Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hannibal (2013) - CBS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7 yaşında ilk defa sinemaya gitmiştim. O filmde Kuzuların Sessizliği idi. vay anasını sayın seyirciler.. hala en sevdiğim filmlerdendir.

Bence Hannibal rising filan izlemeyin. direk red dragon, kuzuların sessizliği ve hannibal'ı izleyin.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2 günde bitirdim diziyi abi mükemmelmiş will dizide biraz abartılmış gibi ama ilginç olmuş.Hannibal da mükemmel daha nossun.Bide

İnsanlara mantar ekmekle, insandan çello yapmak gördüğüm en sick şeylerdi. :(

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir solukta sekizinci bölüme geldim, çok iyiymiş bu dizi.

Bi de Lecter'ın yaptığı yimekler ne güzel abi ya, izlerken insan eti yiyesim geliyo resmen

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=FTInfHpiF1s

sezon 2'nin ilk 2 dakikasını koymuşlar. Böyle spoiler sayılır yani ama merak eden olursa diye koyayım.

oha o nası bir başlangıç ya. Bu sahneden sonra işte baya bir flsahback olacakmış.

Mesaj tarihi:
House of Cards ve Vikings de var aynı anda. Diziler açısından çok saçma bi döneme girdik, GoT bittiğinde ve geriye hiç bi dizi kalmadığında büyük boşluğa düşeceğiz =(
Mesaj tarihi:

ya her şey iyi güzel de diğer elemanların işlediği cinayetler çok abartı ve sanatsal geliyor bana. yok insan vücudundan totem yok bağırsaktan keman yayı yok silikon pompalanmış onlarca insan falan. hannibal'in kendisi baya ezik kalıyor bu katillerin yaptıklarından sonra.

• Yeni Oluştur...