Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 çünkü kısa. hem yaşlı hem bodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 hem de kılıbık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Sparkcaster said: http://forum.paticik.com/thumbnails/060/5e1/d6a/a43/d83/34b/140/196/8cd/893/34_450xNULL.png profil fotosu yapicam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ayıp. dışarı sızmasın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 karın deşen sayrosdan sonra kulanmayı düşündüğüm iknic karkater buydu ama :/ ragefacekutulu.. adını bile seçmiştim halbüse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 foto çok iyiymiş topiklerde kavga izlerken kullanırız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Ben gelemedim abi baya da gelmek istiyordum bu sefer ama işin komik tarafı gelseydim kızları tanıyormuşum hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 olm arda, Sparkcaster said: 45 yaşında forumdaki gençlere niye halleniyosun abi lan burak, axedice said: Deno bu çetintaş erkek merkek dinlemez sana kayar ben diyim. Beyler denonun resimleri foruma koymuyoruz adamın namusu bizim elimizde ayıp oluyor yahu...cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 BabacumMostors said: http://www.youtube.com/watch?v=jc3O0wiLK9k video açabiliyor musunuz? ya kıza yazık, herkes muhabbete dolu dizgin devam ederken dikkat ettim, kızcağız sinmiş, "lan ne işim var ki burada?" tribine girmiş sanki. bana öyle geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 BabacumMostors said: yemin ediyorum şu forum bünyesindeki potansiyeli kullanamadığımız için çok üzülüyorum.. dün akşam da dile getirdim bunu.. BU CEMİYET ŞAHLANMALI ARKADAŞLAR!! öncelikle aramızda para toplayıp kendimize lokal oalrak kullanabileceğimiz bir mekan kiralıyoruz girişine de "PatiKoop dreneği diyoru NASIL FİKİR? gelin önce paticik afişi ile 1 mayısta yürüyelim... sonra düşünürüz lokali, şahlanmayı, derneği. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 jacabo said: kimlik fotokopimi gonderiyorum BabacumMostors said: top sakalı kesmediysen seni de biliyoruz merak etme CİĞERİNİ BİLİRİZ! abi yalnız şu durumu yaşadık.. gerçekten geldimn daha masada gerge var dreagloth var jacabo var jacaboya baktım nizki söyleyince "aa sakalı kesnmişsin" dedim adama adamı bildiğin sakalı kesince tanıyamadım AHAHAHAH tutarlılık konusunda 10/10 bir insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 onu sarap olayinda da yansittin zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 forgiver said: jacabo said: sparki zor alirsinda Keske sparkı hic tanımamış olsaydım Ne güzel dayılanıyordum Adam bildiğin ikimetreymiş iki metre de kaslı iki metre mi zenci iki metresi mi. zayıf turk iki metresi mi. bacak arasından kacarsın filan. dayılan bişi yapmaz bence. gelir game of thrones başlığında ağlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 KuddusiMavra said: BabacumMostors said: http://www.youtube.com/watch?v=jc3O0wiLK9k video açabiliyor musunuz? ya kıza yazık, herkes muhabbete dolu dizgin devam ederken dikkat ettim, kızcağız sinmiş, "lan ne işim var ki burada?" tribine girmiş sanki. bana öyle geldi :) sana öyle gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 tabi ki bana öyle geldi, benim yerime başkası yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 jacabo galiba verdiğin kilolardan 2 tam insan falan çıkıyor abi, incecik olmuşsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 O zaman mesajının sonuna neden bana öyle geldi yazıyorsun, tabii ki sana öyle gelecek senin yerine başkası yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ha Güneş sana da ayrı kırgınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 gelmediğin için sana doluyuz ve sana laflar hazırladık, ibne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Abi gelseydim de 30 dk oturup gidecektim zaten, işim beklediğimden geç bitince onu da yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 pis herifler, salih hariç o kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 @spidee gitti cogu ya azi kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 gelseymişim keşke eşşeklik etmişim, artık bi dahkine napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 fiz boz bile yarım saatliğine de olsa uğradı, enseme şaplak attı hesabını ödedi ve gitti ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ben millete feyk tag olarak yazılacak adam mıyım lan. bir sonraki buluşmaya gelip hepinizin ağzına kürek kürek bok çalmazsam ne olayım. özellikle baltazar için körili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar