golgotha Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 içerdim[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: zgrw, 23 Kasım 2004 18:28 tarihinde demiş ki: insanların hakkımdaki fikirlerini öğrenirdim... [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 amerikayı devirirdim bide türkiyenin başındaki bütün gerizekalıları indirirdim birde bütün türkiyeye göç eden insanları tehtid ederdim herkez köyüne dönerdi mis gibi olurdu istanbul[signature][hline]Cennection=Cennetteki bağlantı türü ahaha aheaea a iğrenç! MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Chemical, 23 Kasım 2004 19:16 tarihinde demiş ki: amerikayı devirirdim bide türkiyenin başındaki bütün gerizekalıları indirirdim birde bütün türkiyeye göç eden insanları tehtid ederdim herkez köyüne dönerdi mis gibi olurdu istanbul ?!?!?!? =)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kemıkıl o saydıklarına hayat yetmez be yanına bi kaç adam daha al sen yada birini seç :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Cermy, 23 Kasım 2004 19:18 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 23 Kasım 2004 19:16 tarihinde demiş ki: amerikayı devirirdim bide türkiyenin başındaki bütün gerizekalıları indirirdim birde bütün türkiyeye göç eden insanları tehtid ederdim herkez köyüne dönerdi mis gibi olurdu istanbul ?!?!?!? =) Kemikıl bu =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sevdigim kızı erkeklerden korurum :-P (sevdigim kız olsa)[signature][hline][b]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... contacts: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 muhtemelen chemden daha acımasız olurdum bir çok şeyi düzeltmeye çalışrıdım[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 YAKARDIM BU GEZEGENİ, YAKARDIIIM :D[signature][hline]Don' wanna be nothing MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 yadaa ... şu bahçede gıcık olugum cocuhları gorunmeden haklarım (gozleri baglıykende hakalrlar benı o ayrı mesele ama burası pati sanal ortam :-P ) sonrada bilgisayarcıdan bi suru ram ve pentium alıp fakirlere dağıtırdım (çağımızın robin hood u ) sornacığıma maç ta 15 yaşıdnaki cocugu bıcaklayanı deşerdim mdiesini kedi ler ebogregini kopeklere verirdim beşiktaş a 50-60 gol atardım cimbom atamıyo bari ben atıyım :D[signature][hline][b]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... contacts: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 emin olun benim görünmez olmamı istemezsiniz.....[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 cinci hoca cagiririz zgrw yi gorunur hale getiririz :D[signature][hline]Helcaraxe:Level 4 Fire/Kinetics Cont TRT 8:Level 7 Mar.Arts/Reg Scrapper Amidala:Level 30 Fire/Dev Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bütün faşistleri tek tek temizlerdim:hrr: :-P[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bende babacum'un yaptıgını yapardım giderdim Bütün ülkerin askeri üslerini basar aletleri bozar askerleride bitirirdim 3.dünya savaşı böylece taş ve sopalarla olurdu nihohooh[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 neler yapmazdım ki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paticiğe girerdim.[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ne yapardım? ne bekliyorsunuz ki? "masumları korur aç insanları besler evsizlere ev alırdım" dememi mi? valla loto veya milli piyangoyu kendi çıkarı için oynayıp sonra kameralara böyle diyen insanlar gibi yapmycam direk aklıma geleni söylerim. sapıklık yaparım. başka ne yapacam ki peeh? dünyayı kurtarcaz sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Keyif yapardım[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Rakı içerdim, rakıları beleşe getirirdim. Saadettin Teksoyla anlaşır, program yapar köşeyi dönerdim. Kendimi cinci hocalara kiralardım. Kiralık katillik yapardım. Ünlülerin resimlerini çeker internette satardım... Nıhahaha daha ne kadar iğrençleşebilirim???? Bir de gider Ardethin mantısına limon sıkardım tadı bozulurdu. EEhh bu olmadı be, Ardethin bilgisayarını bozardım daha güzel. Tamam bu oldu. Karıya kıza sarkmaz, hamamdan içeri bakmaz, soyunma odasına girmezdim. (Ünlülerin çıplak fotolarını profesyonellikle sadece para için çekiyorum ona göre yani... Yengeniz duymasın, kavga çıkar :) )[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ben görünmez olursam dünya chaos a gider . iyi ve kötünün gerçek savaşını izlersiniz . Ben görünmez olsam kimse güvende olamaz ve kimse tehlikede olamazdı ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 aksiyon ve hırsızlık ve gasp hehehe :D edit:gasp biraz abartı oldu [signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... [Bu mesaj YSidiousY tarafından 23 Kasım 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Heralde alışana kadar bir süre kaotik takılır kafama eseni yapardım. Sonra ilk heves geçtikten sonra ciddi ciddi napacağımı düşünürdüm.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 İlginc bı sey aklıma geldı.. Gorunmez olduk ve olduk bı sekılde dıyelım... Cesedımızı bulamazlar dımı? Mezarımız olmaz yanı... hmmm...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Dragonutopia, 23 Kasım 2004 21:16 tarihinde demiş ki: İlginc bı sey aklıma geldı.. Gorunmez olduk ve olduk bı sekılde dıyelım... Cesedımızı bulamazlar dımı? Mezarımız olmaz yanı... hmmm... napardin yani[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Efsane olurdum muhahaha :D[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar