BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 tamamda abi yane sonucta adamlar ona gore bi client yazmıslar biletli maclarda da gidip twitch izliyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 tabi canım oyun içi izlemek epic, istediğin sunucuyu felan seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 o 2 zealotu ne güzel gördü herif inanmış bizde mi inansak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 GIRABİİİİİİİ LAAAEAEAEAEAEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 abi grubby vs MC olsun da söle azımızın tadıyla bi PvP micro izleyelim ya böle warp prisim li felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 HANGİNİZ GRUBBY'YE İNANMADIYDI? #BELIEVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 abi kim feedliyosa feedlemesin şu grubby'i ıyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Jim'e yazık oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 "scarlett makes my thermal lance extend" ahahahah chat'te millet çıldırdı scarlett'in röpörtajında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 scarlet vs alive oynuyor. scarlet rahat alacağım en iyi match up'ım zvt dedi. ama alive'ın zerglerden kan aldığını bilmiyor. kaç tane koreli zergi gslde ağlata ağlata yendiğini bilirim ben alive'ın. bence alive mapi dar eder.. bakalım neler olacak. stream için: http://www.twitch.tv/wcs_america Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 muta B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 terran weak? wat? lan canım redbull çekti yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 alive trolledi ortalığı. yenersem gosuyum yenilirsem terran güçsüze getirdi olayı. bunu yapmicaktın alive. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 scarlett 3-1 diyorum hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 scarlet denen kızı sevmediğimden ötürü alive tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ufak bir hatırlatma. alive'ı hafife almayın. geçen turnuvada amerika elemelerini geçip global finallerde de tlo soulkey stephano'nun olduğu gruptan çıkıp ilk8e kaldı ve innovation'a elendi. scarlete favori felan değil zaten bana göre kendi kendini şişiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 güzel maç oluyo iyi seri olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 hayatımda ilk kez zerg tutuyorum çok garip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 O BANELING NEYDI OYLE AMANIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 -___- Bir de ne göreyim scarlett maçı var. Bayılıyorum bu kıza yav çok seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 wat huskynin hareketlere gel tam bir özürlü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Zerg terranı yenince sanki hiçbirşey yapmadan yenmiş gibi his oluşuyor içimde. Alive 3 yerden drop yapıyor, stim basıyor marauder'ları önde bırakıyor, split yapıyor, mayın gömüyor, scan atıyor filan... Base'e dönüp attığı supply depo mule filan saymıyorum bile. Scarlett ise injectleyip injectleyip terran creepe çıkınca salıyor ne varsa. Arada mutalarla maine girip reactor filan patlatıyor işte. Birde adamın drop yaptığı yere spine spore vs atma olayı.. Bilmem ben mi çok sığ izliyorum ama böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 bu expansion kuvvetsiz olduğu için , zerge karşı başka şans kalmıyo malesef. allah multitaskinginizi artırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Oyuna sadece Terran gözüyle bakabilme yetenek(sizl)ine sahip olduğun için sana öyle gelmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ahah yıldırım doğru diyor ama ağır konuşmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar