Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL Çeyrek Final | Fenerbahçe - S.S. Lazio | 04.04.2013 @22:05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Basel turu geçerse, Fener de geçerse eşleşirler banko. Hani bu balın sonu Basel ile UEFA yarı finalidir.

Yine de tebrikler. Kötü futbol, kötü kondisyon vs. hepsini silip atar 2-0'lık galibiyet isterse rakip 8 kişi oynasın
Mesaj tarihi:
Grast said:

yarın lazio şunu yapacak bunu yapacak diyen arkadaşların mesaj atmasını bekliyorum

aynı kisiler real i de yeneceklerdi ahahahahahaha

ama ruyaydı real oldu dfgdfg
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

fenerin son dakikalarda top cevirip, seyircinin de oley cekmesi, 2. yari 10 kisi kalmis takima karsi...

tebrikler 3 puan fenerbahcenin (:D

öyle bir söylüyorsun ki acıyormuş gibi, sms oylamasıyla verilmedi o kırmızı kart.
Mesaj tarihi:
Bugün Fenerbahçe maçı sonuna kadar haketti.Pozisyonsuz bitirdi nerdeyse Lazio.Çeyrek final mücadelesi ve rakip İtalyan takımı ve pozisyon vermiyorsun.Burdan anladığımız şu Plzen ya da Bate iyi değil o kadar belki ama Fener tam eleminasyon takımı gibi oynuyor.Üstelik şu takımda ne olursa olsun Krasic,Stoch ve Emre yok...
Mesaj tarihi:
Zegna said:

Grast said:

yarın lazio şunu yapacak bunu yapacak diyen arkadaşların mesaj atmasını bekliyorum

olm bırakın reali. koymusuz lazyoya yarı finaldeyiz siz hala gsdi madriddi diyonuz.

YARI FİNAL LAN
Mesaj tarihi:
Zegna said:

Grast said:

bu tarz maçlarda bari şurda tartışma yaratıcak, milleti sinir edecek şeyler postlamayın bari ya, bi de adminsin zegna, gerek yok böyle şeylere. avrupa maçı bu yarı finaldeyiz, onu yaz usta bırak reali meali.
Mesaj tarihi:
Lotoda aynı sayılara 10 yıl boyunca oynayıp 10 yıl sonunda lotoyu kazanmak gibi bişi oldu bu caneri 70 de oyuna sokup adamın oyuna acayip etki etmesi :P
  • Yeni Oluştur...