KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sen benimle testis geçecek testislere sahip olamazsın gözüm. bir şey biliyorum da söylüyorum,bu konuda polemiğe girmeni tavsiye etmem. mevzuya gelince...bu kadar uzadı madem devam diyorum... KUKLA olmaktan ve EFENDİLERin ellerindeki iplerin kuklanın istemi dışında oynatılmasından bunalan binlerce gençten birinin içine düştüğü bunalımı uyuşturucu ile aşmaya çalışma yanılgısını anlatan sözlere sahip bir şarkıdır MASTER OF PUPPETS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Forumun yarısı seninle devamlı olarak testis geçiyor, hepimizin testislerini inceleyerek ne büyüklükte olduklarına karar verebileceğini sanmıyorum. Efendi - kukla ve komplo teorileri içeriği olan metal ya da rock şarkıları arıyorsan offspring in pay the man var mesela, gayet güzel şarkıdır. Master of puppets ise çok daha elle tutulur bir duruma karşı yazılmış. Kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Selam. Burada metalika tartışması yaptığınızı duydum da burası yeri değil arkadaşlar. O yüzden şu temsili boğayı koyup gidiyorum. http://i.imgur.com/aOHUvio.jpg Tamam şimdi devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 evladım...akmar pasajını ben açar kapardım sene 1985...kime,neyi anlatıyorsun? offspringmiş...te allaam ya?! forumun yarısı eğer TESTİSLERİ SIRA benimle TESTİS geçtiklerini sanıyorlarsa zerre umrumda ise adam değilim. Diğer yarısı yeter bana.kimsenin testisini incelemek niyetim yok çünkü herkes kendi testisinin ne olduğunu bilir...ciddi konularda yazdığım şeylere gelip saçma sapan yorumlar yazarak,yazılanları sabote ederek aslında testis mestis geçmediğini, bayağı da yazılanları ciddiye aldığını gösteriyorsun. metalikanın mestır of papıtsı uyuşturucu için yazılmışmış...allah allaaah!!! bu mudur yani bu konunun başlığı? sen şimdi oku bunları ondan sonra "hala testis geçiyorum ben" seninle de...yersem tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 master of puppets nerelere gitti ya lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 metalica ne alaka arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Buradaki testis içeriği büyüklere saygıyı da kaybettirmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Uyuşturucuyla ilgili bir şarkıyı kendi siyasi amaçların için kullanmana izin verecek değildim. Genç dimalar yanlış bilgilenmesin. KuddusiMavra said: sen benimle testis geçecek testislere sahip olamazsın gözüm. bir şey biliyorum da söylüyorum,bu konuda polemiğe girmeni tavsiye etmem. Peki polemiğe girmemi neden tavsiye etmiyorsun? Bu tavsiyenin altında yatan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 KuddusiMavra said: evladım...akmar pasajını ben açar kapardım sene 1985... axedice, bak sahibi gelmiş sen hala bık bık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 hayret yahudi göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 KuddusiMavra said: evladım...akmar pasajını ben açar kapardım sene 1985...kime,neyi anlatıyorsun? offspringmiş...te allaam ya?! Zihni sen misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bu adam çok komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tamamnerd said: hayret yahudi göremedim Can Paker Fuat Keyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 onlar varmı adını göremedim tam okumadım pek umrumda değil siyasi işleri türkiyenin yalan alayı ama şaşırdıydım yahudi yok diye varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 kolpa hümanistlerin şahı Yılmaz efendi Bdp'ye gitmiş. ardından akp bayrağı ve dev tayyip resmi önünde resim çektirmiş. bi de "ben mükremin" diye komiglig yapmış. http://haber.gazetevatan.com/ibret-olsun-diye-mi-/529516/1/gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 guzel hareket diyenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Illaki cikar.bekle de gor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ahmd said: kolpa hümanistlerin şahı Yılmaz efendi Bdp'ye gitmiş. ardından akp bayrağı ve dev tayyip resmi önünde resim çektirmiş. bi de "ben mükremin" diye komiglig yapmış. http://haber.gazetevatan.com/ibret-olsun-diye-mi-/529516/1/gundem Adam bdp ve AKP il başkanlıklarını gezmiş Tayyip posteri önünde poz vermiş diyorsunuz lol. Adamın heyetinin isi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 akil adam = hukumet ve kürt yalakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Onlar akıllı adamlar değil HAİN ADAMLAR. Her zaman, her devirde, her ülkede vardırlar. 2. Dünya Savaşı'nda Fransa'da Vichy hükümeti diye bir hükümet vardı, tuttular Fransa'yı NAZİLERE teslim ettiler. Aman kan akmasın, aman barış olsun, TESLİMİZ, Alın Paris sizin, tepe tepe kullanın. Dediler. Naziler girdi Fransa'ya, Hitler Eyfel kulesi altında poz poz fotoğraflar çektirdi, bu hainler Fransa'daki Yahudileri ve İŞGALE DİRENENLERİ ihbar etmekte çekinmiyordu. O döneme ilişkin filmlerde bile bunları izlemişsinizdir. SONRA NE Mİ OLDU? Savaş bitti, Naziler yenildi, tüm o HAİNLER VATANA İHANETTEN ÖLÜM CEZASINA ÇARPTIRILDILAR. Mareşal Petain yazın okuyun...tüm dünyada vatana ihanetin cezası ölümdür. Darısı başımıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Fransa'nın hain adamı Petain, ülkesini işgal eden DÜŞMANLA, Hitler ile el sıkışırken. Savaş bitince VATANA İHANETTEN yargılandı, biri hariç tüm rütbeleri vs. söküldü, önce idama sonra yaşından ötürü ömür boyu hapse mahkum oldu, uzak Fransa'ya bağlı bir adada cezasını çekmeye gönderildi. (Ile d'Yeu adası)95 yaşında orada geberdi. Darısı bizdeki vatan hainlerinin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Ülkede nadir de olsa mantıklı düşünen insanları görmek güzel http://haber.gazetevatan.com/akillere-buyuk-ofke/530908/1/gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 herhangi bir yere sürülecek akil yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bucurukunannesi said: Fransa'nın hain adamı Petain, ülkesini işgal eden DÜŞMANLA, Hitler ile el sıkışırken. Savaş bitince VATANA İHANETTEN yargılandı, biri hariç tüm rütbeleri vs. söküldü, önce idama sonra yaşından ötürü ömür boyu hapse mahkum oldu, uzak Fransa'ya bağlı bir adada cezasını çekmeye gönderildi. (Ile d'Yeu adası)95 yaşında orada geberdi. Darısı bizdeki vatan hainlerinin başına. http://4.bp.blogspot.com/_CXHdTjpAPRc/TPPJ6BivceI/AAAAAAAAA5E/uouRx00Vir8/s1600/France+Surrenders.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar