Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 komunikasyon banı yedim. low prioya düşmüyorsun ama kesinlikle konuşamıyosun kimseyle. mic dahil kapalı. gerçekten ızdırapların en büyüğü. sinyalle anlaşmaya çalışıyosun çok korkunç. babil gibi böle gerçek bir trajedi.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 skywrath mage ile timber aldık bir arkadaş karşı tarafın hic sansı kalmadı 2 tane bot cektin mi arcane bitti
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kzpmaza said: yok daha kötüsü 6 level olup ulti atmak için lion aldıklarını söylemesi :D ama pickler cidden kötüydü iki maçtada. hele ilk maç dmg vuran hero yoktu takımda. Abi... birşey demiyorum sana
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Finklorpeyniri said: komunikasyon banı yedim. low prioya düşmüyorsun ama kesinlikle konuşamıyosun kimseyle. mic dahil kapalı. gerçekten ızdırapların en büyüğü. sinyalle anlaşmaya çalışıyosun çok korkunç. babil gibi böle gerçek bir trajedi. senin takımdakiler anlayabiliyor mu o banı yediğini.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 BU KONUŞMA BANININ NE KADAR SÜRESİ KALDIĞINI NERDEN GÖRECEĞİM? miss bile veremiyorum çünkü. Y çalışmıyor edit: yok anlayamıyor hiçbişi yazamıyorum ss veremiyorum sıfır böle. ve süresi yazmıyor biyerde
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 o zaman hiç tepki vermeyen adamlara sövmeyelim bundan sonra belki ban yemiştir. yazık :D
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 low prio'dan daha kötü birşey bu
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 navi kulak memeyle yine munasebete girdi
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 http://i.imgur.com/Z3IUWgb.jpg
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 2 şey var. Phantom'a diffusial + heart yaptın mı gg. Gerçekten gem al onu al bunu al fark etmiyor ya kastırmadan oyunu bitireceksin ya da kaderine razı olucaksın 1 vursa kaybediyorsun adamı zaten 10 tane illusion arasında
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 divine satanic mkb bf bkb gyro :D
aQuelleris Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Phantom şu oyunda gerçekten durdurulamayan bir hero kastığında. dk.15'e kadar radi yaparsan gerisi zaten geliyor ve 5 v 1 e başlıyorsun.. tabiki 1 traq şart 5 v 1 için
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 abi oynayayım dedim lolden sonra, 7 yıl dota flm oynamıştım zaten, sf aldım klasik her şey iyi güzel hoş, ama towerlar ve well neden hiç damage vurmuyor? hadi welli geçtim, arkadaş towerların hiç bir esprisi kalmamış şu oyunda? onun dışında beğendim gibi, arada oynarım girip. pl op bu arada. silkti attı adam.
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Finklorpeyniri said: BU KONUŞMA BANININ NE KADAR SÜRESİ KALDIĞINI NERDEN GÖRECEĞİM? miss bile veremiyorum çünkü. Y çalışmıyor edit: yok anlayamıyor hiçbişi yazamıyorum ss veremiyorum sıfır böle. ve süresi yazmıyor biyerde dün yedim ben de galiba ilk defa sövdüm oyunda birilerine dün öğlen ve direk yemişim ağzıma banı :D akşam 5 arkadaş oynuyoduk skypetan sıkıntı yoktu da bu sabah erken uyandım bir oyun atayım işe gitmeden dedim allahım ellerim titredi başıma ağrılar girdi :'( witch doctor ile hardtayız karşımızda kotl var doctor iyi oynuyor ama ward almıyor bir türlü habire yandan yiyoruz dalgayı, adama ward alsın diye sessiz sinema oynadım resmen bir adama sinyal veriyorum bir ward atması gereken yere bir de ward satın alıp satıyorum sürekli arada yine sinyalliyorum falan. rus herif ingilizcesi de iyi değildi pek. "what my frend what what" deyip durdu :(
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 chaos knight vardı 2 kere öldüm oyun başında nefesim kokuyordu olsa o kadar uğraşır mıyım abi hiç :)
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 skywrath no skill, broken bir hero. ne kadar magic immunity mana burn varsa doldurmak lazım. oynaması ve item build de çok kolay...
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Lectre said: abi oynayayım dedim lolden sonra, 7 yıl dota flm oynamıştım zaten, sf aldım klasik her şey iyi güzel hoş, ama towerlar ve well neden hiç damage vurmuyor? hadi welli geçtim, arkadaş towerların hiç bir esprisi kalmamış şu oyunda? onun dışında beğendim gibi, arada oynarım girip. pl op bu arada. silkti attı adam. ha?
kek Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 arcane said: skywrath no skill, broken bir hero. ne kadar magic immunity mana burn varsa doldurmak lazım. oynaması ve item build de çok kolay... bir pugnaya bakıyo o.
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Bunneh said: Lectre said: abi oynayayım dedim lolden sonra, 7 yıl dota flm oynamıştım zaten, sf aldım klasik her şey iyi güzel hoş, ama towerlar ve well neden hiç damage vurmuyor? hadi welli geçtim, arkadaş towerların hiç bir esprisi kalmamış şu oyunda? onun dışında beğendim gibi, arada oynarım girip. pl op bu arada. silkti attı adam. ha? ha? derken. adam yuzde yuz hakli bence towerlar creep gibi hic dmg vurmuyor. mid game falan neysede daha 2. dakikada gir tower altina adam kes piknik yap guneslen cik sonra rahatca o derece.
rexr0th Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 alıştığınız şeylerden ötürü bu şekilde düşünüyorsunuz. ben lola girdiğimdede neden towerlar bu kadar fazla damage veriyor diyorum. Towerlar şuan gayet gerektiği gibi vuruyor.
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 valla bence hiç bir sorun yok tower damage'ında
Grast Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 rexr0th said: alıştığınız şeylerden ötürü bu şekilde düşünüyorsunuz. ben lola girdiğimdede neden towerlar bu kadar fazla damage veriyor diyorum. Towerlar şuan gayet gerektiği gibi vuruyor.evet
Öne çıkan mesajlar