Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve Online:Odyssey

reampage

Öne çıkan mesajlar

bastan sona okudum patch notlari, beklenmedik pek birsey yok gozume carpan, yalniz su var.
bc ve destroyer skili ayrilacak denmisti, hakki olana diger irklarin bc skilleri verilecekti. buna ek olarak diger irklarin bu skillerini almaya hakki olmayanlara, istenen sekilde dagitilmak uzere, alamadiginiz o diger irk skil pointleri kadar skill verilecek.
cok karisik oldu ama bunun gibi birsey :)
Sosyal ağlarda paylaş

Command Ship ve Capital Ship skill değişkliklerinde bazı haksızlıklar var.

Ayrıca bir sürü skill getireceksin yeni patch için, kasılması gereken skilleri de fazlalaştıracaksın ama bunun için kısıtlı süre vereceksin.

Edit: O meşhur; önceden bir gemiye binebilen oyuncu sonra da binebilecek söylemi palavra anlaşılan.
Sosyal ağlarda paylaş

Olaya bir de şuradan bakalım:

Command shiplere bonus değilde bireysel anlamda pvp için binenlerin extradan leadership skili kasmasını mantığı nedir?

Ben BS skillerini sırf capital binebilmek için 5 lemiş capital ship skilini gerekli olan 3 lvl de bırakmıştım. Şimdi adam benim 26 gün uğraştığım skili geri çekmiş diğer skil için bana 9 gün daha bindirmiş.

Skillerin çoğu perception willpower isteyen skiller ben belki diğer düzendeyim ve buna göre bir programım var,kasması diğerlerine göre daha uzun elbet, 6 ay başkası için olabilir ama benim için yeterli değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

simonxx said:

Olaya bir de şuradan bakalım:

Command shiplere bonus değilde bireysel anlamda pvp için binenlerin extradan leadership skili kasmasını mantığı nedir?

Ben BS skillerini sırf capital binebilmek için 5 lemiş capital ship skilini gerekli olan 3 lvl de bırakmıştım. Şimdi adam benim 26 gün uğraştığım skili geri çekmiş diğer skil için bana 9 gün daha bindirmiş.

Skillerin çoğu perception willpower isteyen skiller ben belki diğer düzendeyim ve buna göre bir programım var,kasması diğerlerine göre daha uzun elbet, 6 ay başkası için olabilir ama benim için yeterli değildi.

anlamadım tam olarak ne demek istediğini. hangi gemi için hangi skilli train ettin ve patch sonrası zararlı çıkacaksın mesela örnekle gösterirsen daha rahat anlaşabiliriz gibi sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Binebildiğim tüm carrier süper carrier ler yalan oldu artık 8 gün daha kasmam lazım sağol CCP boşu boşuna kastırdığın 3 aylık bs skilleri için ve command shipler için getirdiğin leadership zorunluluğu için.

Command ship carrier ve süper carrierler konusunda haksızlık oldu şahsi görüşümce.
Sosyal ağlarda paylaş

abi öyle birşey yok. önceden binebildiğin her gemiye patch sonrası da binebileceksin. yeni train edecekler için geçerli değil tabiki.

şu an 3 ırkın carrierını kullanabiliyorsan patchten sonra da kullanabileceksin. bu konuda bir sıkıntı yok yani.

"if you could fly it before, you can fly it now"
defalarca söylediler bunu
Sosyal ağlarda paylaş

Aylar öncesinden bilinen ve odaklanılan şey eskiden binebiliyorsan şimdide binebiliyorsun idi.

Buna rağmen bu konu ile ilgili rahatsızlığımı CCP ye zaten önceden dile getirmiştim, demek ki dili yanan bir benim bu olayda,
bunu da, siz samimi arkadaşlarla olay sıcakken ve canlı olarak gördükten sonra paylaşmanın hiçbir sakıncası olmayacağına inandığım için söyledim.

Hatalı isem affola.
Sosyal ağlarda paylaş

Ooo , bu önceden neye biniyorsan aynısına binecen muhabbeti yalan.
Şimdi baktım da , ee ben Onyx pilotu idim. Şimdi ayrıcana Graviton Physics neden kasayım ? İnterdictorlara rahat biniyorduk Şimdi Graviton Physics neden kasmak gerek ?

Çıkaramiyorumda hangi skillde ne vardı ?

skill point artmış 3 m gözüküyor ama.

Edit 2:

Allah belanı versin CCP Hulka da binemiyorum Mining frigate diye bir skill istiyor.
Hulkun içindeyim inersen binemem büyük ihtimal.

Hulk

http://o1306.hizliresim.com/1b/4/nsxn4.jpg

Edit 3:

Mining Frigate skili olmamasına rağmen inip binebiliyorum Hulk a.

Ayrıcana 50k skill point de vermişler ne diye verdilerse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...