valequenta Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 nasil yari finalde oluyor fener onu cozemedim ben
Catze Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 valequenta said: nasil yari finalde oluyor fener onu cozemedim ben boşver usta sen bak keyfine.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 abi anlamadığım nokta şimdi biz 10 kişilik takımı yenmiş olduk, ne yapsaydık vermeseler miydi kırmızı? Hayır anlamıyorum yani 10 kişi oynayan takım kazanamaz diye bir kural mı var?
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 temkinli olun beyler. Lazio boş takım değil, adamlar resmen ikinci yarıya bilenmişken o mal nijeryalı bozdu tüm planları. seyircisiz olsa da maç erken yenecek bir golde kanser fc'yi izlersiniz. ayrıca gerçekten cl-uefa, real-lazio kıyası yapan, hadi onu geçtim galatasaray-fenerbahçe kıyasını şu ortamda bile yapan adamın beyni cidden yanmıştır. çık sokağa sevin ulan? ya da iki rekat maça gidiverin, söz biletinizi ben alacam yarı finale çıkarsanız
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Admin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 2-0 guzel skor da bir durun be 90 dakika daha oynanacak bu oyun. neticede 5-0 da yenseniz takimin CPU'su aykut. yine erkenden sampiyonluk kutlamayin.
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 valequenta said: gencler heyecaninizi anliyoruz ceyrek finalin ilk macini kazanmaniz guzel. bi maci da 11 kisi bitirse karsi takim daha eyi olur. TARLALAR LOELOY Ahah ne insanlar var lan. Kuyruk acısı yüzünden midir, normal hallerimidir bilemedim
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Ohhhss tur cepte Lan saka maka bide final gorursek 3 sene daha gitmez Aziz-Aykut sdf Yalniz yeto Caner direk sonucu etkiledi, sasirtici
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Catze said: valequenta said: nasil yari finalde oluyor fener onu cozemedim ben boşver usta sen bak keyfine. he ustad kusura bakma ya yari finalistmissiniz haberim yok. tebrikler heheehe
Catze Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 cons bi script fln bişi yazmış sanırım ne zmn biri aldık maldık dese adam hemen krem esprisini alıp geliyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 şu skordan sonra ben de derim yarı final.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Şuda ayıp ama paylaşmadan edemeyeceğim. elinize aldıktan sonra direk fenere sataşmalarınıza cevaben
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ikinci maç lazio 7-0 yener. goller klose 5, yobo 2 (kk)
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Abi tamam bitmedi daha ama oynanan oyun ortada pozisyonlar direkler kaçanlar Vs. Her şey ortada. Avantajlı skoru aldık rakip seyircisiz ayrıca roma maçı var yıpranıcaklar. Büyük bir kaza olmazsa yarı finaldeyiZ daha nolsun nerde sevinmemiz lazım illa kupa mı lazım rakip lazio lan first Class takımlardan sonra sayılabilecek takımlardan
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 chelsea garantilemis gibi, benfica da aynı. basel 2-2 berabere kalmıs deplasmanda, tottenham ı bala gote elerse 0 - 0 filan basel ceksek finaldeyiz laa :D
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 GS madridi milanı United'ı yenerek mi çıktıydı abi biraz kura biraz şans belki biz de gideriz Finale
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 adamlar kaç sarı gördü kimler cezalı oldu ya
Öne çıkan mesajlar