Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 WCS 2013


_Spartacus_

Öne çıkan mesajlar

http://eu.battle.net/sc2/en/blog/7935264
Blizzard bütün büyük turnuvaları tek bir çatı altında topluyor. Sanırım LoL'de de böyle bir sistem var. Daha derli toplu olacak. Bir yılda 20 tane turnuva galibi olunca turnuva finallerinin yarattığı heyecan biraz azalıyordu, böyle daha iyi gibi. En iyisi de bütün turnuvaları 720p kalitesinde bedavaya izleyebileceğiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Executive VP of Global Publishing, Itzik Ben-Bassat (Blizzard)
"By numbers, StarCraft is bigger than the NHL"

Itzik Ben-Bassat: "We informed Dreamhack that we decided to partner with ESL for WCS 2013; it doesn’t mean that Blizzard won’t partner with Dreamhack. We just don’t partner with them for WCS specifically. We still want to see them organizing awesome SC2 tournaments. We’re going to talk with them about awarding [WCS] points to some of their Dreamhack tournaments. The same goes to other tournament organizers."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kücük turnuvaları kapı dısarımı edıcek?

blizz basından berı hiç engel olmadı kucuk turnuvalara eventlere. hatat barcraft ısmını ve benzeri isimleri tescilledi aldı birileri butur eventleri tek eline alıp engel olmasın komuniteye diye.

kimsenin önüne gectiği yok blizzardın. basından berı önceden haber verilen butun eventlere, ayrı ip ve serverlarda bandwidth sağlıyo, reklam yapıyo, battlenetten yayınlıyo vs vs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aga bak en basiti lan yok diye yüzlerce olabilecek turnuva iptal oldu
korede televizyonlara ilk çıktığı aylarda baya bi uzun süre boyunca turnuva yayın hakkı falan satmadı.
battle net custom gameler falan tam bir rezalet,nerde o warcraft 3 teki lobiler,brood wardaki oyunlar? ui tam bir rezalet
bu oyunun prim yapmasının iki sebebi var birincisi tabanı kuvvetli,starcraft&broodwar gibi baba bir oyuna dayanıyor ırklar üniteler falan herşeyi gayet güzel ve tanınmış bir oyun.
ikinciside böyle matchmaking sistemli adam akıllı rts yok,ama bu ikisi dışında oyun tam bir rezalet. warcraft 3 teki gibi custom game,brood wardaki gibi battle net falan yok onun yerine tam bir rezalet var. 8 gb ramli her oyunu en yüksek ayarlarda oynatan,hatta starcraftı da fullde 110 fps stabil çalıştıran(vsync 60 oynuyorumda denedim) makine bile menülerde ui de acayip bir şekilde kasıyor. oyun o iki sebep dışınd tam bir rezalet,ve insanların bu lan olayını neden eklemediğini hala anlamış değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lanin olmaması eksiklik kabul edilebilir evet ama rezalet denicek bi durum değil, neden olması gerekli sence?

Blizzard'ın da engellediği bi event&turnuva görmedim ben.


Benim pc'im aşırı dandik ben herşeyi lowda oynuyorum genellikle 50-80 fps alıyorum oyunda ve doğal olarak kasmalar oluyo bende ama uiye özel bahsettiğin gibi bi durum olmuyo bende.

Eskiden public custom game de lobbye birisi girince hemen başlıyodu ve lobyden çıkmak istediğinde yapabilceğin tek şey relogtu bi o çok uyuz bişedi şimdi nasıl bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sc2 yanlış hatırlamıyorsam 150 yada 135 ms lag sabit olarak oynanıyor onun altındaysan ancak üstündeysen problem oluyor. kore avrupa arası online turnuva yapılamıyor örneğin lag çok fazla diye. blizzard dolaylı yoldan engellemiş oluyor lan koymayıp bir nevi. menüde bende 4 pcdede sürekli kasılma var hepsinde windows 7 64 bit yüklü. ama onunla alakalı olduğunu sanmıyorum streamerlerinki bile kasıyor.

şimdi custom gameler hala rezalet deneyebilirsin istersen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kore Avrupa arası turnuva olmuyor mu?

Hacı Iron squid'e mlg'ye dh'ye bir zamanlar IPL'ye falan ön elemeler ön gruplar falan yapılıyo ya hani. Koredekiler kalkıp avrupaya gitmiyolar o elemelerde. Yani gaayet oluyor. Bizim memleketten oynamaya kalkma ama yine de :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lan olmaması nasıl kore avruparası turnuvayı etkiliyoki?

built in delay 200ms, ki 150ms delay bw'ninde wc3'ünde online playınde mevcut.

wc3 lobileri cok kötü, böle inanılmaz kötü. en sonra oyun cıktğındamı baktın bilmiyorum ama 4 yıldır falan sadece botların actığı dota'larla dolu custom game lobysi wc3 battlenetin.
chat channel falan zaten aynen var su anda hots'da.

UI kasma durumunu bende yasadım ama neden ciddi bir sorundur anlamadım. benım yasadığım, altta sc2 acıkken ps illus aftereffects arası calısıyosam makinenin kasması idi.

kücük turnuvalara hiç bir engel yok, hiç yok hemde. hatta varsa hayrı var. map poolların, score'ları, oyunların oynanma zamanlarının, istatistiklerin saklanması yüzünden. hiç konus team liquidde ufak turnuva organzie eden insanlarla, hepsi aynı sey söyliyecektir. api sistemi oldukca sağlam sc2'nin. grief'i, cheatingi, wintrade'i, versionu, haritaları kontrol etmek cok daha kolay online playde.

lan'ın eksikliği sorunmu? evet sorun ama ciddi bir sorunmu bence değil. hatta global bir oyun olarak, antremanların artık ladderda üzeridnen yapılması göz önüne alınırsa, internasyonal takımlar göz önüne alınırsa, bütün turnuvaların antreman düzeniyle aynı standartlarda oynanaması daha bile iyi olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tüm oyunlar bir şekilde online entegrasyona dönüştügü dünyada lan istemek saçma. lag sorunu dedıgınız şey türkiye için geçerli. amerikada yasayan oyuncuların stremlerıne bakın her yerde catır catır oynuyorlar.
sc2 turnuva sayısıyla warcraft 3 turnuva sayılarına bakın arasında dağlar kadar fark var. offline a sürükledikçe insanları turnuva sayısı artmaz azalma olur diye düşünüyorum açıkcası
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hocam amerikadakiler her yerde oynuyabiliyorlar çünkü onların hat sistemi öyle
avrupadakiler koreyle oynayamiyor,korelilerde avrupayla. basmışım paramı iki tane starcraftım var hala internet yokken karşılıklı oynayamıyorum böyle gerizekalı birşey olabilirmi? lobiler ve ui rezalet en azından bi turnuva lobisi gibi bişey oluşturma özelliği getirilebilirdi broodwardan 15 sene geçti hala daha gerideler,grafik dışında herşeyi daha kötü starcraft 2 nin ama oynuyoruz napalım 800x600 broodwar yetmiyor artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence ui ve benzeri şeyler hala rezalet oyunda,oyunun kendisi güzel ama ne bileyim oyun içi turnuva hazırlanabilmesi lazım 3. parti siteler olmadan. lan olması lazım tekrar tekrar söylüyorum. arkadaşımın babası denizci,gemide landan pcleri bağlayıp oyun oynadıkları oluyor,bu adamlar hala generals,battle for middle earth oynamak zorundamı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard oyunlarına lan gelmez bu saaten sonra, Blizzardın ağzı lan yüzünden özellikle Kore'de çok yandı. Sonuçta bunlar amacı para kazanmak olan dev firmalar, lan sistemi yüzünden adamın bütçesinde milyonlarca dolar kaçak para görünüyorsa, hiçbir yönetici bunu şirket ortaklarına açıklayacam diye kasmaz. Onun yerine kaldırır lan'ı olur biter.

Arada bundan gerçekten zarar gören kişilerin sesleride, olur olmaz her konuya nefret kusan haterların bağırışları yanında duyulmaz bile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işin kolayına kaçtılar lan koymayarak. ilk seferinde tamam dünya hazır değildi e-spor davasına, koreliler buldu çıkardı ve öncesinde sözleşmelerle haklarını garantiye alamamaları normal. izleyici açısından evet çok şey değiştirmedi; ama ciddi turnuvalarda zaman zaman oyuncuların sıkıntı yaşadığını görüyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Blizzard oyunlarına lan gelmez bu saaten sonra, Blizzardın ağzı lan yüzünden özellikle Kore'de çok yandı. Sonuçta bunlar amacı para kazanmak olan dev firmalar, lan sistemi yüzünden adamın bütçesinde milyonlarca dolar kaçak para görünüyorsa, hiçbir yönetici bunu şirket ortaklarına açıklayacam diye kasmaz. Onun yerine kaldırır lan'ı olur biter.

Arada bundan gerçekten zarar gören kişilerin sesleride, olur olmaz her konuya nefret kusan haterların bağırışları yanında duyulmaz bile.

adamlar kafaya göre battleneti kapadı landan ağzı falan yandığı yok. kapadılar herkes iccupa geçti,kapamasa yine milyon dolarlar akacak. sebebi para değil yavaş yavaş kontrolü komple kendi ellerine alıyorlar,bütün oyunlar ve oyun sektörü bu yöne gidiyor.yarın öbürgün korsan kalkıcak hatta bundan belki 10-20 yıl sonra 18+ oyunlar için yüz tanıma sistemi falan gerecek. şu an herkes oyunu alıyor blizzardda hesap oluşturuyor ad soyad adres falan. kardeşim ben oyunu alıp oynamak istiyorum ister eski sürüm,ister lan oynarım. şimdi bana zorla update edilmiş sürümü satıyor falan filan. bunu yapan sadece blizz değil bütün oyunları o tarafa ittiler ki ben bunun sebebinin korsan ve para hırsı olduğunu düşünmüyorum.oyunda artık medyanın bir parçası olmaya başladı yavaş yavaş,siyasi yönleri çocuklara empoze ettirmek için çok büyük bir araç haline gelmeye başladı ki bu tarz adımlarla şu an korsan komple yok edilecek,bi oyun oynamak için her bilginizi vermek zorunda kalıcaksınız.nerde eskiden parayı yatır salla bi username gir oyna mis gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soru/cevap WCS hakkında
http://gosugamers.net/starcraft2/news/23587-wcs-q-a-our-goal-is-to-minimize-the-number-of-online-matches

How does a brand new player who wants to compete in WCS get involved?

In general, we are working to adopt a similar process in each region based off of GSL's three-division "Code" structure. Each regional league will have three divisions (Qualifier, Challenger, and Premier) that will feed into each other. In regards to Season 1 of this year, GSL is operating per usual and will continue moving into future seasons. For North America and EU, we will be announcing the plans surrounding Season 1 this week but it will likely include some invitations as well as an open qualification.

Thanks for your patience. We know everyone is anxious to get this information, and we're working hard to get it to you as quickly as we can.


GSL format Avrupa ve Amerikada da olucak diyor hadi hayırlısı!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...