Roqq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 aktiftablet said: ylanız psg baya iyi takımmış ya (= Ahah Kaleci patates ben ne yapayım =)
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 valdes'e laf edenler nereleriyle izliyorlar lan? adam kontripiyede kaldı, savunmaya çarptı top ve yön değiştirdi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Roqq said: aktiftablet said: ylanız psg baya iyi takımmış ya (= Ahah Kaleci patates ben ne yapayım =) Senin postu sonradan gördüm ya, gerçek düşüncem benim .
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 toggie said: götümüzle izliyoruz. belli vallahi
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 vay arkadas tum dunya mi barcaya karsi anlamiyorum
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 2-2 kurtarmaz ya it barça yine atladı :(
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 psg'nin sansı yok zaten. ama eglenceli mac oldu. yarı final belli yahu, tek surpriz olasılıgı gs'de, o da ft gazıyla, iman gucuyle falan. ya da balla diyim fenerli stayla. barcelona real madrid bayern munich borussia dortmund iki alman iki ispanyol tabi ki yarı finalde de eslesmeyecek. barca - bayern finali olur. not alın bunları.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 barca yavas yavas besiktas olma yolunda sakatlık yonunden
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 valdez e köprü kurdurmus belini germişler
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Maçın ilk yarısında beckham 6 km koşmuş. Sahada en fazla mesafe kat eden oyuncuymuş. Saygı, tapınmak, reyizlik, allah Helal olsun, 37 yaşında şu seviyede maça çıkmasını geç, şöyle performanslar sergilemesi ...
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 akşam viktoryaya kayıcağımı bilsem ben 10km koşarım
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 valdes yumurtladı da arkadaş ibo ne top indirmiş bee
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Şu Juventus veya PSG gelsin diyen Fatih Terim ve gslılara izleticeksin şu maçı.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Madrid geldi zaten ikisinden de beter.
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Hayır PSG istiyorum dedi ya fatih terim.. Malaga demiyim iyice takımı rencide etmeyelim diye.. Al sana PSG.. Taş gibi oynadılar.. Real ikisinde de beter tabi ama şurda malaga ve gs dışında 1 tane kötü takım yok valla.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 psg öyle çok güzel top oynamadı ki.ilk gol ofsayt zaten 2. golüde valdes hediye etti.ikinci yarıda messi oynasaydı 3-4 daha atardı barca.messi çıkınca anadolu takımı gibi oynadı barca :P
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 messi 3 hafta yok deniyo. o son dakikadaki golden daha büyük avantaj psg için. tabi bu herifin android yanı tutar gene, çıkar oynar haftaya rövanşta.
Öne çıkan mesajlar