Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bu kadar ugrassam şimdiye pokemon olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 alsjhdglahdgşakdiada bu arada bayramda buraya bir foto aticam şokemon olcak arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 pascalnouman said: alsjhdglahdgşakdiada bu arada bayramda buraya bir foto aticam şokemon olcak arkadaş yapma volkan yapma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://instagram.com/p/fep1MLquTj/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 pascal mesaj attım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 sessizkelebek, Senin elinde ne kadar taso var? Bu topicle ne kadar taso edindin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 100 tane normal 56 tane dondurmelilerden looney tunes tasosu var o fotoda az çitos yemedim onlar için sffgsgskhl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 en az 30k dölar eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abi şu topic paticik tarihine çerçevileterek asılmalı, asla kaybolmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Lan zulamı patlatmışlar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Ben de para koleksiyonumu mu satsam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 tanesine ne veriyosun kelebek tlf fln vermem senin gibi cilgina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 pascalnouman said: tanesine ne veriyosun kelebek tlf fln vermem senin gibi cilgina sen kaçpara isrtiyorsun onu soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 tanesine 30 tl istiyorum hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 pascalnouman said: tanesine 30 tl istiyorum hadi bakalim kardeşim bak mübarek bayram günü kimse kırılmasın eğer varsa tason satmak istiyorsan Adam gibi yaz yok satmıyorsan beni uğraştirma.. dalgamı geçiyorsun benimle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 adam sana ne kadar veriyorsun diyor fiyat söylemiyorsun ne yapsın pardon? tanesine 5 tl dese belki kazıklanacak direk? ne kadar taso piyasası söyle biz de bilelim hem belki daha çok taso bulan olur sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Ayrıca alışveriş pazarlığı forumun orta yerinde yapılmaz...! burdan senin art niyetli olduğun veya Dalga geçmeye çalıştığın belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hayvanlık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 tasoyu napıcaksınız gidin ilimle bilimle uğraşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 sessizkelebek said: Ayrıca alışveriş pazarlığı forumun orta yerinde yapılmaz...! burdan senin art niyetli olduğun veya Dalga geçmeye çalıştığın belli.. niye? bilgisiz adamı kazıkla diye mi? burada her türlü pazarlık gayet ulu orta yapılıyor. herkes fiyat veriyor. yüksek/düşük ise bilenler uyarıyor ki kimse kazıklanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ADAM OLUN OLM bu topic yine canlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 pascal buradan da fiyat sor derim; https://www.facebook.com/Pokemontaso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Dworgian said: pascal buradan da fiyat sor derim; https://www.facebook.com/Pokemontaso kardeşim sen kimsin ne ayaksın anlamadım !?? ben kimseyi kazıklamiyorum 30 liraya taso olmaz eğer 30tl ise bende bir miktarvar gel ban sana seve seve satarim !! Boş konuşma forum meydanında pazarlık yapılmaz dedim bana kazıkçı demişsin sen her alış verişini orta meydandamı yapiyorsun ! millete akıl vermeden once aynaya bak sonra konus.. Allah allah ya nerde Tip birisi var gelip beni buluyor !!! Kardeşim herekese sesleniyorum bu foruma girip yazilari okumayın elinde taso olan varsa Ö.M atsın ben burda konumu güncelliyorum... lütfen benim konuma girip kimse ahkam kesmesin terbiyesizlik yapmasın !! ben kimseyi rahatsız etmiyorum kimsede beni etmesin LÜTFEN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 abi benim konum diye bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ahaha benim konum ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar