Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 yahu kardeşim şu alman hintliye kaysın diye diziye devam edeyim dedim. içim iyice kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 quixef said: Kanuni diyor ki: "Almasın demiyorum, hobi olarak gene alsın..." alsin tabii :) birde almaninkine huge cock vs dedi hintlilerde ortalama 3 cm falan herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Hani spoiler tag i ... Huge dick german indian lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Izlemediysen girme abi 12 bolum cikti bitsin gomucem herseyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Kanuni said: quixef said: Kanuni diyor ki: "Almasın demiyorum, hobi olarak gene alsın..." alsin tabii :) birde almaninkine huge cock vs dedi hintlilerde ortalama 3 cm falan herhalde :P hadi baltazar bunuda acikla! (summon butonu istiyoruz hala yeni sistemde :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 bingildak said: 6. bölümde bırakma kararı aldım daredevil fln izlerim. tam bir zaman kaybıydı dizi. abi dizi tam baslamis sen birakmissin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Dizi fena değil de, 5 bölümlük hikayeyi 12 yapıp, 1 sezon budur demişler :) Çok az olay gelişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Az olaydan yana ... Çok fazla uzattılar introduction u açıklada açıkla o ilk bölümler çok boş geçti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ben izleyecektim hepsini ama ep2'nin 24. dk'sının ortalarında kapadım daha izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Uzaydan gelen dna olayı ortaya ciktimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140316033008/villains/images/1/1c/Venom_Spiderman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 arkadaki sorudan sonra resim super olmus. hafif urpertti sayfa acilinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bitirdim :) 11-12 idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bu dizi tek sezon değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Insallah oyledir super haber olur :) Saka bi yana ikinci sezon lazim daha birinci sezonda yeni bulustular o derece gereksiz build izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 lanet olası tüketim toplumu ya bitti güzel de bitti var mı 2. sezonu çıksın lanet tüketim toplumu lanet netflix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 aynı gün tüm sezon verilir mi ya netflix çıkardığın olaya koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 pacozkiler gene kimin nesini hacilayip dizi ypamis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 dandikti ama 3gündür alışmıştım akşamları izlemeye şimdi eksikliğini hisettim hibinaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konu çok boktan ama güzel çekmişler diziyi. İzletiyor kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 6 bölümde anlatabileceklerini 12 bölümde anlattı dizi. O kadar boş ve gereksiz sahneler var ki ileri sara sara izledim. bi de devamı 1 yıl sonra olacakmış peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 nedir yani izleyelim mi izlemeyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 serinin hedef kitlesi ve digerleri uzeridnen benim cikardigim sonuc su sosyal konularla ozellikle azinlik sorunlari, lgbt sorunlari, irk vs sosyal sinif sorunalri ile ilgili olanlar THEM FEELS modunda izleyip begeniyor vacovskiler icin bir matrix tadinda aksiyon veya iyi bir bilim kurgu bekliyenler hatta ondua gectim iyi bir yapim bekliyenler begenmiyor ozeti bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 3 bölüm izledim hep seks yapıyorlar. ne kadar devam ediyor bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Yeni bor Babylon 5 bekliyordum ben, cok aci geldi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar