Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bu süngüyle yemek yiyen bir insan, ve bütün argümanlarınız geçersiz
0ne Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 carnobilden sonra boyle oldular bence. geri geri evriliyolar adeta. daha ne kadar gerizekali olabilirler diyosun, beteri cikiyo. o yuzden tavsiyem iyi bi vpn ile us ip alip 80-90 pingle us-east de oynamaniz. tabiki yine ruslar gelicek ama 10 da 9 degil, 10 da 2 falan gelicek.
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 senin ruslara laf etmeni yasaklıyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Sinavdan ciktim geldim, sayfalarca kavga cikmis. Eskisini modere edemem ince bir sekilde bu yorgunlukla ama her zaman yaptigimi yapip yine konuyu bir sureligine kilitlemeyi de istemiyorum simdi. Zamani geriye aliyorum dun aksama. Gidiyor hersey. Dota hakkinda tek bir mesaj yok zaten. Bir daha irkcilik yapanin da oldugu gibi disari alinmasini istiyorum. Irkcidir kotudur, sifir tolerasyon politikasi bundan boyle benim modere ettigim bolumlerde. Saka yollu bile olsa. Sikayetiniz varsa yonetime tasiyin.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 GERGE said: Sinavdan ciktim geldim, sayfalarca kavga cikmis. Eskisini modere edemem ince bir sekilde bu yorgunlukla ama her zaman yaptigimi yapip yine konuyu bir sureligine kilitlemeyi de istemiyorum simdi. Zamani geriye aliyorum dun aksama. Gidiyor hersey. Dota hakkinda tek bir mesaj yok zaten. Bir daha irkcilik yapanin da oldugu gibi disari alinmasini istiyorum. Irkcidir kotudur, sifir tolerasyon politikasi bundan boyle benim modere ettigim bolumlerde. Saka yollu bile olsa. Sikayetiniz varsa yonetime tasiyin. Oh be!
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 GERGE said: Sinavdan ciktim geldim, sayfalarca kavga cikmis. Eskisini modere edemem ince bir sekilde bu yorgunlukla ama her zaman yaptigimi yapip yine konuyu bir sureligine kilitlemeyi de istemiyorum simdi. Zamani geriye aliyorum dun aksama. Gidiyor hersey. Dota hakkinda tek bir mesaj yok zaten. Bir daha irkcilik yapanin da oldugu gibi disari alinmasini istiyorum. Irkcidir kotudur, sifir tolerasyon politikasi bundan boyle benim modere ettigim bolumlerde. Saka yollu bile olsa. Sikayetiniz varsa yonetime tasiyin. biseksüel tribi atmış adam şikayeti iletiriz ayrı, moba forumunun modu niye gerge ya? DEATHLORD HAKAN olmalı. artık değiştirilsin gerge. tharkas hadi gönüllerin şampiyonu falan ama gerge ne ya
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 THARKAS adam olsa foruma bakardi, bakmadigi icin mod baska bir bagiran nickli oldu.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 abi ruslara serbest olsun ırkcılık ya http://i.qkme.me/3otxuf.jpg
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ruslar ırk değil zaten, ağlak bebelerin sansürüne takılmayın.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 herifler o kadar aptal ki tüm ırk evrim geçirip sarışın olmuş
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Politik doğrucu homoseksüel liberaller problemi görmezden gelip, ırkçı diye etiketleyip haklı olduklarını düşündükçe ruslar 10 oyunumuzdan 8 ine tecavüz etmeye devam edicek malesef.
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ne çektik biz be. oyuna rus gelmeyecek de 3-5 kill alıp oyundan zevk alacaz diye ne paraladık kendimizi. ama napacan başka oyun mu var, oynayacan mecbuuuuuuuurr. hele ekmek ne çekti beee.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ekmek said: Faggotu daha uygun çeviremedim. ibne.
Öne çıkan mesajlar