Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 eminönü-sarıyer-taksim-şişli iptal 8km yolu 3saat 11dakkada geldik abv ne bok olduysa sorumlu olan herkes ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Ölsün karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 istanbul gg olmuş siz daa hala taksim şişli trafik diyonus >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 eskişehir yolunda 140 basarak geldim valla evime. mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 8 km yürüsen 2 saat sürmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 motorla aynı yoldan aktım geçtim 10 dk sürdü sürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://www.cayyolu.com.tr/haber_resim/radar%20ankara70.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ahahah welcome to istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 sebebi akil adamlar+tayyipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bu akil ne demek akıl mı demek kılavyesin de ı mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 fatih sultan mehmet köprüsünde intihar girişimi olmuş birincisi üstüne dolmabahçedeki akil adamlar ve caddenin 1 şeritini 100-200 metre kadar kapatmaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 biraksalar öldürsün kendini niye yolu tıkıyor geber lan yolu niye tıkıyon illa küfür yicek ölmeden master trollmüş helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 geçen pazartesi de olmuş böyle bişey. bugün toplamda 80km yol katetmişim istanbul'da şimdi hesapladım da yazık bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ii kasmışın kaç exp verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ben 3 saat aynı yerde sabit durduğumu biliyorum. 1 cm bile oynamadı 3 saat boyunca. 8km 3 saat çok da anormal değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 İstanbul bitmiş. Şimdi hükümet mtv ye %100 zam yapsa, benzini 10 tl yapsa iyi değil mi? Ya da öldürücü cümlemi söylüyorum eveeeeeeeeeeeeeeeeet: Arabası olan düşünsün!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 abi istanbulda zengini de fakiri de toplu taşıma kullanıcak ki trafik azalsın. Bunun içinde metro hatlarını falan arttırmaları lazım biraz daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 patch gelmesi lazım tüm araçlar en yakın yolu tercih ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 İstanbul'un hayatımızdan götürdüğü zamanlarda ne yapsak ustası olurduk. Ben ona yanıyorum. Anasını satıyım okul git gel 3 saat sürüyordu. Her sabah Bahçeşehir'den başlayan TEM trafiğiyle Bahçelievler'e, Göztepe'ye falan gitmeye kasmak ne büyük acıymış... Şimdi biniyorum servise 10dk içinde ofiste poğaçamı yiyor oluyorum. Yaşasın küçük şehir. Çok trafik var dedikleri yolda kendilerinden başka araç olması anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar