GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Merhaba arkadaşlar, Yurt dışı durumu yüzünden bilgisayarımıda satıyorum. Bilgisayar parçaları şu şekilde... PARÇA MARKA MAINBOARD GIGABYTE 880 GA-UD3H AMD DDR3 CPU AMD PHENOM II X6 1055T (2.8GHz) 9MB COOLER SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER MEMORY 2*4 GB KINGSTON DDR3 1600 MHZ HARD DISK 1 TB SAMSUNG HD103SJ 32MB. 7200 DVD-WRITER SAMSUNG SATA 22X DVD-WRITER TOWER AKASA INFINITI ZOR NO PSU PSU AOPEN 750 WATT 12 CM FAN USB Q-TRONICS INTERNAL CARD READER KLAVYE A4 TECH GAMING KEYBOARD G800 MU MOUSE A4 TECH LASER GAMING MOUSE BF-755K MOUSE PAD A4 TECH X7-801MP GAMER MOUSE PAD EKRAN KARTI INNO 3D GTX 560TI 256 BIT 1GB SPEAKER CREATIVE A500 5.1 SPEAKER MONiTÖR 27 DELL U2711 DVI-D ULTRASHARP (2560X1440) UPS TUNCMATIK DIGITECH PRO 850VA PROGRAM WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT TR 1.5 yıl önce aldım. Temiz bir alet hala her oyun rahatlıkla oynanıyor. Ozellikle belirteyim sadece monitore 2k ödemiştim çok iyi bir monitor. Fiyat: 2800 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 insert facepalm here. o nasıl fiyat lan öyle gelir birazdan pati donanım haber ekibi yerden yere vurur seni ki bu sefer hakları var ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Gaming ama a4 klavye mouse? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 valla piyasayı arastırmadım uzakta sayılırım :) bilgisayarı aldıgım adama danıstım o kadar. ama derseniz ucmus amcam diye baska bilene danısırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 O nasıl monitör abi. Hala 2k sıfırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi çok dengesiz olmuş gaming falan değil ya Monitör 2k Klavye mouse patates Ekran kartı monitör kıyaslarsak patates vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ekran kartını aldıgım zamanlarda iyiydi ya bu makinası zaten en iyisi olsun diye toplamıstım ama baya zaman gecti tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi 1.5 yıl önce aldım diyosun çok daha iyileri vardı sadece monitöre para gömüp diğer parçaları mid-low tier döşemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 pati monitor fetişi dostlarımız damlar monitor için, diğerleri pek satılmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 televizyon var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 mid low tier değildi. aldıgım parcalar en iyilerin bir altı oldu genelde sebebide ucuk fiyat farkıydı. ama monitorde paraya kıydım, uzun sure kullanıyorsun sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 İşte gaming denemez. bende seninle aynı zamanda kurmuşum mesela çoook daha iyi ekran kartları falan vardı. Neyse satıyorsun zaten konuşmaya gerek yok monitör harici pek bişi bekleme ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 monitöre uygun bişi dersen alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 monitoru tek satmak istemiyorum acıkcası. bekleyip gelen tekliflere bakıcam ona gore fiyatıda değiştiricem zaten. en son dusuneceğim sey tek parca satmak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ben de monitorü soracaktım. en son düşündüğüne kalırsan bakarız artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 1440p ye gtx560... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bu sistemle monitörü birlikte satabileceğine inanmıyorum. Yani bu monitörün alıcısı daha iyi bir makine isteyecektir kesinlikle. Keza senin makineyi alacak kişiye de monitör fazla gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 AOPEN PSU !WTF! KLAVYE A4 TECH GAMING KEYBOARD G800 MU !WTF! MOUSE A4 TECH LASER GAMING MOUSE BF-755K !WTF! MOUSE PAD A4 TECH X7-801MP GAMER MOUSE PAD !WTF! Bence başlık Satılık Monitor (Gaming Edition) fln olmalı zere diğerleri için 700TL bile verilmez. Arkadaşı ekranla tavlamışlar kendisi de bir haber aaa süper gaming olur bununla deyip almış sonra bir bakmış ki sistem o çözünürlükte mouse bile oynatmaktan aciz kalmış şimdi de satıyor. Monitörü çıkar 700 veren olursa sat gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 gaming mi? o monitörü oyunda kullanmak saçmalık ötesi. 20ms input lag var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Monitörü kaça bırakırsın, onu söyle. Hak ettiği şekilde kullanılsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 televizyona monitör demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bu sistemi sana kim tavsiye etti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tabiki Oğuz abi dicem bakalım tanıyan kaç kişi çıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ney? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Televizyona talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar