monoscope Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 güzel dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Graham iyice sapıttı valla. Büyük bir ihtimal Hannibal'ın kobay olarak onu nasıl seri katile dönüştürürüm projesini farkedecektir bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 İngilizce altyazı gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Sezon finaline geldik valla. SNIFFING INTENSIFIES Hannibal'ın Will'e karşı olan homolust'ı da buraya kadarmış, yaktı cocugun başını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Final nefisti lan. Bu dizi yalnız şimdilik millet farkında değil de EFSANE olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 2. sezon ne zamanmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 double post olcak ama inanılmaz bir dizi psikoloji, gerilim ve suç sevenlerin kaçırmaması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 http://24.media.tumblr.com/50022712b362308256def7b58ec9449f/tumblr_morlqs2Fkd1rvs9wso1_500.png Çok iyi sezondu ya. Umarım NBC bok etmez diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Orijinal hikayeden biraz farklı ilerliyor ama baya beğendim ilk sezonu. Will i seven tek adam ben miyim ya herkes mads için hannibalcı olmuş ahah. Bu arada finalden 1 önceki bölümde stop motion çekilen georgia madchen kabusunda altıma kaçırdım biraz. Erkekliğimin bir kısmı o akşam kanepede kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 will'de iyide Mads olmasa başlamazdım diziye büyük ihtimal asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 mads biraz az psikopat geliyor bana ya. o dehşeti tam yaratamıyor gibi. bazen aşıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 kötünün iyisi ya. dizi sektörü çok kötü bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 You see... Off of muhtesem dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 dizinin ilk bölümlerindeki senaryo kalitesiyle bu son bölümleri arasında fark var bence baya ya. son bölümler hakkaten çok güzel kurgulanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ben bu diziyi izlerken hiçbirşeyi merak etmiyorum yahu neden? öyle boş boş izliyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ahmedinejad said: mads biraz az psikopat geliyor bana ya. o dehşeti tam yaratamıyor gibi. bazen aşıyor ama. hannibalin yakalandiktan sonra ve onceki halleri baya farkli. gercek hannibal yakalandiktan sonra ortaya cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Dizi gittikçe güzelleşti. Gerilim başlarda bu kadar çok değildi, son yıllarda çekilmiş bir çok korku/gerilim filmlerinden çok daha iyi. Her bir bölümü için geçerli bu.. Yalnız anlamadığım bir şey var: Red Dragon - Hannibal arası bağ? Will Graham Red Dragon'un başında, ona danışan ve onu yakalayan kişi. Red Dragon boyunca bir kez bile Will'in empati yeteneği olduğunu, daha önce bu durumları yaşadığını filan ne gördük ne duyduk. En ufak ipucu bile yoktu. Hatta evli ve çocuklu bir aile babası idi. Hikaye baya farklı ilerliyor gibi. Nasıl bağlayacaklarını bilmiyorum. Jack Crawford için dahai iyi bir oyuncu seçimi olamazmış. O ses tonu aman diyim.. Başlarda bu kadar ısınmamıştım ama süper aldı götürdü. Sadece uykum geliyor izlerken yavaşlıktan ahaha Bir de sezon finalinin sonunda adeta kendimden geçtim. Tüm filmler içinde en sevdiğim müziklerden biridir Vide cor meum.. Zamanında hannibal'ı izledikten sonra haftalarca o şarkıyı aramıştım internette... Merak edenlere linkledim. Sadece en son sahne ile bence süper bir dizi olabilir... Mads'i halen beğenmiyorum. Sir'den sonra olmaz abi olmaz. Hee ondan sonra ancak bu kadar da olabilir diyebiliriz :) Sir'ün şöyle ileri doğru içine çeken bir hareketi vardı.. onu yapmaya başlasa iyi olur mads'in de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 red dragon will'e soruyor hannibal hala o rüyaları görüyor musun nasılsın iyi misin bu aralar gibi. daha önceden bir geçmişi olduğu belliydi yani. dizide biraz fazla gitmişler bunun üstüne. o empati yeteneği de eleman hem biraz sherlock olsun hem de hasta olsun diye koyulmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 fazla abartmışlar mı acep? :) Birde şöyle bir şey var.. Dizi de Will Hannibal'ın o adamları öldürdüğünü artık anladı. Yani tam anlamasa bile şüphe seviyesi çok yükseldi. Hepsini birden nasıl siliyor aklından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 daha ikinci sezon falan gelecek, muhtemelen hannibal'in psikoloğu olan kadını katil olarak gösterecek hannibal. (o da mevzuları biliyor çünkü baya biliyor hem de) will'i dışarı çıkartacak, will'in de şüpheleri kalkacak ortadan hannibal'in katil olduğuna dair. ikinci sezon sonunda red dragona bağlayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 NE KADAR İYİ BİR FİNALDİR O YA direniş falan yeni izleyebildim. titredim gerçekten sonunda. sonunda iyi bir dizi çıktı boardwalk'tan bu yana gerçi bu sene vikings'de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mads >:D< :)-D :D harika! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 said: Will Graham Red Dragon'un başında, ona danışan ve onu yakalayan kişi. Red Dragon boyunca bir kez bile Will'in empati yeteneği olduğunu, daha önce bu durumları yaşadığını filan ne gördük ne duyduk. En ufak ipucu bile yoktu. Hatta evli ve çocuklu bir aile babası idi. Hikaye baya farklı ilerliyor gibi. Nasıl bağlayacaklarını bilmiyorum. Tekrar bi izle bence, gayet vurguluyor hem Jack hem Hannibal Graham'ın yetenegini filmde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hannibal serisinin filmlerini izlesek tekrardan, hannibal doğuyordan başlayıp kuzular sonra red dragon mu yapmalı? ben biraz unuttum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 yayınlanma sırasıyla da izleyebilirsin ya. kuzulardan başlayıp. kronolojik olarak izleyeceksen hannibal doğuyor, red dragon, kuzular ve hannibal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar