Roqq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 aktiftablet said: ylanız psg baya iyi takımmış ya (= Ahah Kaleci patates ben ne yapayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 valdes'e laf edenler nereleriyle izliyorlar lan? adam kontripiyede kaldı, savunmaya çarptı top ve yön değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Roqq said: aktiftablet said: ylanız psg baya iyi takımmış ya (= Ahah Kaleci patates ben ne yapayım =) Senin postu sonradan gördüm ya, gerçek düşüncem benim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 götümüzle izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 toggie said: götümüzle izliyoruz. belli vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 vay arkadas tum dunya mi barcaya karsi anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 2-2 kurtarmaz ya it barça yine atladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 abi bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 gene postlar kasılmış bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 barzaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 psg'nin sansı yok zaten. ama eglenceli mac oldu. yarı final belli yahu, tek surpriz olasılıgı gs'de, o da ft gazıyla, iman gucuyle falan. ya da balla diyim fenerli stayla. barcelona real madrid bayern munich borussia dortmund iki alman iki ispanyol tabi ki yarı finalde de eslesmeyecek. barca - bayern finali olur. not alın bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 barca yavas yavas besiktas olma yolunda sakatlık yonunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Oh yes barca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kupon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 valdez e köprü kurdurmus belini germişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Maçın ilk yarısında beckham 6 km koşmuş. Sahada en fazla mesafe kat eden oyuncuymuş. Saygı, tapınmak, reyizlik, allah Helal olsun, 37 yaşında şu seviyede maça çıkmasını geç, şöyle performanslar sergilemesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 akşam viktoryaya kayıcağımı bilsem ben 10km koşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 terlemeden koşanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 valdes yumurtladı da arkadaş ibo ne top indirmiş bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 adam burnuyla asist yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Şu Juventus veya PSG gelsin diyen Fatih Terim ve gslılara izleticeksin şu maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Madrid geldi zaten ikisinden de beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Hayır PSG istiyorum dedi ya fatih terim.. Malaga demiyim iyice takımı rencide etmeyelim diye.. Al sana PSG.. Taş gibi oynadılar.. Real ikisinde de beter tabi ama şurda malaga ve gs dışında 1 tane kötü takım yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 psg öyle çok güzel top oynamadı ki.ilk gol ofsayt zaten 2. golüde valdes hediye etti.ikinci yarıda messi oynasaydı 3-4 daha atardı barca.messi çıkınca anadolu takımı gibi oynadı barca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 messi 3 hafta yok deniyo. o son dakikadaki golden daha büyük avantaj psg için. tabi bu herifin android yanı tutar gene, çıkar oynar haftaya rövanşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar