mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 viktor levi şu kadıköy milli piyangonun ordaki yer miydi? uğrama ihtimalim var ildeniz telefonunu verirse bi ararım ;))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 coco said: hayır. henüz yapılmadı. Theridone yapıcak onu. ahahaha hevesleri kursakta bırakmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Şunu bir hafta önce yapsaydınız, ben de gelirdim. balıkesir'de ameleliğe başladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 seagle ile özel bir buluşma yapabilirsin beyler ben de gelirdim ama özel davetiye almadım. hem en kalitelisinden bir şişmanınız var, şişman ama cool kategorisinden ktulu. ben sönük kalırım. tek şşişman ben olacak olsaydım gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yarın da çalışıyoruz malesef biz. listeden çıkarmayın beni, ama gelmem en erken 19.30'u bulur gibi gözüküyor. kalkmamış olursanız otururuz artık. bir de şey dicem, gece adeks'e yer ayarlasanıza ? hiç olmazsa oyun atardık iki üç el ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sen gelme lan jelibon ayı Gelesceksen gel davetiye bekleme ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 abi seni attırırım o şirketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 gleoddyn said: Şunu bir hafta önce yapsaydınız, ben de gelirdim. balıkesir'de ameleliğe başladım :( Hayırlı olsun diyelim mi yoksa ana avrat sövüyon mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 elin kızına karikatür gönderene Kadar Çalışaydın hafta sonun boş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Şirket benim lan ben şirketim ASIL BEN SENİ İŞE ALDIRIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 BabacumMostors said: sen gelme lan jelibon ayı gelirsem HIYAR vercek misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 forgiver gelmesiydi gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Masakari said: gleoddyn said: Şunu bir hafta önce yapsaydınız, ben de gelirdim. balıkesir'de ameleliğe başladım :( Hayırlı olsun diyelim mi yoksa ana avrat sövüyon mu ? Abi daha alışmaya çalışıyorum, bir yanımda yunanlar "hella hella" diye dolanıyor, başka tarafta alamanlar falan var. Bir de çöplüğün içindeyiz zaten. Ne desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 alışmaya bak önündeki 10 yıl kafadan böyle geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 coco said: pardon pis baltaladım sanırım CthuLhu eheheh. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 goldbären said: seagle ile özel bir buluşma yapabilirsin beyler ben de gelirdim ama özel davetiye almadım. hem en kalitelisinden bir şişmanınız var, şişman ama cool kategorisinden ktulu. ben sönük kalırım. tek şşişman ben olacak olsaydım gelirdim gel lan zübük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 buluşmaya forumda takıldığım gibi lurker modunda katılsam dışlamazsınız sanıyorum, o yüzden count me in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yarın zaten eğitim varmış, eğitime gidciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 babacumu merak ediyordum ama, komşunun duvarından araba sürüp, sigorta şirketinde işe girdi tam viral yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 gel tanışalım önce ben kısaca BM ama sen bana uzun uzun "hacı biz bu boku neden yedik?" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 goldbären said: yarın zaten eğitim varmış, eğitime gidciğim satıcı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 adeks yapmazsınız şimdi öyle mi ? kaçta kalkacaksınız lan bişi söyleyin, ona göre gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 21:00 e kadar gider muhabbet gergenin o zamanakadar vakti var işte otoıbüse fln binecek adam, evinde kalacaüı insanlara da vakitlice gitmek istiyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 la kac yasina geldiniz, isi gucu olan adamlarsiniz hala ne adeksi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar