xieon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 @reampage benzeri olmuştu bize 5 arkadaş oyuna girmiştik şansımıza da karşımızda 5 türk vardi adamları dk 60 da falan yendiğimizde killerde adamlar 70-30 öndeydiler tamamen push yaptik ve aldığımız 1 TK yi çok güzel kullandık tabi normal olarak herifler kafayi yedi
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 pl pickliyorum cunku oynaması zevkli bide az cok iyi oynuyorum hon oynasak chrounos picklerdim eger takıma guveniyosam naix pickliyorum mesela
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Abi yanında güzel idare edicek bi support varsa naix kan döküyor ya yiosun resmen milleti benimde favori carrylerimden. Ha ama orman sürecini sevmiorum low level combatların tadi bambaşka.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 0ne said: Heart of Tarasq kasmamıssa her türlü zaten, ama kasmışsa, çok fena. Ki meta oldu şimdi diffusal dan sonra tarasq cıkmak pl'a. abi iluzyondan ekmek yiyen her heronun itemı tarasq iluzyon cogu modifierdan (mana burn dısında) etkilenmiyo statlardan etkileniyo en cok dogal olarak hot yapıyosun chaos knighttada mesela late game hot naga siren oynamadıgımdan bilmiyorum ama ondada recommenned olabilir
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 reampage said: Abi yanında güzel idare edicek bi support varsa naix kan döküyor ya yiosun resmen milleti benimde favori carrylerimden. Ha ama orman sürecini sevmiorum low level combatların tadi bambaşka. naix nyx combosu publarda cok zevkli esh le quit attırdık 2 3 defa naix bomb yaparak
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 eheh, bu arada bounty hunter sevmezdim ama en büyük oyun kırıcılardan pubda. track çok imbalanced bi skill bence oyunda ki sevimsiz ultilerden. Tabi invis bir şekilde inek gibi bekleyenlerde değil, arcanebot kasıp milleti tracklicek paso bide gem taşıcak antiwardlatıcak, oh tam support hunter. Tabi çok rare bu tür bi gameplay
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ashad şimdi de zeuslayım, takımda riki var, faceless var, bi sürü initiator var. kimse girmiyo abi bakıyo öyle, ben de bi lighting atıp kaçayım girsinler diye heves ediyorum, light atıyorum kaçarken adamlar geliyor beni yiyor bizimkiler geride izlemeye devam, sonra "zeus youre so bad". faceless 0 kill, riki 1 kill ama "zeus youre so bad".
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 zeusla da 12 win 3 loss'um var bu arada hani. 4 oldu sayelerinde.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 zeus cok enfes hero iyi oynanırsa pasifi resmen gavura vurur gibi vuruyo
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 naix barat da çok zevkli lan deneyin. adam neye ugradıgını şaşırıyor .
xieon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 daha pisinin teorisini yapmıştık hiç pratiğe geçirecek vaktimiz olmadı. Gerekli Herolar wisp-naix-ezalor(KOTL)-1 tane daha hero Naix KOTL a girer. Wisp KOTL a bağlanir. KOTL 4. heroyu yanına çekmeyi açar o sirada wisp başka yere gider 4. hero da yeni yere ışınlanır böylece. naix çıkar profit ha bu taktik bir işe yarar mı bilemiyorum ama komik olur p.s: hatta 5. hero da barath olsun o da chargela gelir
xieon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dediğim gibi tamamen geyik amaçlı. Sonuçta arkadaşlarla sıkıldığımızda pentalane oynamışlığımız var
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 o comboyu oturtucam diye kasarken adamlar sizi poolrapee sokar yanlız. fantazi combolara dikkat etmek lazım, çakın omni,sk,enigma. net
xieon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ama şu kombo çok keyifli ve kolay wisp+sand king. skype gibi bir yerden konuşarak yapmak çok önemli eğer 2 hero da sürelerini iyi ayarlarsa wisp tam relocate olduğu anda sand king in channelingi bitmiş oluyor direkt blink+ulti atmış gibi oluyor. Early lerde iyi kill getiriyor
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 wispin milleti alip dagda tepede biraktigi bi video var, onu izleyin asdf.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 arcane said: sırf hard counterlar banlanmıyor ki oyunu kıracak kadar dengesizler de banlanıyor. mesela dediğin phantom lancer gibi bir hero varken istediğin kadar meta ile açıklamaya çalış, dengenin Dsinden haberdar olan güler. oyun dengesizlik üzerine kurulu zaten. problem? :p
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 su midasıda artık her support felan dahil kasmaya başladı, boku çıktı herkezde midas.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 pudge itemı olan? değiş tokuş yapalım, kimsede yok mu
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Daesu said: arcane said: sırf hard counterlar banlanmıyor ki oyunu kıracak kadar dengesizler de banlanıyor. mesela dediğin phantom lancer gibi bir hero varken istediğin kadar meta ile açıklamaya çalış, dengenin Dsinden haberdar olan güler. oyun dengesizlik üzerine kurulu zaten. problem? :p abi işte arkadaşlar bunu oynuyor sorun bu. başka birşey oynamaya ikna edemiyorum. kanser oluyorum sonra.
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Esh said: pudge itemı olan? değiş tokuş yapalım, kimsede yok mu sende hitler bıyığı varsa bende pantolon ile hook var değiştirebiliriz.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bıyık yok da bir iki rare item var uncommon var
Öne çıkan mesajlar