Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Never Again...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şunun tam tersi olan bir main tankımız vardı tbc zamanı. Çocuk oynamaktan yemek yemeye zaman bulamadığı için erimişti; bu fotoyu görünce direk o geldi aklıma :)

İnsanın kendine bakmasıyla alakalı bir durum bu. Oyuna başladığım gün kilom neyse, oyunun gerçekten hardcore olduğu dönemlerde gece 3lere kadar raid yaptığımız zamanlarda da kilom aynıydı.

Wow işin bahanesi; hayvan gibi yemek yiyerek hareket etmezsen kalori yakamazsın. Yakılamayan ve alınan her 7000 kalori = 1kg olunca bu hale dönüşmek zor değil.
Mesaj tarihi:
7000 kalori 1kg olsaydı şimdiye kim bilir kaç ton olmuştuk. 5yıldır ayvan gibi yiyorum, içiyorum kilo 3-5 aşağı yukarı oynuyor. 1günde içtiğim bira zaten neredeyse 1haftalık kalori ihticamı karşılıyor.
Mesaj tarihi:
icphedia said:

7000 kalori 1kg olsaydı şimdiye kim bilir kaç ton olmuştuk. 5yıldır ayvan gibi yiyorum, içiyorum kilo 3-5 aşağı yukarı oynuyor. 1günde içtiğim bira zaten neredeyse 1haftalık kalori ihticamı karşılıyor.

7k değil 8k diye biliyorum yakın sonuçta.. ama evet vücuduna 1 kilo yağ almak için 8k kalori alıp onu hiç harcamaman lazım.

1 günde içtiğin bira ile 1 haftalık kalorini karşılıyorsun demek? hemen bir hesaplayalım. muhtemelen erkeksin, bir erkeğin günde hiçbir şey yapmadan harcadığı kalori miktarı 1500-2000 arası değişir. 1800 diyelim yuvarlak rakam.

1 tane 33'lük bira 150 kaloridir. 1 günlük kalori ihtiyacını 12 bira ile karşılarsın, 1 haftaık kalori ihtiyacını ise 84 bira ile. bir gecede 84 bira içtiğine göre sana şu anda çok büyük saygı duydum.
  • Yeni Oluştur...