destur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 aha da yeni video ama mevzu ne 2dakka 50 saniye yatak odasınakı kapı açıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/odyssey-ship-balancing patch öncesi son bilgilendirme tarzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 navy bc leri merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 raven ve cruise misil bonusları baya güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hadi hayirli olsun. patch note cikmis http://community.eveonline.com/news/patch-notes/patch-notes-for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bastan sona okudum patch notlari, beklenmedik pek birsey yok gozume carpan, yalniz su var. bc ve destroyer skili ayrilacak denmisti, hakki olana diger irklarin bc skilleri verilecekti. buna ek olarak diger irklarin bu skillerini almaya hakki olmayanlara, istenen sekilde dagitilmak uzere, alamadiginiz o diger irk skil pointleri kadar skill verilecek. cok karisik oldu ama bunun gibi birsey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonxx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Command Ship ve Capital Ship skill değişkliklerinde bazı haksızlıklar var. Ayrıca bir sürü skill getireceksin yeni patch için, kasılması gereken skilleri de fazlalaştıracaksın ama bunun için kısıtlı süre vereceksin. Edit: O meşhur; önceden bir gemiye binebilen oyuncu sonra da binebilecek söylemi palavra anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 6 ay vardı yahu bunlar belli olduğunda. insaf. sanki geçen hafta söylediler peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonxx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Olaya bir de şuradan bakalım: Command shiplere bonus değilde bireysel anlamda pvp için binenlerin extradan leadership skili kasmasını mantığı nedir? Ben BS skillerini sırf capital binebilmek için 5 lemiş capital ship skilini gerekli olan 3 lvl de bırakmıştım. Şimdi adam benim 26 gün uğraştığım skili geri çekmiş diğer skil için bana 9 gün daha bindirmiş. Skillerin çoğu perception willpower isteyen skiller ben belki diğer düzendeyim ve buna göre bir programım var,kasması diğerlerine göre daha uzun elbet, 6 ay başkası için olabilir ama benim için yeterli değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Patch in büyüklüğü nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonxx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 868.41 MB görünüyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 simonxx said: Olaya bir de şuradan bakalım: Command shiplere bonus değilde bireysel anlamda pvp için binenlerin extradan leadership skili kasmasını mantığı nedir? Ben BS skillerini sırf capital binebilmek için 5 lemiş capital ship skilini gerekli olan 3 lvl de bırakmıştım. Şimdi adam benim 26 gün uğraştığım skili geri çekmiş diğer skil için bana 9 gün daha bindirmiş. Skillerin çoğu perception willpower isteyen skiller ben belki diğer düzendeyim ve buna göre bir programım var,kasması diğerlerine göre daha uzun elbet, 6 ay başkası için olabilir ama benim için yeterli değildi. anlamadım tam olarak ne demek istediğini. hangi gemi için hangi skilli train ettin ve patch sonrası zararlı çıkacaksın mesela örnekle gösterirsen daha rahat anlaşabiliriz gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonxx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Binebildiğim tüm carrier süper carrier ler yalan oldu artık 8 gün daha kasmam lazım sağol CCP boşu boşuna kastırdığın 3 aylık bs skilleri için ve command shipler için getirdiğin leadership zorunluluğu için. Command ship carrier ve süper carrierler konusunda haksızlık oldu şahsi görüşümce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Aylar oncesinden biliniyordu skill degisiklikleri. Simdi sikayet etmek oldukca yersiz olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi öyle birşey yok. önceden binebildiğin her gemiye patch sonrası da binebileceksin. yeni train edecekler için geçerli değil tabiki. şu an 3 ırkın carrierını kullanabiliyorsan patchten sonra da kullanabileceksin. bu konuda bir sıkıntı yok yani. "if you could fly it before, you can fly it now" defalarca söylediler bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonxx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Aylar öncesinden bilinen ve odaklanılan şey eskiden binebiliyorsan şimdide binebiliyorsun idi. Buna rağmen bu konu ile ilgili rahatsızlığımı CCP ye zaten önceden dile getirmiştim, demek ki dili yanan bir benim bu olayda, bunu da, siz samimi arkadaşlarla olay sıcakken ve canlı olarak gördükten sonra paylaşmanın hiçbir sakıncası olmayacağına inandığım için söyledim. Hatalı isem affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 o işte bi yanlışlık olması lazım. önceden binebildiğin herşeye şu an da binebiliyor olmalısın. oyuna giremiyorum şu an patch vs hiç vaktim olmadı uğraşmaya ama mesaj atarım yine girip kendim gördükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ben archon binebilmeme ragmen patchten once suanda kullanamıyorum burda bi saçmalık yokmu? 8 günlük train gelmis banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hangi skilin eksik diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonxx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Önceden Capital Ship skili 3 yetiyordu şimdi o skili 4 yapmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Suark said: hangi skilin eksik diyor jump fuel conversation amarr des ve bc yi istiyor ama en cok fuel gun olarak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Jfc skillini hep istiyordu sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bende en son jdc yi istemisti iyi hatırlıyorum cunku son olarak nav skilli bir o kaldı diye sevinip fit trainine gecmeye baslamıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ooo , bu önceden neye biniyorsan aynısına binecen muhabbeti yalan. Şimdi baktım da , ee ben Onyx pilotu idim. Şimdi ayrıcana Graviton Physics neden kasayım ? İnterdictorlara rahat biniyorduk Şimdi Graviton Physics neden kasmak gerek ? Çıkaramiyorumda hangi skillde ne vardı ? skill point artmış 3 m gözüküyor ama. Edit 2: Allah belanı versin CCP Hulka da binemiyorum Mining frigate diye bir skill istiyor. Hulkun içindeyim inersen binemem büyük ihtimal. Hulk http://o1306.hizliresim.com/1b/4/nsxn4.jpg Edit 3: Mining Frigate skili olmamasına rağmen inip binebiliyorum Hulk a. Ayrıcana 50k skill point de vermişler ne diye verdilerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 50k sp 1 gün civarı offline olduğu için veriliyor. önceden binebildiğiniz gemilere şu anda da binebiliyorsunuz. kendim giremedim oyuna ama arkadaşa denettim su an sleipnir 48 gün görünmesine rağmen binebiliyor önceden de binebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar