Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sürüngen beyni moduna geçti insanlar yine ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Adam ironi mi yapıyor ciddi mi anlayamadım bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ama galiba ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 BabacumMostors said: xunn genel olarak hayatta çoğu şeye saygı duymuyor şimdi kalkıp istiklal marşına saygı duymuyor diye mi kızıyorsunuz? sadece kendinizi üzersiniz, ben istiklal marşı okunurken kalkarım o kalkmaz yanımdaki adam namaz kılarken ben kılmam "sizin gibi şrifisizler yüzünden" diye başlayacaksanız da hiç başlamayın, demek ki bazı insanlara bazı şeyleri anlatmaya yetememişsiniz, o saygıyı uyandıramamışsınız peki bu adam neden saygı duymuyor onu soruyor musunu? hayır sorunun nedenini bilmeden üzerine gitmeniz sizi bir dirhem ileriye götürmez önce sorgulayın Ben atatürke saygı duyuyorum bir general ve reformist olarak. Ama atatürk'e hayranlık duyanlara zerre saygım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bana ölü adamı savunuyorsunuz. Ölmüş, bitti. GG no rmk. Hala hayatta olsa savunun, kovalayın tabi. Atatürkçülük apayrı komik zaten, adam spesifik olarak arkasından bunun yapılmamasını istedigi halde odunlugun sınırlarını zorlayıp oranıza buranıza badge takın. Sonra saygısız. http://i.imgur.com/uoC3Mvo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 öyle deme ama adam yakışıklıydı, etkileyiciydi http://www.ataturkinkilaplari.com/depo/ataturk_posterleri/SDANBV-ataturk-yeniceri-kiyafeti-ile-balo-da.jpg şu adamla oturup sohbet etmeyi gerçekten isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Atatürk süper bir herif de ülke maymun kafesinden hallice malesef. Baksana asalım keselim moduna girmiş insanlar. Trajikomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://img477.yukle.tc/images/4980Remember-Don-t-Feed-the-Trolls.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sayılan/sevilen şeylere laf söyleyerek Cook olma modası ne zaman geçecek yaa, patetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Çoğunlukla hemfikir olmayan herkesi cool olmaya çalışmakla suçlamayacak kadar IQ seviyesi artınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 trollü GTX660 la beslersen olacağı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 hiç bişey bilmem de Atatürk böyle bi ülkeye 3 gömlek fazla gelmiş belli.. demokrasi,çok partili sistem,milli irade vs.falan fazla bu ülkeye.ne uğraşıyosun kendi saltanatlığını kur,zati biat kültürüyle yetişmiş kaderci kısmetçi andaval bir halk var.altyapı sağlam.ne uğraşıyosun haremini kur,ohh bir sürü çoçuğun olsun.senden sonra da aklı başına birini geçir işte.. yazık ulan bu ülkeye yozlaşmanın kitabını yazdık 10 senede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 insanların kişiliklerine saygı gösterilir bu arada fikirlerine değil "fikirlerine katılmıyorum ama saygı gösteriyorum" diyenlerdenseniz düşüncelerinizi ve özbenliğinizi yeniden gözden geçirin fikirler saygı duyulan değil "ikna" olunan şeylerdir, fikirler yaratılabilir, çürütülebilir veya değiştirilebilir saygı kazanılır biriyle aynı fikirlere sahip olduğunuzda otomatikman ona saygı duymazsınız "çok doğru diyor tipini siktiğimin" dersiniz ama eğer birine saygı duyduğunuz için fikirlerini kabulleniyorsanız kişiliğinizde, özgüveninizde bir eksikilik var demektir. bir adım sonrası dalkavukluktur ki o fikir sahibi için de olabilecek en büyük düşmandır ağzınıza sıçayım anime izleycektim ben niye böyle konulara çekiyorsunuz beni ne kadar kötü insnalarsınız ya.. ben gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ekmek said: Putlara tapmayın. Adamlar "şehitlere saygı duruşu" maksatıyla okunan İstiklal Marşı'nda liseli tribi atmış sen bu adamları savunuyorsun. Gerçi sana hava hoş, ülke bölünüp PKK kendi devletini kurduğu vakit "oh oh demokrasi demokrasi" diye zil takip oynarsın. Aman bayrak deme, aman milli marş deme, çok anti-demokratik şeyler bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 AAAAAA SIÇMAK DEDİ BANBANBANBANBANBANBANBANBAN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Montla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bu forumda hiçbir şeye saygı göstermeyip kendi yazdıklarına saygı bekleyen adamlara bu sözlerim...çok zavallısınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 babacum, "fikrine katılmıyorum ama saygı duyuyorum" demek katılmadığın fikre saygı duymak değil o kişinin o fikre inanmasına saygı duymak demek. en azından ben öyle kullanıyorum. zamanında bi ineğe tapma örneği vermiştim. said: ineğin kutsallığına saygı meselesi... çok karıştırdınız konuyu. ineğin kutsallığı inancına saygı göstermek demek inek kesip yememek demek değildir. hindu'nun "ineği kutsal saymasına" saygı göstermen gerekir yalnızca. gidip "zuhahahah lan salak inek bu mal mısın, nesi kutsal bunun lan malak" diyemezsin. tıpkı içki içmenin kötü eylem olduğuna inanan kişinin başkasının içki içmesiyle alay etmemesi veya içki içen kişinin içkiyi kötü olarak gören kişiyle alay etmemesi gerektiği gibi. herkes inandığı veya inanmadığı şeylerin gereğini yapar ancak birbirlerinin inandıklarını inanıyor oluşlarına saygı gösterir. bu arada herkes xunn'daki wisdomın 10'da 1'ine sahip olsa ülke ışıl ışıl olurmuş. wise buldum adamı şaştım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Frostbite said: hiç bişey bilmem de Atatürk böyle bi ülkeye 3 gömlek fazla gelmiş belli.. demokrasi,çok partili sistem,milli irade vs.falan fazla bu ülkeye.ne uğraşıyosun kendi saltanatlığını kur,zati biat kültürüyle yetişmiş kaderci kısmetçi andaval bir halk var.altyapı sağlam.ne uğraşıyosun haremini kur,ohh bir sürü çoçuğun olsun.senden sonra da aklı başına birini geçir işte.. yazık ulan bu ülkeye yozlaşmanın kitabını yazdık 10 senede.. kurduğu sistem sayesinde belki bunlara kavuşmuş olabiliriz ama hayattayken hiç birisi yokta ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 o saygıyı uyandıramayanda hiç mi kabahat yok? saygı toplum içinde kazanılan bir şeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sufi said: bu arada herkes xunn'daki wisdomın 10'da 1'ine sahip olsa ülke ışıl ışıl olurmuş. wise buldum adamı şaştım valla :D Normal, Ata'ya küfür edenin yüceldiği zamanlardayız, ışıl ışıl ülke satanlara tapıldığı anlardayız. Bunu beğenmicen de, Ata'ya saygı duyanları mı beğenicen? O zaman bizi de şaşırtdın "valla". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sufi, verdiğin örnekte "inanca saygı duymak"dır inançla fikir arasında da bir fark var, fikir bir analiz ve sorulama süreciyle varılan bir sonuçken inanç ise sorgusuz sualsiz durumu kabul etmeyi getirir inançlara saygı duymak doğru hani bende bugün müslümanada hristiyanada ateiste de budiste de saygı duyuyorum ha kişinin kendisiyle alıp veremediğim olursa zaten kişinin kendisiyle uğraşırım ama fikirler daha meşakkatli bir sürecin ürünüdür ve heme ortaya çıkmaz ama hemen yerler bir edilebilirler yani inanç =/= fikir (bura yanlış olmuş düzelttim) mesela bence o cümleyi yanlış kullanıyormuşsun "hasiktir ordan lan sana mı sorucam" da diyebilirsin veya kendi mantıksal çıkarımınla bir açıklamayla duruma yaklaşabilirsin işte "bana" duyduğun saygı miktarına göre vereceğin cevap şekilleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Jim_E_Rustler said: Ben atatürke saygı duyuyorum bir general ve reformist olarak. Ama atatürk'e hayranlık duyanlara zerre saygım yok. bir kere de okuduğunuzu anlayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 @yeke atatürk tapıcılığını reddetmenin "ataya saygısızlık" olmadığını görmesini beklemiyorum zaten çoğunluğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bazılarınız gerçekten bilgisayar programı falan sanırım. 2 3 tane keyword var onları görünce okuduğunuzu anlamadan aynı fiks tepkileri veriyorsunuz. Allaha inanmıyor diye baskı yapan insanlardan tek farkınız istiklal marşı diye bişeyin gerçekten olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar