suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ben hep hayretle bakmışımdır bu haritaya , yani 500 yıl öncesi için filan inanılmaz birşey olarak görüyorum. reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tophanının orda sergisi var su anda baya bi haritasının. grafik olarak, infographics olarak, işciliği soyutlaması olarak cok cok güzeller kesin gibin görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Piri reis? http://youtu.be/i5l0PUtc9_4 Moar liek http://3.bp.blogspot.com/-J6vsXPgxyu8/UL--P6aHWKI/AAAAAAAABKY/Ij_UBN8LtKU/s1600/giorgio-tsoukalos.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bu vesileyle türkçe'den sesli şapkasını kaldıran kafaları tekrar tebrik ediyorum, en meşhur tarihi şahsiyetlerimizden birini telaffuz edemiyoruz mevcut harf kullanımıyla. ingilizce gibi başka yazıp, başka okuyoruz ancak. helal olsun demeden geçmeyeyim pîrî reis'e, muazzam bir başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Popüler Kültürde Ubisoft'un yapımcılığını yaptığı Assassin's Creed: Revelations oyununda Piri Reis donanma için çalışan ve suikastçi birliğinin üyesi olan önemli bir karakterdir. fuk yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Sen git böyle bir insanın kellesini vurdur 80 küsür yaşında üstelik sana bağlı ve hala hizmet ediyorken... Bıraksalar adam avustralya'dan amerika'ya kadar keşfedicek dünyayı. Düşünüyorum da bu Kanuni cok şanslı adammış. Barbaros,mimar sinan, turgut reis,piri reis, pargali ibrahim vs vs... saymakla bitmiycek kadar bilgili insan vardı etrafında. Bir cogunu da gebertti,degerini bilmedi, yaşlandıkça sapıttı kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Öldürtme amacı neymiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 hürremdir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 şekil oldukları için öldürtmüş hyamnaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 piri reis'e farklı bir görev verilseydi şu anda amerika bayragında turkish kebap görücektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ne kadar garip deil mi ? Belki biz dogmuycaktik. Hamit altintop olmuyacakti ya da baseball oyuncusu olucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ben doğmasam hiçbir şey doğmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hiç olmasak ne yapardık acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar