sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 WoW? Never again.... (eski ise de yapcak bişe yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sene 2006 kilo: 68 . . . sene 2013 kilo: 68 yalan bunlar fotoşop inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sene 2004 kilo 120 sene 2013 kilo 130 demekki wow şişmanlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ne lan bu tip ? kickbox a mi gitmiş ne öyle surat boks mu yapmuş asklfjsakfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bu gecen surede aldigi itemlari da gosterse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 120 günlükken iyimişde sonra salmış kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 adam kilo almak için uğraşmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Absolut said: 120 günlükken iyimişde sonra salmış kendini. end game heycanı başlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Şunun tam tersi olan bir main tankımız vardı tbc zamanı. Çocuk oynamaktan yemek yemeye zaman bulamadığı için erimişti; bu fotoyu görünce direk o geldi aklıma :) İnsanın kendine bakmasıyla alakalı bir durum bu. Oyuna başladığım gün kilom neyse, oyunun gerçekten hardcore olduğu dönemlerde gece 3lere kadar raid yaptığımız zamanlarda da kilom aynıydı. Wow işin bahanesi; hayvan gibi yemek yiyerek hareket etmezsen kalori yakamazsın. Yakılamayan ve alınan her 7000 kalori = 1kg olunca bu hale dönüşmek zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 7000 kalori 1kg olsaydı şimdiye kim bilir kaç ton olmuştuk. 5yıldır ayvan gibi yiyorum, içiyorum kilo 3-5 aşağı yukarı oynuyor. 1günde içtiğim bira zaten neredeyse 1haftalık kalori ihticamı karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Hardcore WoW oynarken 74 kilo civarıydım. Bıraktım 90 kilo oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 icphedia said: 7000 kalori 1kg olsaydı şimdiye kim bilir kaç ton olmuştuk. 5yıldır ayvan gibi yiyorum, içiyorum kilo 3-5 aşağı yukarı oynuyor. 1günde içtiğim bira zaten neredeyse 1haftalık kalori ihticamı karşılıyor. 7k değil 8k diye biliyorum yakın sonuçta.. ama evet vücuduna 1 kilo yağ almak için 8k kalori alıp onu hiç harcamaman lazım. 1 günde içtiğin bira ile 1 haftalık kalorini karşılıyorsun demek? hemen bir hesaplayalım. muhtemelen erkeksin, bir erkeğin günde hiçbir şey yapmadan harcadığı kalori miktarı 1500-2000 arası değişir. 1800 diyelim yuvarlak rakam. 1 tane 33'lük bira 150 kaloridir. 1 günlük kalori ihtiyacını 12 bira ile karşılarsın, 1 haftaık kalori ihtiyacını ise 84 bira ile. bir gecede 84 bira içtiğine göre sana şu anda çok büyük saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 resimler ters sırada olup , wowdan başka bi ürün tanıtımı için çekilmiş resimler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar