Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akil adamlar komedisi

Kaliko

Öne çıkan mesajlar

sen benimle testis geçecek testislere sahip olamazsın gözüm.
bir şey biliyorum da söylüyorum,bu konuda polemiğe girmeni tavsiye etmem.

mevzuya gelince...bu kadar uzadı madem devam diyorum...

KUKLA olmaktan ve EFENDİLERin ellerindeki iplerin kuklanın istemi dışında oynatılmasından bunalan binlerce gençten birinin içine düştüğü bunalımı uyuşturucu ile aşmaya çalışma yanılgısını anlatan sözlere sahip bir şarkıdır MASTER OF PUPPETS.
Sosyal ağlarda paylaş

Forumun yarısı seninle devamlı olarak testis geçiyor, hepimizin testislerini inceleyerek ne büyüklükte olduklarına karar verebileceğini sanmıyorum.

Efendi - kukla ve komplo teorileri içeriği olan metal ya da rock şarkıları arıyorsan offspring in pay the man var mesela, gayet güzel şarkıdır. Master of puppets ise çok daha elle tutulur bir duruma karşı yazılmış. Kusura bakma
Sosyal ağlarda paylaş

evladım...akmar pasajını ben açar kapardım sene 1985...kime,neyi anlatıyorsun? offspringmiş...te allaam ya?!

forumun yarısı eğer TESTİSLERİ SIRA benimle TESTİS geçtiklerini sanıyorlarsa zerre umrumda ise adam değilim. Diğer yarısı yeter bana.kimsenin testisini incelemek niyetim yok çünkü herkes kendi testisinin ne olduğunu bilir...ciddi konularda yazdığım şeylere gelip saçma sapan yorumlar yazarak,yazılanları sabote ederek aslında testis mestis geçmediğini, bayağı da yazılanları ciddiye aldığını gösteriyorsun. metalikanın mestır of papıtsı uyuşturucu için yazılmışmış...allah allaaah!!!
bu mudur yani bu konunun başlığı?

sen şimdi oku bunları ondan sonra "hala testis geçiyorum ben" seninle de...yersem tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

Uyuşturucuyla ilgili bir şarkıyı kendi siyasi amaçların için kullanmana izin verecek değildim. Genç dimalar yanlış bilgilenmesin.

KuddusiMavra said:

sen benimle testis geçecek testislere sahip olamazsın gözüm.
bir şey biliyorum da söylüyorum,bu konuda polemiğe girmeni tavsiye etmem.

Peki polemiğe girmemi neden tavsiye etmiyorsun? Bu tavsiyenin altında yatan nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

ahmd said:

kolpa hümanistlerin şahı Yılmaz efendi Bdp'ye gitmiş. ardından akp bayrağı ve dev tayyip resmi önünde resim çektirmiş. bi de "ben mükremin" diye komiglig yapmış.
http://haber.gazetevatan.com/ibret-olsun-diye-mi-/529516/1/gundem

Adam bdp ve AKP il başkanlıklarını gezmiş Tayyip posteri önünde poz vermiş diyorsunuz lol. Adamın heyetinin isi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar akıllı adamlar değil HAİN ADAMLAR.

Her zaman, her devirde, her ülkede vardırlar. 2. Dünya Savaşı'nda Fransa'da Vichy hükümeti diye bir hükümet vardı, tuttular Fransa'yı NAZİLERE teslim ettiler. Aman kan akmasın, aman barış olsun, TESLİMİZ, Alın Paris sizin, tepe tepe kullanın. Dediler. Naziler girdi Fransa'ya, Hitler Eyfel kulesi altında poz poz fotoğraflar çektirdi, bu hainler Fransa'daki Yahudileri ve İŞGALE DİRENENLERİ ihbar etmekte çekinmiyordu. O döneme ilişkin filmlerde bile bunları izlemişsinizdir.

SONRA NE Mİ OLDU?
Savaş bitti, Naziler yenildi, tüm o HAİNLER VATANA İHANETTEN ÖLÜM CEZASINA ÇARPTIRILDILAR. Mareşal Petain yazın okuyun...tüm dünyada vatana ihanetin cezası ölümdür. Darısı başımıza...
Sosyal ağlarda paylaş

Fransa'nın hain adamı Petain, ülkesini işgal eden DÜŞMANLA, Hitler ile el sıkışırken.

Savaş bitince VATANA İHANETTEN yargılandı, biri hariç tüm rütbeleri vs. söküldü, önce idama sonra yaşından ötürü ömür boyu hapse mahkum oldu, uzak Fransa'ya bağlı bir adada cezasını çekmeye gönderildi. (Ile d'Yeu adası)95 yaşında orada geberdi.

Darısı bizdeki vatan hainlerinin başına.
Sosyal ağlarda paylaş

bucurukunannesi said:

Fransa'nın hain adamı Petain, ülkesini işgal eden DÜŞMANLA, Hitler ile el sıkışırken.

Savaş bitince VATANA İHANETTEN yargılandı, biri hariç tüm rütbeleri vs. söküldü, önce idama sonra yaşından ötürü ömür boyu hapse mahkum oldu, uzak Fransa'ya bağlı bir adada cezasını çekmeye gönderildi. (Ile d'Yeu adası)95 yaşında orada geberdi.

Darısı bizdeki vatan hainlerinin başına.

http://4.bp.blogspot.com/_CXHdTjpAPRc/TPPJ6BivceI/AAAAAAAAA5E/uouRx00Vir8/s1600/France+Surrenders.JPG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...