Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 önce red dragon son silence of the lambs izle. geri kalan iki filmle serisi kirletmemiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bütün kadınlar güzel mi olur bir dizide yahu. edit. Asyalı olan hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 7 yaşında ilk defa sinemaya gitmiştim. O filmde Kuzuların Sessizliği idi. vay anasını sayın seyirciler.. hala en sevdiğim filmlerdendir. Bence Hannibal rising filan izlemeyin. direk red dragon, kuzuların sessizliği ve hannibal'ı izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QAbWmjUyhhs shut up bitch asdfsfd http://www.youtube.com/watch?v=ixBpId84Ubg Mads'i çıkarmamışlar Comic Cona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 2 günde bitirdim diziyi abi mükemmelmiş will dizide biraz abartılmış gibi ama ilginç olmuş.Hannibal da mükemmel daha nossun.Bide İnsanlara mantar ekmekle, insandan çello yapmak gördüğüm en sick şeylerdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 @rukin aynen mantarda gitmişti benim kafa. abbaav diye diye izledim o bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Bir solukta sekizinci bölüme geldim, çok iyiymiş bu dizi. Bi de Lecter'ın yaptığı yimekler ne güzel abi ya, izlerken insan eti yiyesim geliyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 aynen spoiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Season 2 posteri. http://collider.com/wp-content/uploads/hannibal-season-2-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Dota mı yazıyor orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 evet abi. profet kospıleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 hannibalın kıyafetleri, yemek sahneleri ve tabii ki mads 8 sezon izlerim bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://25.media.tumblr.com/066b59bf5fc4cb92e6ba981e97561333/tumblr_my2pcdxAiX1rvs9wso1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Hcq4IX7qIm4 edit: koyduktan sonra seyrettim de. Seyretmeyin. Spoiler var baya trailerda. uyarayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Hanibal'ı yakalayan bir eleman vardı. O bu değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=FTInfHpiF1s sezon 2'nin ilk 2 dakikasını koymuşlar. Böyle spoiler sayılır yani ama merak eden olursa diye koyayım. oha o nası bir başlangıç ya. Bu sahneden sonra işte baya bir flsahback olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 çıkmış s2e1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Güzel giriş oldu ya. Yetmiyor arkadaşım 40 dk, 1 saat yapın şu diziyi, 5 saat yapın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 çok iyi dizi ya adamın takımlar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Biriksin bölümler. Yoksa olmuyo 1 hafta bekle et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 abi o giriş. o kadar mutluyum ki gerçekten true detective ve hannibal var. çok fazla mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 House of Cards ve Vikings de var aynı anda. Diziler açısından çok saçma bi döneme girdik, GoT bittiğinde ve geriye hiç bi dizi kalmadığında büyük boşluğa düşeceğiz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ya her şey iyi güzel de diğer elemanların işlediği cinayetler çok abartı ve sanatsal geliyor bana. yok insan vücudundan totem yok bağırsaktan keman yayı yok silikon pompalanmış onlarca insan falan. hannibal'in kendisi baya ezik kalıyor bu katillerin yaptıklarından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 beyler hemen konuya giricem; Mads abiyi çok severim, sırf o castte var diye izledigim filmler oldu. diziye baslanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 neyse indirdim başladım bile izlemeye ilk sezonu. çok yavaşsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar