Masakari Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Alayınız atayiz takılıyor ama nüfus cüzdanında dini islan yazıyor siz ne oluyorsunuz bu durumda ?
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 üşengeç oluyor(uz)lar başka mantıklı hiç bir açıklaması yok onun hacı
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ben direk vatandaşlığımı iptal ettireceğim için sorun değil.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sen yoksan 1 eksiğiz chemical...nereye gidiyorsun?
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sdf neresi alırsa ama şuanki hayalim hollandaya gidip, kalmak.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 yav said: üşengeç oluyor(uz)lar başka mantıklı hiç bir açıklaması yok onun hacı sadece üşengeçlik değil canım, aynı zamanda aile yakınlarımızı düşünerek de değiştirmeyebiliyoruz.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Masakari said: Alayınız atayiz takılıyor ama nüfus cüzdanında dini islan yazıyor siz ne oluyorsunuz bu durumda ? nüfüs cüzdanında ne yazması ne fark yaratıyor? islam yazıp da müslüman takılanların kaç tanesi gerçekten müslümanlığa uygun yaşıyor? kağıt parçalarına, duvarlara yazılarak olsaydı bu işler.
Nako Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Adam soru sormuş cevaplıycağınıza mıy mıy... Cevap; Nüfus cüzdanında dini islam yazan ateyiz.
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 KuddusiMavra said: yav said: üşengeç oluyor(uz)lar başka mantıklı hiç bir açıklaması yok onun hacı sadece üşengeçlik değil canım, aynı zamanda aile yakınlarımızı düşünerek de değiştirmeyebiliyoruz. yazdıktan sonra aklıma hemen o geldi benim de ama editlemeye üşendim heh
Marty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 turkiyenin su anki halinde de gidip nufus cuzdanindan dini degistirtmek cok mantikli bi hareket olur gercekten
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 2 gün sonra hangi yasanın import edileceğini bilmeden kimlikteki din ibaresi boş bırakan saygım var açıkcası benim.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 yav said: KuddusiMavra said: yav said: üşengeç oluyor(uz)lar başka mantıklı hiç bir açıklaması yok onun hacı sadece üşengeçlik değil canım, aynı zamanda aile yakınlarımızı düşünerek de değiştirmeyebiliyoruz. yazdıktan sonra aklıma hemen o geldi benim de ama editlemeye üşendim heh aynen...şimdi ben değiştirip teist yaptırsam nüfus cüzdanımı kızım daha çok küçük,okuldan başlar bu adamlar kızımı fişlemeye,"vayy,bu kızın babası teistmiş"diyerek...
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Nako said: Etiketlerden kurtul, ha yok kendine illa ben bir şeyim demek istiyorsan ben armutum diyebilirsin. haha armut ne ya
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 başkalarının yaptığını yapmaya, onlar gibi olmaya çalıştıkça başka bir insan olmaya başlarsın. dininden uzaklaşman çok doğal yakında kişiliğinde değişebilir. yurtdışını herkes kaldıramaz zaten. kendin ol, prensiplerin olsun ve bunlardan taviz verme. troll olabilir ama olmama ihtimali yazdırdı bana bunları.
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hristiyan ol sen de kurtul arkadaşların da kurtulsun
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 BabacumMostors said: niye kiliseye gidiyorsun ki? "hristiyanım ama kiliseye gitmiyorum yarram sana mı sorucam?" diyemedin mi? AHAHAHAHAH tatlı şeytan seni
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 zerdüşt felan olmak lazım öle bişi yapcaksan7 en azından adıkarizma din
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Fethullah Gülen ile iletişime geç , cemaate üye yaparlar nur topu gibi aydınlanırsın
Öne çıkan mesajlar