Cute Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 haniibal ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Mads kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Ne agirdi ilk bolum 10dk 45 dk ya nasil yayiliri ogrendik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Ağır başladı biraz evet, ama normal. spoo Flashbacklerle Bedelia hikayesini biraz daha derinlemesine anlatmaları iyi, çünkü bildiğin brideofhannibal potansiyeli var ablada. Yine flashbacklerde Dr. Abel ı lime line götürdüğünü öğrendik. Tatmin edici başlangıç. Yavaş yavaş hızlanır, daha geride kalan gaziler var geride bıraktığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 http://orig00.deviantart.net/2d23/f/2014/149/2/4/hannibal_victim_support_group_by_ekzotik-d7k6f40.png http://www.youtube.com/watch?v=0VtdXSBMZE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 çoook iyi bölümdü be. filme göndermeler falan da çok iyiydi. en sevdiğim film de zaten floransa da geçen filmdi. hatun biraz eğreti duruyor ama çok sevdim bölümü. flashbackler ayrı ayrı çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Çok iyi ya sonunda başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Ulan ne daraldım belli değil. Yönetmen sıvı birşey görmeye görsün hemen yavaş çekim. Absürd olmuş o iş iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 herşeyi anlamlandırmaya çalıştım hiçbir şeyi anlamadım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Her izleyen anlasin derd8nde olmamalarini cok seviyorum ya. got vik8ngs fln tatava kaliyor su saheserin yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hannibal böyle entel dantel konuşunca hemen facebookta paylaşıyorum lafları ben de entel oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bi de yemek tarifi paylaştın mı on numarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 İnsan eti en lezzetli etmiş diye de durum paylaşmayı unutmayın kızlar teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Abi deeğ subject bu :D Bölüm 2 kasaplarda kaçırmayın ^^, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Jack Crawford hala ses yok :S :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 oldu mu şimdi güzel kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 italyan havası çok güzel sinmiş diziye. gerilim tadı da değişmiş. 2x2 müfetiş pazzi de geldi. floransa emniyet müdürü olarak. konuyu da güzel bağlamışlar. il monstro gerçekten varmış bu arada. 3 kişi yakalanmış zamanında ama tam olarak ispatlanamamış onların katil olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 2x03 misha mevzusunda konuyu filmden tamamen ayırmışlar. spoil etmek de istemiyorum izleyin tadı kaçmasın. will'in dizaynını da gördük bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 iki yazıp duruyorum 3. sezon olacak tabi o spoilerlar. açacak varsa ona göre açsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Will'in sahnelerı bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 2. bölümde biraz abartmışlar Will'in sahnelerini, 50 dakikanın 30'u saçma sapan halüsinasyon sahneleri olunca insan biraz bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Aynen öyle, bi de ekstra karanlık çekiyorlar o sahneleri. Görücem diye ekran ışığının belini kırdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 3. bölüm iyiydi. Tam Hannibal bölümü oldu. 2. bölümde bende baymıştım biraz Will sahnelerinde, bu son bölüm iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 4. Bolum tek bir dakikayi 45 dk ya yayip dunya rekorunu deniyceklermis.. Allahtan cok guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 said: NBC has stuck a fork in Hannibal. The Peacock network has cancelled Bryan Fuller’s acclaimed, lush thriller, TVLine has confirmed. The show’s current third season — slated to wrap up in late August — will be its last. https://tvline.com/2015/06/22/hannibal-cancelled-nbc-season-4/ 3. sezonun ratingleri baya düşükmüş. NBC'de iptal etmiş sonunda diziyi. 4. sezon gelmeyecek. Ama belki HBO, AMC filan başka bi kanal ya da Netflix alıp devam eder. eğer kurtaran olmazsa da en azından Brian Fuller American Gods'a odaklanır, orda yardırır sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar