huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 komik gelen ne anlayamadık ki bir türlü. ha ladder, ha custom 1v1, ha turnuva maçı; değişen nedir? iyi oyuncuların vakti mi gidiyor, boşa mı vakit harcıyor gral oyuncular nedir? yani şu turnuvayı silip'in ya da senin de kazanamayacağın çok belli. nedir yani kıstas? 1. olma ihtimali olmayanlar mı girmeyecek yoksa ilk 10'a girme şansı olanlar mı girmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yok komüniteden bizzat davet gelmesi lazım. qualify a katilmak komik lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 huun said: komik gelen ne anlayamadık ki bir türlü. ha ladder, ha custom 1v1, ha turnuva maçı; değişen nedir? iyi oyuncuların vakti mi gidiyor, boşa mı vakit harcıyor gral oyuncular nedir? yani şu turnuvayı silip'in ya da senin de kazanamayacağın çok belli. nedir yani kıstas? 1. olma ihtimali olmayanlar mı girmeyecek yoksa ilk 10'a girme şansı olanlar mı girmeli? yerinde bir tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 huun said: komik gelen ne anlayamadık ki bir türlü. ha ladder, ha custom 1v1, ha turnuva maçı; değişen nedir? iyi oyuncuların vakti mi gidiyor, boşa mı vakit harcıyor gral oyuncular nedir? yani şu turnuvayı silip'in ya da senin de kazanamayacağın çok belli. nedir yani kıstas? 1. olma ihtimali olmayanlar mı girmeyecek yoksa ilk 10'a girme şansı olanlar mı girmeli? aga alf haksızda onun demek istedigi atıorum turnuvada 2 saatde 4 maç atıosan ladderda 10 maç atarsın hazır olmadan bosa niye vakit harcıyosun mantıgında ve memphis gibi turnuvada basarılı olabilme olasılıgın yüksek deilse niye giriyosunuzki diyor ama kaybediyor buyuk resme kus bakısı atıcak olrsak alfcim oyunu insanlar eglenmek için oynuyor, ve turnuvalarda rakibin kim acaba bana kim gelicek tarzı insanın içini kıpır kıpır eden duyguları yok sayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 SC2 WCS 2013 Season 1 Qualifier #4 (Go4SC2 #284) : Members 1321 Confirmed Members 1472 Confirmed Members 313 Unconfirmed Members daha yarım saat var kayıtların kapanmasına OHA! kayıt : http://www.esl.eu/eu/sc2/wcs/2013season1_qualifier4/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sleep senin brakette R64 yolunda Empire.ho8ot, Starnan var, diğerlerini tanımıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 heycanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 3gate > 3gate blink gibi çirkin bi açılışa oyun verdim 2 baseken, soğuk eller baya abanamadım hots a hala dan dun timingsiz oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Memphis7 said: huun said: komik gelen ne anlayamadık ki bir türlü. ha ladder, ha custom 1v1, ha turnuva maçı; değişen nedir? iyi oyuncuların vakti mi gidiyor, boşa mı vakit harcıyor gral oyuncular nedir? yani şu turnuvayı silip'in ya da senin de kazanamayacağın çok belli. nedir yani kıstas? 1. olma ihtimali olmayanlar mı girmeyecek yoksa ilk 10'a girme şansı olanlar mı girmeli? aga alf haksızda onun demek istedigi atıorum turnuvada 2 saatde 4 maç atıosan ladderda 10 maç atarsın hazır olmadan bosa niye vakit harcıyosun mantıgında ve memphis gibi turnuvada basarılı olabilme olasılıgın yüksek deilse niye giriyosunuzki diyor ama kaybediyor buyuk resme kus bakısı atıcak olrsak alfcim oyunu insanlar eglenmek için oynuyor, ve turnuvalarda rakibin kim acaba bana kim gelicek tarzı insanın içini kıpır kıpır eden duyguları yok sayamazsın genel olarak bunu diyorum memphis reis anlamış ama işte olay eğlence anlayışına geliyor. eğlence anlayışı farklı olabiliyor insanların. objektif bir kıstastan felan bahseden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 wcs america şeysinde polt vs alive var agalar http://www.twitch.tv/wcs_america Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Hay agzıne saglık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 red alert gibi bu ne! gerçek sc bu değil! banada örgetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ya şu polt kadar güzel tank üstüne indirme yapan adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 o ikiside aynı adam yalnız arada gösterdide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Gönül içine foreigner kaçmış Polt istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Lectre said: o ikiside aynı adam yalnız arada gösterdide? Kızlarını ayırmadan başla, sonra nerdlere geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hah tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yarın 20.00 sularında gel öğretiriz bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 oyunu almadan geleyim ben öyle bi fonunuz var dimi newblere account tadında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 aha bi işsiz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Abi SC en güzel oyun, sevmek için oynamana gerek yok. Sadece izlesen bile zevk alırsın içinde rekabet alevi falan yoksa. Trabzon vs Beşiktaş izleyeceğine bunu izliyosun işte, çünkü çok iyi. En iyi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bende tam kendime neden izliyorum bunu diyordum hayır uyumamda lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 1 senedir oynamıyorum ben oyunu. günaşırı açıp twiçten izliyorum ama. zevkli lan işte izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 free acc yok lectre kasma kardiş.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Yaşlanmayla gelen sorumluluk gölgesini damardan nerdlük dozuyla kapıda tutuyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar