Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Yapardın?

golgotha

Öne çıkan mesajlar

amerikayı devirirdim bide türkiyenin başındaki bütün gerizekalıları indirirdim birde bütün türkiyeye göç eden insanları tehtid ederdim herkez köyüne dönerdi mis gibi olurdu istanbul[signature][hline]Cennection=Cennetteki bağlantı türü ahaha aheaea a iğrenç!
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cermy, 23 Kasım 2004 19:18 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 23 Kasım 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
amerikayı devirirdim bide türkiyenin başındaki bütün gerizekalıları indirirdim birde bütün türkiyeye göç eden insanları tehtid ederdim herkez köyüne dönerdi mis gibi olurdu istanbul

?!?!?!? =)

Kemikıl bu =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen chemden daha acımasız olurdum
bir çok şeyi düzeltmeye çalışrıdım[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

yadaa ...

şu bahçede gıcık olugum cocuhları gorunmeden haklarım (gozleri baglıykende hakalrlar benı o ayrı mesele ama burası pati sanal ortam :-P ) sonrada bilgisayarcıdan bi suru ram ve pentium alıp fakirlere dağıtırdım (çağımızın robin hood u ) sornacığıma maç ta 15 yaşıdnaki cocugu bıcaklayanı deşerdim mdiesini kedi ler ebogregini kopeklere verirdim beşiktaş a 50-60 gol atardım cimbom atamıyo bari ben atıyım :D[signature][hline][b]If GOD is a Dj & Life is a dance floor ....

contacts: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

emin olun benim görünmez olmamı istemezsiniz.....[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne yapardım? ne bekliyorsunuz ki?
"masumları korur aç insanları besler evsizlere ev alırdım" dememi mi?
valla loto veya milli piyangoyu kendi çıkarı için oynayıp sonra kameralara böyle diyen insanlar gibi yapmycam direk aklıma geleni söylerim.

sapıklık yaparım.
başka ne yapacam ki peeh? dünyayı kurtarcaz sanki...
Sosyal ağlarda paylaş

Rakı içerdim, rakıları beleşe getirirdim.

Saadettin Teksoyla anlaşır, program yapar köşeyi dönerdim. Kendimi cinci hocalara kiralardım. Kiralık katillik yapardım. Ünlülerin resimlerini çeker internette satardım... Nıhahaha daha ne kadar iğrençleşebilirim????

Bir de gider Ardethin mantısına limon sıkardım tadı bozulurdu. EEhh bu olmadı be, Ardethin bilgisayarını bozardım daha güzel. Tamam bu oldu.

Karıya kıza sarkmaz, hamamdan içeri bakmaz, soyunma odasına girmezdim. (Ünlülerin çıplak fotolarını profesyonellikle sadece para için çekiyorum ona göre yani... Yengeniz duymasın, kavga çıkar :) )[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı
Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Sosyal ağlarda paylaş

ben görünmez olursam dünya chaos a gider . iyi ve kötünün gerçek savaşını izlersiniz . Ben görünmez olsam kimse güvende olamaz ve kimse tehlikede olamazdı ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İlginc bı sey aklıma geldı..
Gorunmez olduk ve olduk bı sekılde dıyelım...
Cesedımızı bulamazlar dımı?
Mezarımız olmaz yanı...
hmmm...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...