Lectre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Evet arkadaşlar ttnetin verdiği hizmetle sıkılmadan clientı indirmiş bulunmaktayım ki benim için büyük bir adım sayılır. Sizden isteğim ise böyle oyuna login olur olmaz bilmem gereken şeyler nelerdir? Hani akşam giricem büyük ihtimalle bir trial account açıp, hatta 2 arkadaşımda var onlarda düşünüyor başlamayı, çok eğlendim ve özendim böyle battle reportlarınızı okurken, sci-fidan nefret etmeme rağmen oyun güzel gözüktü gözüme :) Var mı bak kesinlikle şunu yapma diyeceğiniz bir şey yoksa doğaçlama takılayım mı ilk günümde. Sorularım olursa ve oyuna devam edersem buradan sormayı düşünüyorum yine, umarım çok fazla rahatsızlık vermiyorumdur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 İlk gün için Jita 4-4e git istasyon önünde takıl. Onun dışında yapıcak bişey yok. 1-2 haftalık skill train ve oyunun belli başlı mekaniklerini kavramak amacıyla self train + 1 plex(satıp isk'e çevir) sonra gogo RvB (Red vs Blue player org. - güvenli uzayda(Empire/high sec) soft pvp) Veya 0.0da bir corpa yerleş. Mission, mining gibi ıvır zıvıra bulaşma sakın. Çok çabuk bayarsın. Industry gidiceksen mining olur. Onun dışında "ulen biraz para kazanana kadar mining yapayım ondan sonra akarım aksiyona" gibi bir düşünceye kapılırsan pişman olursun. Mining için harcadığın zamana ve traine yanarsın. Sanılanın aksine para da kazanamazsın/biriktiremezsin. Ps: Eve University diye bir corp var Minmatar uzayında yerleşik. Bir süre orada da takılabilirsiniz. Ps2: Ha bir de -biliyosundur zaten- Merkez kanalına gir oyunda Ps3: Missiona hiç bulaşma dedim ama oyunun mekaniklerini öğrenmek amacıyla(tacking nedir, optimal-falloff nedir, nasıl orbit atılır, fitting etc etc) bir süre yaparsan yararına olur eğer oturup uygulamalı anlatıcak melek gibi bir adam bulamazsan Ps4: En azından tutoları bitir -Evet dakka başı edit attım- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 www.eveturks.com burdaki genel rehberi indirip okursan zaten bizim anlatacagimiz seninde ogrenmek isteyecegin çogu şeyi ögrenmiş olursun. en azından oyun içindeki türk kanallarınada girince mantıklı sorular sorarsin bu iki taraf içinde herşeyi çok daha kolaylaştırır. benim tavsiyem eger ingilizcen varsa etrafta ne kadar başlangıç için guide varsa okuman yoksada burdaki rehberi okusan bile oyunda en azından mekanikler hakkında kafanda birseyler oluşmuş olur. tabi oyun içi tutorialida cok iyi bir sekilde anlayarak yaparsan artık yavaştan dönüşü olmayan yola girmiş olursun:) ama en önemlisi okumak ve istekli olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 lan ilk defa bir oyuna heyecan yaptım giremedim ya lan :D 14 gün trial başlayacak bitmesin diye geç giriyorum ashudasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 eolos said: www.eveturks.com burdaki genel rehberi indirip okursan zaten bizim anlatacagimiz seninde ogrenmek isteyecegin çogu şeyi ögrenmiş olursun. en azından oyun içindeki türk kanallarınada girince mantıklı sorular sorarsin bu iki taraf içinde herşeyi çok daha kolaylaştırır. benim tavsiyem eger ingilizcen varsa etrafta ne kadar başlangıç için guide varsa okuman yoksada burdaki rehberi okusan bile oyunda en azından mekanikler hakkında kafanda birseyler oluşmuş olur. tabi oyun içi tutorialida cok iyi bir sekilde anlayarak yaparsan artık yavaştan dönüşü olmayan yola girmiş olursun:) ama en önemlisi okumak ve istekli olmak. 450 sayfa o tuto farkındasın değil mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ben aldım yukledım semer.. ile başlayan ırkı seçtim kapsule gemimi buldum falan ama ilk görevin yerini bulamadım daha. o tuto da baya uzun. ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 tuto + forumlar yeter. eve-o forumları başlı başına yetiyor, orda ki tartışmalarda millet savurur birbirine aa buneymiş buneymiş die bakarsın wikiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 burda bu kadar oyuncu varken 14gunluk acmayin, 21gunluk trial icin invite alin. Simdi o kadar eve sakini varken 21gunluk trial invite linki orta yere atmak da istemiyorum. Kafanize gore forumdan birine ozel mesaj atin invite gondersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Lectre said: eolos said: www.eveturks.com burdaki genel rehberi indirip okursan zaten bizim anlatacagimiz seninde ogrenmek isteyecegin çogu şeyi ögrenmiş olursun. en azından oyun içindeki türk kanallarınada girince mantıklı sorular sorarsin bu iki taraf içinde herşeyi çok daha kolaylaştırır. benim tavsiyem eger ingilizcen varsa etrafta ne kadar başlangıç için guide varsa okuman yoksada burdaki rehberi okusan bile oyunda en azından mekanikler hakkında kafanda birseyler oluşmuş olur. tabi oyun içi tutorialida cok iyi bir sekilde anlayarak yaparsan artık yavaştan dönüşü olmayan yola girmiş olursun:) ama en önemlisi okumak ve istekli olmak. 450 sayfa o tuto farkındasın değil mi? :D emin ol toplamda ondan cok daha fazla okuman ve araştırman gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Eve oynamak hayata adım atmak gibidir. Uzun ve sabır isteyen bir süreçtir. Her aşaması da yeni bir şeyler öğrenmekle geçer. Üzülme çekirge... Sadece sabret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 aldım 21 günlük trial :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 şunu da alabilirsin indirimdeyken http://www.gamestop.com/pc/games/eve-online-starter-pack-amarr-bounty-hunter/108878 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 eeh görsem alırdım missionları yapıyorum baştan yapamam şimdi :D sivilleri kurtardım eehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 abi durduk yere sanırım ya da görevden mi bilmiyorum executioner geldi bana gemi geçeyim mi ona rookie shipten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 alıcaksan trialin üstüne +30 gün ekliniyor ama geri kalan herşeyi alıyorsun. Prototype Cerebral Accelerator 1 plex değerinde başlamayı düşünüyorsan kaçırma. trial accountuna ve sıfırdan başlayanlara kullanabiliyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 aa tamam o zaman devam edersem alırım, ya şimdiye kadar hep mission mission gittim birde yeni demiye geçtim insurance yaptım ama bir şey olacak diye tırsıyorum, korkumdan böyle dodgelama taktikleri geliştirdim kendim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Oyun içinde MERKEZ kanalına girin orada anında yanıt alırsınız sorularınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ya oyunu beğendim baya ama öğrenmeye üşeniyorum ya var mı öyle bir şey :) birde combatta kendimi geliştirmem lazım ne varsa açıp dalıyorum bu quest hedelerine çok efektif olmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ben caldari bölgesinde maden kazarken, amarr bölgesinde bir yer daha cazip geldi oraya kaydım, her iki tarafta da mission yapmamın bir sakıncası yok değil mi ? Çünkü ilerde hangi şirket istasyonları kullanacağımı tam bilemediğim için hepsine standing kasmak istiyorum. Diğer faction u hedef alan missionlar hariç her iki factionunda, ya da tüm factionların bölgelerinde mission yapmanın bir sakıncası yok değil mi ? (bu soruyu ikinci defa sorduğumun farkındayım ama buranın reputation sistemini hala anlayamadım ben ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 caldariyle amarr dost oldukları icin pek sorun olmaz zaten caldariye yaptıgın sıralarda azda olsa amarrada standing almıs oluyorsun ama digerleri icin yaptıgın goreve gore azalmalar olcaktir cunku gorevde en basta adamların npclerini patlatıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi ben bir görevde drug warehouseu patlattım frentix çıktı 10 adet, lootlarsan yasak sizin galakside falan dedi ama lootladım dock ettim stationa undock ederken sordu bununla birlikte undock etmek istediğine emin misin diye bende item hangara attım. drug diyor acıyı azaltır diyor nedir bu? merkezle rookie helpte sordum adam gibi cevap alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 birde punisherımı kullansam executionerı mı? az kalsın bu military trainingin son görevinde executioner patlıyordu allahtan son anda kurtardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 arkadaşlar bir soru daha sorucam buna cevap verip döverim ^^ şimdi plex ile game time alabiliyormuşuz, 1 plexte 500m iskmiş, peki benim oyuna yeni başlayan biri olarak bu iski kasmamın imkanı var mı? 15 günde falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar