applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bu kadar erkegi kabul edecek bir mekan bulmalıyız
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 beşiktaş'ta güzel bi şarap evi var buyrun gelin sığar mıyız bilmem gerçi
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 kesin 20si dimi şimdi, arada 21 gibi bişeyler konusuldu sanki de, ona göre plan yapalım biz de
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Vay arkadaş bir allahin kuluda dememiski buyur gel abi kebaplar sisler feda ossun saaga
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bende gelirimde hiçbirinizi tanımıyorum yalan olur
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Buluşmadan önce mutlaka yer mekan belirtinde beni şu çok trolleyenlere nokta atışı yapayım :) Şaka lan şaraplar benden.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Sequo başkan uçak biletimi alsın da geleyim. FAKIRIK
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Sequo said: Buluşmadan önce mutlaka yer mekan belirtinde beni şu çok trolleyenlere nokta atışı yapayım :) Şaka lan şaraplar benden. Aha yandik. Saka bi yana dikkat et fakirler birlik olup dövmesin seni.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 SNA1L said: bende gelirimde hiçbirinizi tanımıyorum yalan olur Abi bizde kimseyi tanımıyorduk şimdi senko hariç baya yakınız sıkı fıkıyız. Bi tek senkoyu sevmiyoruz oda zaten evlat olsa sevilmez git bence buluşmaya hueahuae
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 DeathLord said: Sequo said: Buluşmadan önce mutlaka yer mekan belirtinde beni şu çok trolleyenlere nokta atışı yapayım :) Şaka lan şaraplar benden. Aha yandik. Saka bi yana dikkat et fakirler birlik olup dövmesin seni. fgjfygjkfgk
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 wastyrx said: SNA1L said: bende gelirimde hiçbirinizi tanımıyorum yalan olur Abi bizde kimseyi tanımıyorduk şimdi senko hariç baya yakınız sıkı fıkıyız. Bi tek senkoyu sevmiyoruz oda zaten evlat olsa sevilmez git bence buluşmaya hueahuae alıntı yapcagıma öm yolladımya lan ahaha
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Gelebilirim ama kimseyi tanımıyorum bende :/
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 o kimseyi tanimiyorum diye basliyo, sonra biriyle sevisiyosun, biriyle opusuyosun filan kaynasiyosun.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ohio biz de tanimiyorduk ki. Gidin bulusun tanisirsiniz kaynasirsiniz elbet. Ben de cok cekiniyordum ilk baslarda ama simdi duzenli bir cinsel hayatim var. Tesekkurler Paticik...
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Sukru Allah seni bildigi gibi yapsin. Ben yazana kadar yapistirmissin gene. Ulan o kadar emek heba oldu yaa O kadar sinirlendim ki ismini desifre ettim
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 o zaman bu istanbul buluşması olmasın, transportasyonu sekouoq sağlasın world wide yapalım
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 sequoda sizi bekliyordu bu çocuklar gelsin de buluşalım lojistiği de ben yapayım diye ^_^
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 İlk ben dedim onu, en azindan benimkini yapsin :(
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 aquila said: bana ozel jet gonderirseniz gelirim. iyi denemeydi :(
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Theridone said: Sukru Allah seni bildigi gibi yapsin. Ben yazana kadar yapistirmissin gene. Ulan o kadar emek heba oldu yaa O kadar sinirlendim ki ismini desifre ettim abi ben ismimi degistirdim forumda herkes biliyo diye.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 olabilir de şarap evi ne gidip adam gibi rakı içeydik
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 rakı beni bozuyor, gece karakolda bitiyor fln
Öne çıkan mesajlar