Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hannibal (2013) - CBS

mani

Öne çıkan mesajlar

Orijinal hikayeden biraz farklı ilerliyor ama baya beğendim ilk sezonu. Will i seven tek adam ben miyim ya herkes mads için hannibalcı olmuş ahah.

Bu arada finalden 1 önceki bölümde stop motion çekilen georgia madchen kabusunda altıma kaçırdım biraz. Erkekliğimin bir kısmı o akşam kanepede kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dizi gittikçe güzelleşti. Gerilim başlarda bu kadar çok değildi, son yıllarda çekilmiş bir çok korku/gerilim filmlerinden çok daha iyi. Her bir bölümü için geçerli bu..

Yalnız anlamadığım bir şey var:

Red Dragon - Hannibal arası bağ?

Will Graham Red Dragon'un başında, ona danışan ve onu yakalayan kişi. Red Dragon boyunca bir kez bile Will'in empati yeteneği olduğunu, daha önce bu durumları yaşadığını filan ne gördük ne duyduk. En ufak ipucu bile yoktu. Hatta evli ve çocuklu bir aile babası idi. Hikaye baya farklı ilerliyor gibi. Nasıl bağlayacaklarını bilmiyorum.

Jack Crawford için dahai iyi bir oyuncu seçimi olamazmış. O ses tonu aman diyim.. Başlarda bu kadar ısınmamıştım ama süper aldı götürdü. Sadece uykum geliyor izlerken yavaşlıktan ahaha

Bir de sezon finalinin sonunda adeta kendimden geçtim. Tüm filmler içinde en sevdiğim müziklerden biridir Vide cor meum.. Zamanında hannibal'ı izledikten sonra haftalarca o şarkıyı aramıştım internette... Merak edenlere linkledim.

Sadece en son sahne ile bence süper bir dizi olabilir...

Mads'i halen beğenmiyorum. Sir'den sonra olmaz abi olmaz. Hee ondan sonra ancak bu kadar da olabilir diyebiliriz :)
Sir'ün şöyle ileri doğru içine çeken bir hareketi vardı.. onu yapmaya başlasa iyi olur mads'in de..
Sosyal ağlarda paylaş

daha ikinci sezon falan gelecek, muhtemelen hannibal'in psikoloğu olan kadını katil olarak gösterecek hannibal. (o da mevzuları biliyor çünkü baya biliyor hem de) will'i dışarı çıkartacak, will'in de şüpheleri kalkacak ortadan hannibal'in katil olduğuna dair. ikinci sezon sonunda red dragona bağlayabilirler.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:

Will Graham Red Dragon'un başında, ona danışan ve onu yakalayan kişi. Red Dragon boyunca bir kez bile Will'in empati yeteneği olduğunu, daha önce bu durumları yaşadığını filan ne gördük ne duyduk. En ufak ipucu bile yoktu. Hatta evli ve çocuklu bir aile babası idi. Hikaye baya farklı ilerliyor gibi. Nasıl bağlayacaklarını bilmiyorum.

Tekrar bi izle bence, gayet vurguluyor hem Jack hem Hannibal Graham'ın yetenegini filmde de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...