Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Galatasaray AŞ - Mersin İdman Yurdu [6 Nisan Cumartesi Saat 19.00]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2. penaltıyı vermedi kırmızı vermedi 2. sarılardan cıkıcak en az 1 kırmızı daha vardır hepsini aklımda tutamadım. VERMEDI. Ustune gitti FT yi hasan sası Davalayı attı. Hala daha gelip galatasaraya sike yapılıyor diyenler var. Inanılmaz sırf fener ligde tutunabilsin diye once ligden dusurmesi kaldırıldı. Sonra playoff eklendi Simdi de bunlar.

Tek basamaklı iqlarda olmanız bile acıklayamıyor burda yazdıgınız yorumları bazen.
Mesaj tarihi:
toggie said:

fizban said:

sipeyskeyk said:

fizban said:

sipeyskeyk said:

fizban said:

forumdaki bazı arkadaşlar tribünde olsa sahaya gireceklermiş.
koyduk mu diye sorulmuş yukarıda
adam tribüne geir çıkartıldıktan sonra hemen foruma girmiş ya la, oldboyz kafası seni. ben ne diyorum sen ne diyosun.
koyduk mu peki?
altı üstü mersine koydunuz delikanlı, şimdi otur ve sakinleş. lig sonuncusuna koyunca bu kadar heyecanlanmayın lan, yazık size.

Hayir Mersin'e koymadik. Kime koydugumuzu siz cok iyi biliyosunuz.
bilmiyoruz arkadaş. sizin kime koyduğunuzu kimin size koyduğunuzu falan takip etmiyoruz. seks yaşamınız size kalsın.
Mesaj tarihi:
fizban said:

"drogba bu maçların adamı" mı? adam akhisar ve mersin maçları için mi yılda 10 milyon alıyo ? o maçları afyonkarahisarspor'dan selahattin de çevirir be, real maçı için alındı o adam.

valla bu geyik boş be fizban.
öyle ya da böyle adam 2 maçı aldı gsye. kırılma maçları olacak yerlerde böyle büyük oyuncular çıkıyor işte.
7 yıldır da bizi alex sürüklüyordu tıkandıkça gsliler de avutuyordu ama avrupada yok alex naber diye.

çok büyük oyuncu drogba çok.
kıskandım lan.
Mesaj tarihi:
Eternal said:

LordVithar said:

Eternal said:

Sıkıntı yok abi.. Bu galatasaray ipe ipee puan kaybedicek. Çok rahatız..
Fatih Terim ve Kurmayları.. Bekliyoruz kaç maç ceza gelicek..
Saha kapanıyor mu ?
beklicez hepsini..
Ne taraftarınız adam / ne teknik direktörünüz adam.
Bu kadar net..
Aşortmanlı diye aşagıladıgınız adamdan , Adamlık dersi alsın Fatih Teriminiz.

Aldigi emirleri uygulayan, kesin kararindan donen, suratina sise atan adami geri alindiginda öven bir adamdan adamlik dersi. Ok

Aynen öle olm..
Aykut 10 üzerinden 7 adamsa
Fatih Terim 10 üzerinden 4 adamdır.
O aradaki 3 adamlıgı ögrensin.
iletirsiniz.

Sana taraftara adam değil deme hakkı nerden geliyosa ben de sana diyorum.

Adam değilsin eternal zırnık kadar hem de :)
Mesaj tarihi:
aquila said:

fener ordu macina, 1-0 geride, 10 kisi baslasin o zaman, nasilsa dusen takim, fener halleder. kenarda teknik adamlari zaten yok, bi ordan esit.
bekir atılsın, biz zaten 1-0 başlıyoruz. aynı şey işte.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

Ben taraftarım adam değilmişim sana göre. Sdfsfds koyunca yazdığın değişmiyor

sen stadda küfür kıyamet takıldıysan. Sende adam degilsin.
Ben ögretebilirim.. Ö.M at adresini veya buyur gel misafirim ol antalya'da kardeşim.
Mesaj tarihi:
EZ
DİK

denmemiş ama. 10 kişi yetebileceğimiz takım zaten miy.

töknök döröktörörönöz hökömö dölöyö diye ağlayanlar da haklı aslında. devre arasını bekleyip hakem odasını basmalıydı, daha temiz oluyor öyle sdfsdf
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Beyler soruldu mu görmedim KOYDUK MU ?

Sabret real le fener bi koysun 5 er tane yaz sezonunu tangayla geçireceksiniz kıllı dötlerinizle,koyduk mu ? Lafa bak
Mesaj tarihi:
aquila said:

fener ordu macina, 1-0 geride, 10 kisi baslasin o zaman, nasilsa dusen takim, fener halleder. kenarda teknik adamlari zaten yok, bi ordan esit.

Aykut defansı 5 ler skoru korumaya oynar.
Mesaj tarihi:
He her kim ki taraftarı stadyumda maç izlerken küfür kıyamet takılıyorsa o takımın taraftarıda adam degildir.. Sadece galatasaray degil fenebahçe beşiktaş antalyaspor karabük ot bok.. Terbiyesizlik , acizlik.. yanında karısıyla kızıyla oturan adam da var orda maç izleyen.. Genel yani.
Mesaj tarihi:
Tawheed said:

Akhlaur said:

Beyler soruldu mu görmedim KOYDUK MU ?

Sabret real le fener bi koysun 5 er tane yaz sezonunu tangayla geçireceksiniz kıllı dötlerinizle,koyduk mu ? Lafa bak

TAW HE HE
  • Yeni Oluştur...