Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 hatalı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Oyoyoyyyy ne dövdü be, kendime geldim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Absolut said: Ya iptal edildi mi edilmedi mi bu dizi? iptal edildi ama sezonu çektikten sonra iptal ettiler. Arada kesmeyip bitirecekler işte sezonu. bide işte başka kanallar/amazon/hulu filan alıp devam ettirebilirler tabii. Daha belli değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ep 5 Spitters are quitters muhabbeti ahaha. Adamlar sansürle dalga geçiyor artık sdf said: Mason grows stronger every episode. By the end of this season, he's just gonna be like "Hey, Alana, when Hannibal Lecter was BALLS DEEP in your ass..." vengeful Alana (tu) Jack'de iyi dövdü harbiden. Hannibal bari 1-2 yumruk ataydı filan. Böyle direk yoketti Jack sdf. birde ep 4-5 birlikte seyrettim de, Bella'nın düğün/cenaze geçişi çok hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 hayda baya iyi diziydi bu ya niye iptal etmişler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Iptali normal su sezonla.. Bolum Sonu eh yani bilader. Mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Bu bölümü 3. kitaptan çakmışlar gibi geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Bu bölüm hannibal'in replikler falan filmle aynıydı. Hoşuma gitti. kitaptan spoiler Hannibal'la clarice asık olup beraber kaciyorlarmis. Hatta Arjantin'de yaşıyorlarmış falan. Dizide de Hannibal'la will gay mevzularına dalarlarsa soverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 said: I'M SORRY TO REPORT @amazon[7] AND @netflix[8] HAVE PASSED ON #HANNIBAL[9] S4 BUT WE'RE STILL INVESTIGATING POSSIBILITIES https://twitter.com/BryanFuller/status/618179704147718145 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 4. bölüm ile birlikte jackin de halisünasyon görmesine sevindim. 5. bölüm alananın halisünasyonlarıyla geçse, 6. bölümde will 2-3 anlamsız rüya görse, 7. bölüm tamamen slowmo sıvılara yakın çekimden oluşsa 5dklık içeriği bütün sezona yayabilirler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 of napmışlar diziyi ya. hikaye değişir tamam da bu kadar değişir mi allasen. 6. bölüm tam çorba olmuş. iyi ki bitirmiş bu boku tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Aynen hikaye sıçmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Ben hayatımda droplanmak için bu kadar uğraşan bir dizi görmedim. 6. bölümle beraber dropladım, artık kendi çeker kendi izler yönetmen hayırlı olsun .. Margo ile gerizekalı doktor ne alaka lezbiyen ilişki yaşadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Dizi kötü başlamıştı kötü bitecek galiba :) Küstüm oynamıyorum sezonu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 dizinin belki de en iyi bölümüydü şu. geçen hafta da iyiydi. sezonda bir bayıklık vardı ama buradan sonrası acayip olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 bedelia kütür kütür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=loOgfXNs-VI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ananı avradını.. bi ton spoiler oldu aslında ileriki bölümlerle alakalı ama olsun. bir de şu camı her gördüüğümde antony hopkins'in sesi çınlıyor kulaklarımda. ses mevzusunu bi yakıştıramadım şu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Of allahım sonunda su son bölümden sonra ümidim arttı.. Berbattı su ana kadar sezon .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 olsun gene de tüm sezonu halüsinasyon izleyerek geçirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sarmıyor artık eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 ben bu sezon aldığım keyfi bu diziden hiçbir zaman alamadım. ilk floransa kesimleri bildiğin sıkıcıydı ama sonrası inanılmaz. vergerlar derken heyecan zirve yapmıştı. red dragon ark eski sezonlardaki patato CSI kafası olacak gibi sanmıştım. hiç de öyle olmadı ve iyi gidiyor. yeni karakterler, flashbackler, diyaloglar, görsel anlatım, her şey harika şu an. bedelia dünyanın en sıkıcı yan karakteriyken bir anda tam tersine dönüştü. amazon ve netflix diziyi istememiş. umarım hulu falan biri alır da en azından bir sezon daha görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Kendi tarzı olan çok iyi bi dizi. Mad Mikkelsen'in duruşu bile bi başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 FFFF FINAL GUYS :) Spo vermiyorum izlersiniz. Dizi devam edecek değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 3. sezona hic baslamasam mi acaba. Güzel anilariyla yasatsam 2 sezonu anilarimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar