Wyand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Son dakika !! Fatih Terim: ''Rıdvan Dilmen'e bir lafım var..Ben neyin bana yakışıp yakışmayacağını ben bilirim..Dikkatli konuşsun'' Fatih Terim : "Eskisinden daha fazla hırslıyım !" Fatih Terim: Versinler cezamı. Geçen seneden kalan 2 maçlık cezamı da eklesinler. Kimseye borçlu kalmayı sevmiyorum bu ne abi? http://www.youtube.com/watch?v=h_LAYSF0Mhw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 fizban said: drogbanın pozisyonu bence de kırmızı kart. yani gollük pozisyon, çünkü drogba var. fakat bi başkası olsa gollük pozisyon olmazdı o kadar çaprazdan. böle bi yorum yok bu arada :D gol şansı diyorsan, gökhan zan da olsa kırmızı kart vericen, drogba da fatih terim de sağlam açıklama yaptı yarım saattir asdfudhasufha fb'de aziz var bizde terim! anca böyle denge sağlanıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahahah programlar muhteşem bu akşam. arif trt sporda atarlandı şimdi sunucuya bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Melo ve Drogba resmen çıldırdı ikinci yarı. Böyle bir oyun yok. Rakipten bağımsız konuşmak gerek bunları, gerçekten Drogba'yı bu takıma kazandıranlara teşekkür etmek lazım özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Rıdvana fena kızmış hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 @sabo; o zaman kırmızı yok bence. benim mantığıma göre mesela güiza olsa da kırmızı yoktu, ehueheuhe. Fatih Terim: "Burdan Ridvan'a söylüyorum. Bana neyin yakisip yakismayacagini ben bilirim. Dikkatli konussun." aferin, yakışır delikanlıma. yoğurtçuya da çağırsaymış tam olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Rıdvan'ın bir gram kredisi yok olm bizde, en son Ayhan ve Mustafa Sarp Türkiye'nin en dinamik orta sahası demiş adam sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Rıdvanın ayar kaçtı tabi 0-1 den 3-1'e gelince skor. Köpükler falan hep kameraya sıçramış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 dinamit demeye çalışmıtşır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 maçı indirebileceğim bir yer var mı ya izleyemedim fena merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/spor-toto-super-lig#video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 FT tam bir maganda kimse kusura bakmasın. GS'li olarak utanıyorum bu adam böyle konuşup, sağa sola saydırdığı zaman, hakemlerin üzerine yürüdüğü zaman. Danny'nin pozisyon kırmızı kart aynısı GS için olsa kırmızı kırmızı diye ağlardık doğruya doğru. Arkasından gelen sarı kartlar da doğru. Fatih Terim'in atılması sonuna kadar doğru. Yok efendim Hamit'e kızdım, bir anlık sinir şöyle böyle: İşine gelince 40 yıldır bu işin içindeyim bahanesi işine gelmeyince ben oyuncuma kızdım. Bir futbolcu topu alıp yere aynı şekilde vursa cezası sarı kart. Sen kendine ayrılan çizginin dışına çıkıyorsun, topu alıyorsun yere vuruyorsun. Götün yiyorsa yap aynı hareketi ozaman CL maçlarında. Sıkar tabi biraz. Bir diğer Adana krosu Hasan Şaş'ın yaptığı ise bildiğin suç duyurusu. Bilmem gördünüz mü tekrarlardan. 4. hakeme o bakışı "s.kerim" falan demesi of yani. FT'nin kafa az biraz çalışsa yanına kendini frenleyebilecek, sakinliğini her koşulda koruyabilecek aklı başında yardımcı antrenör alırdı. Hasan ve Ümit gibi ilk gazda patlayan adamları almazdı. O 2 taraftar da maç FT yüzünden bu hale geldiği için sahaya girdi. Tabi girenlere de bela okuyorum. Ama sen 40 yıldır bu boku yapıyorsun bileceksin tribünlerde adam akıllı insanların da olduğunu itin kopuğun da olduğunu. Seyircisiz oynama cezası verilse ne olacak ? Kim verecek puan kayıplarının hesabını ? Bok verir FT nereye veriyor. Borsada, bankalarda kabadayılık sökmüyor. Göster diyorlar teminatını, paranı ıvırını zıvırını. Modern futbol son 10 senedir gazla oynanmıyor. Profesyonelce oynanıyor artık. Yeter artık FT'nin takımın önüne geçme çabaları. Aziz'den, Sadri Şener'den Demirören'den iğrendiğimiz yetti kendi takımımızın teknik direktörü olan adamdan da iğrenir hale geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 anaaa aklı başında gs'li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sacmaladi bugun birde bana degil kulubume verilen ceza diyor cevir kazi sikinti var hocada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bu maçta bir MiY'lu futbolcu topu yere vurdu ve cezası sarı kart olmadı. Hatta o oyuncu başka bir pozisyonda sarı kart gördü... Ft haklı değil bu arada savunmuyorum. Maçın artısı takım gazla oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 çare morinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ŞU TAKIM DEFANS YAPMAYI NE ZAMAN ÖĞRENECEK ARKADAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abi maçın özetini izledimde muslera baya iyi helal olsun ama onun dışında mersin cidden kat be kat iyi oynamış hakkını yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 mani said: FT tam bir maganda kimse kusura bakmasın. GS'li olarak utanıyorum bu adam böyle konuşup, sağa sola saydırdığı zaman, hakemlerin üzerine yürüdüğü zaman. Danny'nin pozisyon kırmızı kart aynısı GS için olsa kırmızı kırmızı diye ağlardık doğruya doğru. Arkasından gelen sarı kartlar da doğru. Fatih Terim'in atılması sonuna kadar doğru. Yok efendim Hamit'e kızdım, bir anlık sinir şöyle böyle: İşine gelince 40 yıldır bu işin içindeyim bahanesi işine gelmeyince ben oyuncuma kızdım. Bir futbolcu topu alıp yere aynı şekilde vursa cezası sarı kart. Sen kendine ayrılan çizginin dışına çıkıyorsun, topu alıyorsun yere vuruyorsun. Götün yiyorsa yap aynı hareketi ozaman CL maçlarında. Sıkar tabi biraz. Bir diğer Adana krosu Hasan Şaş'ın yaptığı ise bildiğin suç duyurusu. Bilmem gördünüz mü tekrarlardan. 4. hakeme o bakışı "s.kerim" falan demesi of yani. FT'nin kafa az biraz çalışsa yanına kendini frenleyebilecek, sakinliğini her koşulda koruyabilecek aklı başında yardımcı antrenör alırdı. Hasan ve Ümit gibi ilk gazda patlayan adamları almazdı. O 2 taraftar da maç FT yüzünden bu hale geldiği için sahaya girdi. Tabi girenlere de bela okuyorum. Ama sen 40 yıldır bu boku yapıyorsun bileceksin tribünlerde adam akıllı insanların da olduğunu itin kopuğun da olduğunu. Seyircisiz oynama cezası verilse ne olacak ? Kim verecek puan kayıplarının hesabını ? Bok verir FT nereye veriyor. Borsada, bankalarda kabadayılık sökmüyor. Göster diyorlar teminatını, paranı ıvırını zıvırını. Modern futbol son 10 senedir gazla oynanmıyor. Profesyonelce oynanıyor artık. Yeter artık FT'nin takımın önüne geçme çabaları. Aziz'den, Sadri Şener'den Demirören'den iğrendiğimiz yetti kendi takımımızın teknik direktörü olan adamdan da iğrenir hale geldik. oha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 çare benitez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/spor-toto-super-lig#video abi 1.33 sneijderin kendini atışı sduhsaue efsane şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 unal basgan cok tutmaz fatihi boyle yalniz. bileti keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Dartanian said: Bu maçta bir MiY'lu futbolcu topu yere vurdu ve cezası sarı kart olmadı. Hatta o oyuncu başka bir pozisyonda sarı kart gördü... Ft haklı değil bu arada savunmuyorum. Maçın artısı takım gazla oynayabilir. Abi o pozisyon da sarı kart işte. Yanlıştan örnek olmaz. İşin doğrusu topu yere vuruyorsan düdük çaldıktan sonra, tekmeliyorsan cezası futbolcu için sarı kart. TD isen sana ayrılan çizginin dışına devamlı çıkıp 30 kere uyarılıyorsan ve yetmeyip topu alıp yere vuruyorsan paşa paşa gideceksin tribüne takımını ordan yöneteceksin. İnsanlar birazcık neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmeli. FT hatasını kabul eden bir adam değil. Resmen ego küpü. O yüzden bu adam ne zaman yanlış yaptığını anlayan bir adam değil. O yüzden senelerdir hatalarından ders alamıyor, senelerdir aynı hataları yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 çare sarıgül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 su takim fatih hocada olmasa gelir bu duzeye.. trabzonun en iyi oyuncularini almisiz ustune drogba gelmis snejder i saymiyorum adam gibi hoca lazim bu tarz sacmaliklarla ugrasmamasi lazim takimin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar