Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 la napıcan sp yi bu şafaktan sonra sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bana çok faydası dokundu artık 121,429,828 skillpointim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yaklaşık 1 haftalık bi trainim var acil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Kimlere geldi beleş SP, herkeze mi ? Herkeze ise nasıl kullanıyoruz onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 herkese geldi. o ilk verdiğim linkte yazıyor nasıl kullanılacağı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Allah allah bana gelen giden bir şey yok Sp olaraktan. Gelen 2 tane t-short (1 karı, 1 erkek t-shortu),gemi olaraktan 1 adet gnosis, 1 adet sarum magnate, 2 adet implant Genolution set, 1 adet festival launcher. Toplam 7 adet. ccp/eve/bin/exefile.exe ile girince farkettim onların orda olduğunu. Yoksa bunlar önceden vardı da ben mi yeni farkettim ? Skill point filan yok ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 olması lazım, herkese geldi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 character sheet > skills > en ütte olması lazım Unallocated Skill Points 50000 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Yok valla, Nerde olduğunu biliyorum skill pointlerin,eskiden learningler kaldırılınca, aynı şekilde yaziyordu skill pointin var istediğin yere ver diye.Şimdi yok hiç bir yerde. vay be skill pointsiz kaldık. Gnosis iyimiş ama. Bu arada simple damage goster diye ayar yapabiliyorduk, o nere gitmiş ? Onu da yeni fakettim, Bilmem kim copletelly mised you diyor.İşte bu Missed you filan olayını kapatabiliyorduk effects kısmından. Sadece damage ler göstersin diye ayar yapabiliyoruk, nere soktular onu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Notifications and Logs > Combat Settings 50000 sp için ise ben olsam petition açardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 googlede sunu buldum surada bulabilirsin ama gelmemişse petition at ve buna mukabil 5 milyon sp iste ayrıca şuraya da bakabilirsin http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Skill_Reimbursement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Nerede olmaları gerektiğini biliyorum da, anlamadığım bu 50k skili ne diye verildi ? skil filan mı kaldırdılar ne yaptılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hayır launcher fiyaskosu yüzünden verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 odyssey ile degisecek bs fitlerini karistirma firsati olan oldu mu. Dominixe merak edip bir bakayim dedim 2 omnidirectional tracking link ile bouncer optimali 140km ustune cikiyor, trackingi ise nerdeyse medium turret seviyesinde. Bu geminin hitpoint falan da arttirildi tier3 bs seviyelerine yaklasti. Drone asist sayesinde zaten fleet volleyi cok guzel. Bana biraz asiri guclu gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 amaçları zaten o tarz bi fleet konseptini daha uygulanabilir bi hale getirmek. hitpoint arttı artmasına ama sig radius da arttı %10. bide o sentry işinin bi kaç zayıf yönü var. 1-2 bombayla ölüyor mesela bütün sentryler. yada drone assist kimse o primary olursa yada damp/jam vs durumlarında gg tüm fleet tekrar asist edene kadar. o yüzden tek başına dominix fleet çok mantıklı değil bu tarz şeyler yüzünden ama yanında destekleyecek bişeyler olunca fena değil tabiki. ama eskisinden daha iyi oldu domi o konuda haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hmm baya efektif range dısına cıkabilir aslında biraz targeting olsa. bouncer range+ drone control range ile. tabi hucumda anlamlı olmıycakta savunmadaki fleet öttürür böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Son zamanlarda maksimum 80-90 gemiden olusan droneboat fleetlerle cok guzel verim aliyoruz mesela. Bunun 5 sentry, remote rep olan mjd yapabilen domi versiyonunu dusunmek bile tuylerimi diken diken yapmaya yetiyor. drone asist konusunda ise hic sıkınti olmuyor. Senty isine yeni sayilirim, ogrendigime gore sentryleri uzakta bi yere birakip sonra target a drone control mesafesinde olmak ates etmek icin yetiyormus. drop sentry, mjd out, shoot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 dronelara sniper opsiyonu eklenmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yafeshan said: Son zamanlarda maksimum 80-90 gemiden olusan droneboat fleetlerle cok guzel verim aliyoruz mesela. Bunun 5 sentry, remote rep olan mjd yapabilen domi versiyonunu dusunmek bile tuylerimi diken diken yapmaya yetiyor. drone asist konusunda ise hic sıkınti olmuyor. Senty isine yeni sayilirim, ogrendigime gore sentryleri uzakta bi yere birakip sonra target a drone control mesafesinde olmak ates etmek icin yetiyormus. drop sentry, mjd out, shoot dronelar 1 bombaya ölüyor abi hiç mi gelmedi başınıza? 375m3 drone bay var yeni dominixte. 3 set sentry alabiliyor yada 2 set sentry + başka bişeyler. sentryleri savunmasız bırakıp 100km uzağa gidince gg direk yani o sentryler. bi de drone assist nasıl sorun olmuyor ona aklım yatmadı. ölünce ne yapıyorsunuz mesela drone assist yaptığınız adam? yeni drone assiste herkes yollayana kadar sıkıntı olmuyor mu? yoksa herkes kendisi mi yönetiyor dronelarını? öyleyse mantıklı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sentrylerin bombalanmasi sadece bir kere oldu sanirim. bomber fleet genelde firsatcilik pesinde oldugu icin drone degil gemileri bombaliyorlar. bir kere bomba yiyen sentryleri birakip yenilerini gonderip isimize devam ettik drone asist konusunda birinci ve ikinci asist belirlenir, gerekli olursa hemen 3. isim verilir. drone gemisinde broadcast takip etmek gibi sorunun da yok eh haliyle asisti de degistiriver hemen. Buna ragmen bizim bariz belli olan drone asist adamlari (command ship/t3) nadiren sorun yasiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 cruise missile buff la beraber, meta cruise launcherlar tekrar eski fiyatlarını görürmü acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 PROBE SCANNING AND OTHER GOODIES FOR ODYSSEY probe ve scan değişiklikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 İsimler değişmiş öncelikle. said: - Radar sites become Data sites - Magnometric sites become Relic sites - Gravimetric sites become Ore sites - Ladar sites become Gas sites - The Unknown type has also been split into Combat and Wormholes. - Codebreaker becomes Data Analyzer - Analyzer becomes Relic Analyzer Capital Riglerle ilgili olarak t1 versiyonlar vendordan direk, t2 ise invention ve drop ile gelecekmiş said: - Capital rigs, tech I and tech II versions. Tech I is seeded on market, tech II BPCs you get from exploration sites or through invention. Faction Pos modul bpcleri exploration ile elde edilebilecekmiş düşük şansla da olsa. said: - Faction POS structures, BPCs for both versions (i.e. Blood/Dark Blood) can now drop in exploration sites. These have a very, very low drop rate. POS değişiklikleri Personal Hangar gelmiş poslara aynı istasyondaki gibi. Güzel aslında ama 50k az gibi sanki. Pos yerleştirirken kullanılan UI baya gıcıktı ona bi ayar çekmişler. said: -We added Personal Hangar Array. This is similar to the Corporate Hangar Array, but, as the name implies, is for personal storage only. The PHA has a storage capacity of 50,000. -We adjusted the arrows and camera when positioning POS modules, to make it less of a hassle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bütün patch noteların güzelce toplandığı site http://neural-boost.com/odyssey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/u-and-i-made-some-changes bazı UI değişiklikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar