Griswold Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 geem +1[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 iyi katilin bakalim Geem'e ama atladiginiz bi nokta var, Sözlenmis bu arkadaslar[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Sevgi bir silahsa, Hayat bir kole..[signature][hline][b]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b]
555 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Horrible, 16 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki: Mesela baknız bir kıza seni seviorum dediğinde aman sevio nasılsa hep elimin altında triplerine girer ama başka birini sevdiğinizi ona çıtlatırsanız kıskançlık krizine girer :) Ehehe doğru valla ne diim :) bu olay doğrudur ne diyim?çoğu kız yapar bunu.ama kıskanmak için başka bir kızı sevdiinden bahsetmeye gerek kalmadan da kıskanır çoğu :utaniem: ben olsam gitmezdim.[signature][hline]böcek le petite ezique
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 abi bunların hepsi malesef dogru.. doğru olması da acı verici. Ben isterim ki hiç kasmiyim, her zaman dürüst oliyim. ama insanlar bunlara gelemiyo işte. Sevdiğim kıza seni seviyorum demek istemiyorum ya. gimli sözlenmek çok zor bişi değil ki. Kız belki o ex'ini sinirlendirmek için bile yapmış olabilir. Bknz benim şu anki kız arkadaşımda eski erkek arkadaşının Baş harfinin dövmesi var ömür boyu onu orda taşımayı bi anlık kabul etmiş fakat şu an ayrılar. gelmiş bana bugun o çocugun ona bugun telefonda nası yalvardığını anlatıyo falan. PS:yazmayı unutmuşum, ufak süprizler her zaman çok işe yarıyo. Atıyorum kıza bi saat alıcaksın ve o bunu biliyo sen istersen Vacheron Constantin saat al, beklendik bişi olduğu için aniden karşısına bi çiçekle çıkman kadar etkilenmez, ya da doğru anda cebinden çıkan ufak bi peluş geleceğinizi epey etkileybilir.[signature][hline]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Harika siz hala ciddi ilişkiler yerine işin stratejisindesiniz, içinizden gelenleri saklamak, olduğunuz gibi davranmamak için göbeğinizi çatlatında kurduğunuz ilişki kolunuza kız takıp dolaştırmaktan öteye gitmesin. Bir ciddi ilişki söz konusu olduğunda bu yazılanlar okadar komik ki.... [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 17 Kasım 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hala? nası hala? hala yerine artık daha uygun olurmuş sanki oraya..[signature][hline]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bilmiyorum ben ''bu forumlarda yapılan uzuuun tartışmalardan sonra'' anlamında kullandım ama herkes kendi yaşantısına göre değişik anlamlar yükleyebilir ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Venator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ardeth nadiren de olsa katılıyorum sana bu konularda +1 Ciddi bi iliskiden bahsediyorsak o zaman bu boyle strateji yapiym olayı cidden cok sacma ya icinizden geldigi gibi yapmak varken... Ciddi bi iliskiden bahsetmiyosak derdiniz sadece koluma kız / erkek takiym ise o zaman kasmanın ne geregi boyle oyunlara? Olursa olur olmazsa olmaz gecip onunuze bakarsınız. Ancak cok platonik bisiler varsa ya da kotu asıksanız boyle dolambaclı yollardan gecmeniz gerekebilir ki ee konumuz o deil ki :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ilk olarak gecmis olsun bence gorusmeye gitme olay bitmis bosuna zaman harcamis olursun karar alinmişsa ozellikle bi kadin tarafindan pek geri donulmez olur o bulusma sana sadece aci verir yada katil eder bosver gitsin[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Ardeth, 17 Kasım 2004 00:49 tarihinde demiş ki: Harika siz hala ciddi ilişkiler yerine işin stratejisindesiniz, içinizden gelenleri saklamak, olduğunuz gibi davranmamak için göbeğinizi çatlatında kurduğunuz ilişki kolunuza kız takıp dolaştırmaktan öteye gitmesin. Bir ciddi ilişki söz konusu olduğunda bu yazılanlar okadar komik ki.... Eheh bunada +1 walla :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ben biraz gurur yapar gitmezdim bi dahada adını bile anmazdım[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Dilekleriniz ve görüşleriniz için tekrar teşekkürler... Gittim.. Çok kötü bir halde buldum onu.Saçlar birbirine karışmış makyaj akmış gözlerin altı torbadan bitap düşmüş halde.Arkadaşları tarafından dışlanır şekilde kampüste öylece oturmuş bakınıyordu. Kendisinin avcunu açtım ve parmağımdaki sıkışan yüzüğü öylece avcuna koyup yanına oturdum.Ne düşünüyorsun ne yapıcaksın?SOruları yerine anlat bakalım dedim ve anlattı. İlk neden Dede tarafının katolik aileden bir damat istemediğini belirtti.İkincisi yaşadığı çevrede yani c.kalede dışlandığını ve arklarının baskısı ile fitillendiğini ve bu din meselesinin baskısı herşeyi darmadağın ettiğini belirtti. Düzgünce önce sarıldım sonra şunu söyledim. ''Ellerin birer kılıç kalbime bastırdın.Maksat sana olan sevgimse o kılıcı köküne kadar bastırırım ve yine sana ulaşırım dedim.'' Diyebildiği tek şey ''İkinizi de seviyorum.Ama o olmalıydı böyle olmalıydı dedi.''Öptü. Ayağa kalktım ve gittim sessizce... Merak edenler için paylaştım umarım rahatsız etmemişimdir..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 senin için üzüldüm :( dilerim sen üzülmemişsindir :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: zgrw, 23 Kasım 2004 17:37 tarihinde demiş ki: senin için üzüldüm :( dilerim sen üzülmemişsindir :( Açıkçası geçmiyor :([signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Açıkçası intihari denemek icin arabaya bindim ama çevirme olması dolayısı ile bu işte olmadı :( Ama dayanamiyorum çünki son mesajı bu ''Benim kalbim başkasının artık beni ne ara nede sor!'' bu kadar kolay mı bu kadar! Dedirtti..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 unut ... Az önce beni teselli etmek için bana söylenmiş bir lafı bende sana söyleyeyim . "Önemli olan sensin ne o , ne de başkası . Kimse için değmez" dediler .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Soulbringer, 23 Kasım 2004 17:12 tarihinde demiş ki: Dilekleriniz ve görüşleriniz için tekrar teşekkürler... Gittim.. Çok kötü bir halde buldum onu.Saçlar birbirine karışmış makyaj akmış gözlerin altı torbadan bitap düşmüş halde.Arkadaşları tarafından dışlanır şekilde kampüste öylece oturmuş bakınıyordu. Kendisinin avcunu açtım ve parmağımdaki sıkışan yüzüğü öylece avcuna koyup yanına oturdum.Ne düşünüyorsun ne yapıcaksın?SOruları yerine anlat bakalım dedim ve anlattı. İlk neden Dede tarafının katolik aileden bir damat istemediğini belirtti.İkincisi yaşadığı çevrede yani c.kalede dışlandığını ve arklarının baskısı ile fitillendiğini ve bu din meselesinin baskısı herşeyi darmadağın ettiğini belirtti. Düzgünce önce sarıldım sonra şunu söyledim. ''Ellerin birer kılıç kalbime bastırdın.Maksat sana olan sevgimse o kılıcı köküne kadar bastırırım ve yine sana ulaşırım dedim.'' Diyebildiği tek şey ''İkinizi de seviyorum.Ama o olmalıydı böyle olmalıydı dedi.''Öptü. Ayağa kalktım ve gittim sessizce... Merak edenler için paylaştım umarım rahatsız etmemişimdir.. Açıkçası bana tamamen bahane gibi geldi bu söyledikleri... Din meselesiymiş... Eğer zaten böyle engelleri aşacak kadar güçlü değilse sevgisi, eğer her ufak sorunda yılmaya yetecek kadar küçükse, böyle ciddi bir ilişkiyi bir mesajla bitirecek kadar küçümsüyorsa bırak gitsin. Zaten gitmeseydin bence keşke hiç buluşmaya... Bırak, sana layık değilmiş demek ki. Geçmiş olsun, umarım kısa sürede unutur ve toparlanırsın.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ne intihari ya.Sakin yapma kardeş değmez kimse için[signature][hline]:hrr:Agresif olma:yapma:Kendin ol Boyle çok daha güzelsin8-)
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sabah nefes almadan once onun aklına gelmesı sonra bıttıgının aklına gelmesı fena koyuyo.. İntihar tüm gün yanımda söyleniyor resmen yani kafamı hiçbirşeye veremiyorum boğuluyorum.. Sn Head in Karanlık yazısı tamamen beni anlatıyor...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 git.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sakın ha , acını anlayabiliyorum ama bu kadar üzme kendini ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 genciz, yine sevicez, yine sevilcez, yine terkedicez, yine terkedilcez. hayata bi sans daha ver. bana oyle geliyo ki kiz seni hala seviyo ama ailesi yuzunden kendinden uzaklastirmak zorunda. hatta seni o kadar seviyo ki kendini kurban ediyo bu sevgiye. Asla ondan nefret etme derim ben. Ailesini yok sayamaz hic bir zaman.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 git ve onun hangi tipsiz adam içişn sen iterk ettigini ogren. sorunlarınla yuzleş . bence[signature][hline] »§-Erguanz-§«
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Sn Togi Gittim ve gittigimde olanlari yazdim bir okuyun isterseniz Yorumunuzu bekliyorum...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Öne çıkan mesajlar