Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL Çeyrek Final | Fenerbahçe - S.S. Lazio | 04.04.2013 @22:05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi anlamadığım nokta şimdi biz 10 kişilik takımı yenmiş olduk, ne yapsaydık vermeseler miydi kırmızı? Hayır anlamıyorum yani 10 kişi oynayan takım kazanamaz diye bir kural mı var?
Mesaj tarihi:
temkinli olun beyler. Lazio boş takım değil, adamlar resmen ikinci yarıya bilenmişken o mal nijeryalı bozdu tüm planları. seyircisiz olsa da maç erken yenecek bir golde kanser fc'yi izlersiniz.

ayrıca gerçekten cl-uefa, real-lazio kıyası yapan, hadi onu geçtim galatasaray-fenerbahçe kıyasını şu ortamda bile yapan adamın beyni cidden yanmıştır. çık sokağa sevin ulan? ya da iki rekat maça gidiverin, söz biletinizi ben alacam yarı finale çıkarsanız
Mesaj tarihi:
valequenta said:

gencler heyecaninizi anliyoruz ceyrek finalin ilk macini kazanmaniz guzel.

bi maci da 11 kisi bitirse karsi takim daha eyi olur.

TARLALAR LOELOY

Ahah ne insanlar var lan. Kuyruk acısı yüzünden midir, normal hallerimidir bilemedim
Mesaj tarihi:
Abi tamam bitmedi daha ama oynanan oyun ortada pozisyonlar direkler kaçanlar Vs. Her şey ortada. Avantajlı skoru aldık rakip seyircisiz ayrıca roma maçı var yıpranıcaklar. Büyük bir kaza olmazsa yarı finaldeyiZ daha nolsun nerde sevinmemiz lazım illa kupa mı lazım rakip lazio lan first Class takımlardan sonra sayılabilecek takımlardan
Mesaj tarihi:
chelsea garantilemis gibi,

benfica da aynı.

basel 2-2 berabere kalmıs deplasmanda, tottenham ı bala gote elerse 0 - 0 filan basel ceksek finaldeyiz laa :D
  • Yeni Oluştur...