screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ben holy e sattım tum tasolarımı. iyi fiyat veriyo beyler kacırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Holy benim evde 1 poşet vardı, sanırım çoğu yeni özelden mesaj atıyorum dönersen fiyatı konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Gençler hadi dağılın burası ciddi bir muessese... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 holy için taso arastıracagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 holy yi tavsiye ederim, iyi para veriyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 kelebek dükkanın önünü kapatmaz mısın lütfen. senin gibi mezarcılara yer yok patide, Holy hem yüksek fiyat veriyor hem de yıllardır tanıdığımız güvenilir bir üye. sana neden satsın insanlar. yarın tasolarımızla beraber parasını ödemeyip kaçmayacağın ne malum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 hızlı kargo güvenilir alıcı holy ;)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 20 lira için adam satan holly izin kankanızsa yapacak birsey yok :D Evet arkadaşlar elinde taso olanvar özel mesaj bekliyorum... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Ben insanların güvenini kazandım her hareketimle. konuyu açtığın için de çok sağol. 2 kişiden daha taso aldım, şimdi bunları gidip başka forumlarda daha yüksek fiyata okutucam. öyle duygusal takılmakla ticaret yapılmıyor öğren bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Senin paran varsa bizimde yüreğimiz var insanlığımız var.. dünyadaki bütün tasolar senin olsa ne yazar holly efendi... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 yüreğin ve insanlığını 123 taso ile takas yapar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Holy said: yüreğin ve insanlığını 123 taso ile takas yapar mısın? videoyu izle her sözüne dikkat et.. senin gibi insanların bizde parası geçmez... !! :D (:P):)-D>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 para konuşmadım, taso vericem dedim. said: Gönderen: sessizkelebek Gönderilen: Holy Tarih: 22/08/2013 14:56 Alıntı Holy Alıntı sessizkelebek mesajım geldimi kardeş.. bende istanbuldayim istersen elden alabilirim kargoyla hiç uğraşmana gerek kalmaz elindeki taso türleri neler mümkünse resim verebilirmisin.. telefonunu ver istersen ariyim seni konusalim.. kıçını da yırtsan o fiyatın altına vermem. çocuğum oynar. ilk çıkan looney tunes serisinden işte bilmiyorum adlarını. eve ulaşınca bulabilirsem çekerim fotoğraf. Kardeş ben cidi aliciyim ayrica mesajimda yazdım ben hatira olsun diye ariyorum.. sevdiğim için başka maksatla almiyorum param kısıtlı bende isterim cok para vermek ama yok eğer yardimci olursan alirim.. bunlar o donemde cocuk olup oynamiş kişiler için kıymetli çocugunuun zamanında 3 boyutu birak 5 boyutlu oyuncakalr çıkar oynamaz yani.. lütfen bana bir iylik yap sende mutlu ol bende.. diyorum yanına gelirim alirsin paranı kimseylede kargoylada ugrasmak zorunda kalmazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bende 17 tane falan looney tasosu var, satayım mı? 2si hariç renkleri bile ilk günkü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Holy said: para konuşmadım, taso vericem dedim. said: Gönderen: sessizkelebek Gönderilen: Holy Tarih: 22/08/2013 14:56 Alıntı Holy kıçını da yırtsan o fiyatın altına vermem. çocuğum oynar. Bu nasıl bir çelişkidir ya.. adam kendi verdiği örnekde kendini rezil (döt) etmiş .. cahil desem haksızmıyım ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Fin said: haksızsın Çiko biraz vicdanlı ol okuma yazman yokmu adam kendisi neler yaziyor örnekleri bile kendini rezil etmiş.. makara yapicam diye adamı savunuyorsunuz bes dakka harbi olun len :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 çiko ne lan dağlı mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Fin said: çiko ne lan dağlı mısın ? ne alaka şehirli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 arkadaşlar kelebek mezarcı. güzelim tasolara 25 lira fiyat çekiyor holy e sattım 2 katı fiyattan. iyi adam holy, namuslu adam tag: looneytunes,looney tunes,looney,tunes,taso,pokemon tasosu, looney tunes taso, sessizkelebek, sessiz kelebek,sessiz, kelebek, kelebek kazıkçı, paranızı kaptırmayın,dolandırıcı, mezarcı kelebek,nekrofili,nekrofilyak taso, nekrofil pokemon, nekrofil looney tunes, nekrofilyak kelebek,nekrofil taso, nekrofil sessizkelebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 HASSO TAGLERE BAK AHASDOAOI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Flassh said: arkadaşlar kelebek mezarcı. güzelim tasolara 25 lira fiyat çekiyor holy e sattım 2 katı fiyattan. iyi adam holy, namuslu adam tag: looneytunes,looney tunes,looney,tunes,taso,pokemon tasosu, looney tunes taso, sessizkelebek, sessiz kelebek,sessiz, kelebek, kelebek kazıkçı, paranızı kaptırmayın,dolandırıcı, mezarcı kelebek,nekrofili,nekrofilyak taso, nekrofil pokemon, nekrofil looney tunes, nekrofilyak kelebek,nekrofil taso, nekrofil sessizkelebek bana ayak yapma çiko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tori Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Dworgian said: Ha evet abi o da husran. Aynisi d3 oynayip poe de exalted orb ticaretine aglamak olarak da mevcut exalted orbların monetary piyasası var mı ki oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 bir ara tanesi 16 usd civarıydı (veya 13 emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Phyx said: Holy'nin yaptı ağır o....ç....luğu yalnız bu hareketi bir insan nasıl kendine yedirebilir?? geceleri rahat uyuyabilcek misin?? ileride çocuğun "baba küçükken biriktirdiğin tasoları ne yaptın?" dediğinde "oğlum ben o...çoçuğum konuyu değiştirelim" mi diyeceksin yazıklar olsun sana da bu konuda seni destekleyen herkezede!!!! Bravo kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sonraki 7.sayfa (Toplam 18 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Pazar Alanı (İkinci El) Looney Tunes Taso Aranıyor ( Alınık )
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Fin said: haksızsın Çiko biraz vicdanlı ol okuma yazman yokmu adam kendisi neler yaziyor örnekleri bile kendini rezil etmiş.. makara yapicam diye adamı savunuyorsunuz bes dakka harbi olun len :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 çiko ne lan dağlı mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Fin said: çiko ne lan dağlı mısın ? ne alaka şehirli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 arkadaşlar kelebek mezarcı. güzelim tasolara 25 lira fiyat çekiyor holy e sattım 2 katı fiyattan. iyi adam holy, namuslu adam tag: looneytunes,looney tunes,looney,tunes,taso,pokemon tasosu, looney tunes taso, sessizkelebek, sessiz kelebek,sessiz, kelebek, kelebek kazıkçı, paranızı kaptırmayın,dolandırıcı, mezarcı kelebek,nekrofili,nekrofilyak taso, nekrofil pokemon, nekrofil looney tunes, nekrofilyak kelebek,nekrofil taso, nekrofil sessizkelebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 HASSO TAGLERE BAK AHASDOAOI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Flassh said: arkadaşlar kelebek mezarcı. güzelim tasolara 25 lira fiyat çekiyor holy e sattım 2 katı fiyattan. iyi adam holy, namuslu adam tag: looneytunes,looney tunes,looney,tunes,taso,pokemon tasosu, looney tunes taso, sessizkelebek, sessiz kelebek,sessiz, kelebek, kelebek kazıkçı, paranızı kaptırmayın,dolandırıcı, mezarcı kelebek,nekrofili,nekrofilyak taso, nekrofil pokemon, nekrofil looney tunes, nekrofilyak kelebek,nekrofil taso, nekrofil sessizkelebek bana ayak yapma çiko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Dworgian said: Ha evet abi o da husran. Aynisi d3 oynayip poe de exalted orb ticaretine aglamak olarak da mevcut exalted orbların monetary piyasası var mı ki oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 bir ara tanesi 16 usd civarıydı (veya 13 emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Phyx said: Holy'nin yaptı ağır o....ç....luğu yalnız bu hareketi bir insan nasıl kendine yedirebilir?? geceleri rahat uyuyabilcek misin?? ileride çocuğun "baba küçükken biriktirdiğin tasoları ne yaptın?" dediğinde "oğlum ben o...çoçuğum konuyu değiştirelim" mi diyeceksin yazıklar olsun sana da bu konuda seni destekleyen herkezede!!!! Bravo kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar