Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Octavarium said: hoşuma gitti Throne of the Foretold http://j1305.hizliresim.com/19/1/mmtuh.jpg Lan çok hoşuma gitmişti. Ucuza olursa alırım lan demiştim hatta. Valve'den 1 tane set almış olurum işte demiştim.. 18 DOLAR NE LAN!
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 titan guide istiyorum, hiç hatırlamıyorum nasıl oynanıyor
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hacı en önemlisi öncelikle takımdakilerin senin ilk skillin stun değil knock-out oldugunu bilmesi. bilmezlerse sen 5 kişiye ruhunla uyuttugunda çat çut giriyolar ultin boşa gidiyor. ruhun range i gayet yeterli zaten uzaktan atmak için. dota 1 de ruhu 2-3 ya da 5 her neyse adamın içine atıp stun koyup ulti atıyordum hemen ardından müthiş oluyor. karşı takımın hepsi combata yarı canla başlıyor.sfsdf en büyük yanlış da dagger almak şu heroya. ruhun dagger zaten adam gibi kullanırsan. http://www.youtube.com/watch?v=6Cd7QL5tRYc
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Flower Staff of Peace-Maker arıyorum
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 5 sn sleep biri vurunca geçiyor mu yani? bugün 2 el falan oynadım hiç dikkatimi çekmemişti. bende stun diye sanıyordum build olarak bkb + shiva yaptım hoş oldu. refresh denicektim yaptım ama oyun bitti :(
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Evet geçiyor. Bane'inki gibi düşün. Ama bulaşıcı değil. Solo midde bottlecrow ile inanılmaz akıyor ya.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Xenocide said: Flower Staff of Peace-Maker arıyorum şey mi o neydi heh furionun mu? olacaktı bende akean ya da anevquemar olacak id ekle göndereyim oynamıyorum
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Flassh said: 5 sn sleep biri vurunca geçiyor mu yani? bugün 2 el falan oynadım hiç dikkatimi çekmemişti. bende stun diye sanıyordum build olarak bkb + shiva yaptım hoş oldu. refresh denicektim yaptım ama oyun bitti :( Ben Dota oynarken reflesh yaptığımı hatırlıyorum. Birde çıkardığı ruh tauren nasıl hareket ederse ona göre simetrik hareket ediyordu diye hatırlıyorum nedense. Bugun oynadım ruh ayrı kontrol ediliyordu. 1 el attım çok beceremedim eskiden baya severdim iyi oynardım. Tavsiye edilen itemlar kötü geldi ama Dota 2'deki.
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GfIoHnTeCAw
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ayesee gene 42k viewerı tek tek sayıyo ya <3
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bu kadar mal ,rezil bir community si olan başka bir oyun yoktur herhalde. Klasik eu region, oyun sonu:
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bu banada oluyor ya sonra 5 heroyu yönetiyorum 5-6 dakikada holdlamıştım bir sefer sdf. sonra en iyisi bireysel oyunlar diyorum ama tekrar giriyorum tabii
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 niye çıkmıyosunuz early abandon güvenli çıkış fln olunca? bende böyle tek başına oyunu kazanacağını düşünenlere uyuz oluyorum.
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Krusty said: niye çıkmıyosunuz early abandon güvenli çıkış fln olunca? bende böyle tek başına oyunu kazanacağını düşünenlere uyuz oluyorum. kazancağımı düşünmüyorum hakkını veriyorum oyunun
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mal mal oyunu uzattığın için haketmişsin. Böyle tipler olunca bitirmek yerine jungle kasıyorum kendi creeplerimi denylıyorum.
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 siz leave atın abi karışan yok ben böyle oynuyorum
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Krusty said: niye çıkmıyosunuz early abandon güvenli çıkış fln olunca? bende böyle tek başına oyunu kazanacağını düşünenlere uyuz oluyorum. bomboş hayatları var çünkü
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 haydaa adam nerden ne çıkardı. arkadaşlar ben böyle oynuyorum sizde güvenli leave atıyorsunuz tamam bitti.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Krusty said: niye çıkmıyosunuz early abandon güvenli çıkış fln olunca? bende böyle tek başına oyunu kazanacağını düşünenlere uyuz oluyorum. Playerlarin malligini gostermek icin kaldim oyunda.5vs1 kazanabilecegini dusunen mi var lol. Leave yapmak yerine alt tabda bekliyorum genelde, 2-3 dakkada bitiyor zaten. Sorun,oyunun bok gibi bir matchmaking sistemi olmasi.Ustune ustluk leave yapan sadece 12 saat ceza alip tekrar oyunun icine edebiliyor.20-30 leaverligi olan ile hic olmayan ayni oyunda eslestiriliyor vs.
kami Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 1vs5 bilemem ama 2vs5 almışlığım çok oldu oluk oluk para + exp geliyor hızlıca pushlayıp bitirebiliyorsun herolar uygunsa
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Dark_Soul said: Krusty said: niye çıkmıyosunuz early abandon güvenli çıkış fln olunca? bende böyle tek başına oyunu kazanacağını düşünenlere uyuz oluyorum. Playerlarin malligini gostermek icin kaldim oyunda.5vs1 kazanabilecegini dusunen mi var lol. Leave yapmak yerine alt tabda bekliyorum genelde, 2-3 dakkada bitiyor zaten. Sorun,oyunun bok gibi bir matchmaking sistemi olmasi.Ustune ustluk leave yapan sadece 12 saat ceza alip tekrar oyunun icine edebiliyor.20-30 leaverligi olan ile hic olmayan ayni oyunda eslestiriliyor vs. aslinda cezalari katlayarak verseler dicem ama millette yuzlerce key var acar yeni acc gene gelir. mesela csgo da comp oynarken leave atarsan ilk ceza yarim saat sonra 1, sonra 4, sonra 48 en son 1 hafta.
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Utanarak yazıyorum ama benim 5'e 1 yenilmişliğim var. Adam bütün heroları yönetip çatır çatır yendi oyunu oluyor yani..
Öne çıkan mesajlar