Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 http://www.imdb.com/title/tt2234222/ ilk bölümü yayınlandı izledim baya hoşuma gitti sci-fi clon hikaye sürükledi gibi baya. http://www.youtube.com/watch?v=do_BCA-vR9E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 neyini editledin hipster mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bende bir kaç bölüm izleyip açmayı süşünüyordum bu başlığı. Dizinin konusu klişe gibi ama 4-5 bölümde kendini belli eder nasil bir şey olucağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ofistekiler anlata anlata bitiremedi şöyle iyi böyle iyi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ben de bunu açacaktım dün. ilk bölüm güzel başladı. klişe gibi görünse de aslında pek klişe değil yani konusu. bbc america'dan güzel bir şey çıkması ilginç geldi açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 3uncu bölümü izledim notum düstü bu dizi için. Bilimsel ve mantık hataları yaptılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/977093_523020277733502_1784560037_o.jpg ödül almış güzel gibi gitti ama bi yandanda boka buladı senarist kadının oyunculuk çok iyi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kız, sıradan bir iibf kızına benziyor. getir kantine koy, ders aralarında çay alsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yeni bitirdim sezonu, izlenir final soru nigga üvey annenin saraha gösterdiği resimdeki genç kadın mrs s. mi? hiç benzemiyor eğer oysa insan biraz benzetmeye kasarmış peh helenaya yazıık oldu ya, en iyi klondu çok az işlediler onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 19 Apr. 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 sezonu ortalamış bu ya torrentledim nası bu sezon underrated mı hala kötü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 eh idare eder, yoklukta gideri var diyebiliriz. hatta bu sezon geçen sezona göre daha hareketli. spo son bölümde, suits'deki mike ross'u gördük. hikayeye katılacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Agir 2x08 spoiler O erkek clone'u niye koydular ya tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yayınlanan çoğu diziden daha merak uyandırıcı düştüğü gibi izliyorum izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Bu sezonu agir bir sekilde spoilerlasaniz ? Hic izleyesim yok hafiften meraktayim ilk sezon ugruna.. Pm den de olur su oldu bu oldu gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 bu kadını ödüllerle boğup öldürseler mukadderat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 beğenilmesine rağmen izlenmeyen bir dizi çok enteresan bir şekilde hayret verici bir ilginçlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 4 bölüm izledim. çok pis biyerlere doğru gidiyor galiba dizi. izlemeyi düşünen varsa hiç konusu nedir bakmasın direk spoiler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 dizi çok fena ya. hiçte yormuyor ardarda izleniyor. yanlız böyle konusu olan bi dizide başroldekinin aynısının tıpatıpı bir aktörün türkiyede olması hayretlere düşüren ilginç bir enteresanlık cidden. özgü namal 2013 senesinde kaçırılıp zorla orphan black dizisinde oynatıldı. yerine türkiyeye sarah manning getirildi. sarah durmadan sevişiyor. bu kadar sevişecek ne vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 3. sezon 18 nisanda başlıyormuş izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. ilk sezon güzeldi ama ikinci sezon bambaşka olmuş. 3 bölüm izledim ikinci sezondan, ve resmen lost tadı veriyor. lost gibi dizi tanımının karşılığı olmuş. gerçekten öyle. bunda flashback yok ama lostta flash backlerde nasıl keyif alıyorduk, dharma nedir ne ayaktır anlamaya çalışırken neler hissediyorduk, karakterler nasıl ince ve detaylı işleniyordu ve nasıl durmadan farklı yönlerini keşfediyorduk, komik sevimli karakterler nasıl diziye renk katıyordu, müzik ve şarkılar nasıl kullanılıyordu sahnelerde, hepsi bu dizide var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 s2e4 en az 6 sezonu var bu dizinin helenanın çocuk doğacak büyüyecek. birde kadın nasıl bir psikopat hasta ruhlu katil rolü oynamış hem çok korkutuyor hemde yanaklarını sıkıp sevesin geliyor inanılmaz asdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar