur zaten daha once dedigim gibi alternatif td yok lucescuyu alamıcaklarsa ki onunda zaten tatil için bile tr geldigini zannetmiyorum
Mesaj tarihi:
tinu said:

ya allah askına su veli için iyi demeyin ya, dünya üzerinde böyle bir futbol anlayışı böyle bir futbolcu yok, adam 5 mt yanındakine pas atarken bile zorlanıyor, adam 2 sezondur beşiktaş forması giyiyor ne katmış arkadaşım beşiktaş'a , sadece koşmak ve pres yapmakla futbol oynanmıyor artık, pas atacak şut çekecek oyunu okuyacak, bunların hangisi var veli de ,

orta saha denen yerde oynuyor bu adam, necip bu adamdan 2 kat yetenekli , ama bakıyorsun bu sahada necip yedek,

Alper potuk hepsini yapiyo.

8 tane veli fiyatina..
Mesaj tarihi:
maçı izlerken nasıl sıkıldım belli değil hiç tadı tuzu yok takımın yazık valla. tamam kötü bir sezon ekonomik açıdan ama kadro kağıt üzerinde fena değil ancak kenarda oturan adamın ne yaptığı belli değil ne istediği ne amaçladığını bilmiyor.

uefa ya bu adamla gidersek eğer ikinci bir liverpool olayı yaşamamız beklenir bir hadise...
Mesaj tarihi:
şimdi puanlar aynı olduğunda fenerbahçeyle, beşiktaş mı üstte oluyor? haftaya galatasaray'a kaybederse ve beşiktaş 2 haftayı galibiyetle kapatırsa şampiyonlar ligi biletini alabilir ama şl ön elemeyi geçebilir mi bu kadroyla bilemem.

önümüzdeki sene için galatasaray'dan bazı şeyleri örnek almalılar. tüzük tadilatı yapılması gerekendi. futbol şubesi adına bundan sonrası için orta ve uzun vadeli yapılanma gerekiyor. sportif direktörlüğe mustafa denizli gibi türkiye'yi bilip de beşiktaş adına faydalı olabilecek biri lazım. bir de teknik direktör yetiştirebilse güzel olur. altyapıya önem verilmesi beşiktaş'ın geleceğini özellikle maddi anlamda kurtarır. bilmiyorum, işin özü profesyonel bir yapılanma gerekiyor futbolda. samet'in tayfur'un öyle tek başına altından kalkabileceği bir camia değil beşiktaş. neyse güzel futbol oynasınlar da, gerisi gelir zaten.
Mesaj tarihi:
yine aynı konuyu tartışmayalım, olay çıkacağını bile bile oraya gidip gs diye bağıran adamları anlamıyorum ben.

kocaaaaaa istanbul'da beşiktaş semtinde şampiyonluk kutlamayıversinler, zor bir şey değil, beşiktaş semtinde yaşayan gslı arkadaşlar bile beşiktaş'a saygılarından orada şampiyonluk kutlamazlar, bak saygıdan diyorum korkudan değil. orası beşiktaş adı üstünde, beşiktaş bir semt takımı, yani inatla her şampiyonlukta niye orada bağırma ihtiyacı duyuyorlar anlamıyorum, koca istanbul gs'ın istediğin yerde bağır niye ille orası. olay çıkacağını bile bile gidiyorlar,
  • Yeni Oluştur...