Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar Toplamak İstiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2000 TL bütçem var çok zorlamadan bütçeyi geçebilir, Oyun bilgisayarı toplamak istiyorum.

Online oyun oynuyorum, Yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum 1-2 yılda bir upgrade yapabilirim uzun süre beni idare edebilecek sorun çıkartmayacak f/p bakımından gerçekten verdiğim parayı hak edebilecek bir sistem istiyorum.

AMD'nin f/p bakımından iyi olduğunu biliyorum markaya para vermek istemiyorum, ama gerçekten hak ediyorsa ve bütçeme uygunsa Intel ve Nvidia seçeneğini de düşünebilirim.
Mesaj tarihi:
Oyunlarda kalite ve performans istiyorsan , bence ati/amd 'den uzak dur. Bencmark uygulamalari sizleri yaniltmasin. Orada İntel ve Amd ' yi esit gibi hatta amd'yi daha iyi gorursunuz. Ama oyunlarda durum farkli oluyor. Oyunlar genelde intel / nvdia icin tasarlanir. O nedenle amd / ati , İntel / nvdia 'ya gore daha dusuk performans alirsin. 10 yil boyunca hep amd almis biri olarak soyluyorum bunu.
Mesaj tarihi:
Benchmark'ta fps kaç yazarsa göz onu algılar. Aldatıcı olması ise bayağı ilginç bir düşünceymiş sdf. Hele oyunun başında NVIDIA connecting people yazısı gördüğü için oyunların ATI'ye haber vermeden yapılması da tuzu biberi olmuş.

Ama i5 3570k vs 8350 arasında 60 TL falan fark varken AMD almak fanboilik olur.

O fiyata monitor dahil mi belirtmen gerekir ayrıca.
Mesaj tarihi:
Esh said:

i5 3570k ,z77, gtx660ti

şu kombo şu an için sıkıntı yaratmaz.

ama next gen battlefield ne yapar onu bilemem

gigabyte in z77 serisi kilitleniyormuş 660ti ile arada. bunu duyan oldu mu hiç? sanıyorum bir ayarın "oto" kalmasındaymış sorun ama.

bir de asrock iyi midir? yoksa bilindik asus veya gigabyte mı mb gerekir?
Mesaj tarihi:
NutritionV2 said:

i7 gaming için? i7 ye titan yakışır.
gtx660 değil lol
saçma bi setup

ahahaha benim setup'ıma laf edersen böyle yörüngeye oturursun delikanlı
  • Yeni Oluştur...