Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 kzpmaza said: gene dota vs lol kavgasini kacirmisim ya offf. ben de deny yok, olunce para gitmiyor falan yazmak istiyordum... bu arada kaede 7 yil dota oynadiktan sonra lol oynamaya baslamis. daha neyini tartisiyosunuz. bende kız yıllarca kız arkadaş sahibi olup ayrıldığımdan beri osbir çekiyorum.
Arma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 lol açıkara oynadığım en kötü oyunlardan biri. bir combata girecem diye kanser oluyorum. gözümü rahatsız ediyor. combat kalitesi leş. arkadaş zoruyla oynadım. bitsede gitsek modunda.
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 said: deny var kendi creepini kesion olm çogii ölünce para gidio olm çogii az bişi feedlendinmi çeviremiyolar olm çogii bazı champlar açık ara eziyo olm çogii summoner spell neymiş teleport neymiş delikanlı gibi SCROLL DAŞICAN backpackda olm çogii vs vs
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Finklorpeyniri said: arma prosu ile counter strike prosunu karşılaştırmak yaptığınız bu arada. arma inanılmaz kapsamlı gelmiş geçmiş en simulatif fps. counter strike düpedüz arcade shooter. bu kapsamda arma counter strike'dan daha iyi bir oyun. counter strike noob oyunu çocuklar oynuyor oynayan herkes çocuktur. ölünce tur sonunda tekrar doğuyosun AHAHAHA COUNTER STRIKE AHAHAHAHA. ctrl'ye basınca direk çöküyor AHAHA NOOB OYUNU ne kadar saçma dimi? susun artık birbiriyle tamamen alakası olmayan 2 oyunu ele alarak benden altın zırvalık ödülünü kaptın hadi iyisin gene.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 günde 25 saat moba oynayan adam değildir
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 xeno yaptığın lol moba karşılaştırması aynı levılda bir karşılaştırma. dota vs hon olabilir mesela. mantıklı böle karşılaştırmak iki oyunu. nasıl ki arma ve counter strike karşılaştırması saçma İKİSİDE FEPEESEEE diyip. lol dota karşılaştırması aynı derecede kötü rezil salak saçma bir tartışma. ayrıca zırva senin annendir sercan
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 yok bence baya karsılastırılır lol'le dota. abartmayın bu kadar. age of'la red alertla sc karsılastırılıyosa, hatta wc ile sc bile karsılastırılıyosa dota ile lol'ü karsılastırmazsın bile aynı der gecersin. ve üzgünüm dota2nin lolü gectiği falan yok. 2012'de sc 1.2m viewer vurdu european wsc finals'ta, o zaman bile lol'ü GECTIK !!!! diey cosmadı kimse cünkü yok öle bişi. uzak doğuda saat sabah 1-9 iken olan amerikan turnuvasında genelde 400k görüyoruz sc2 deki ki lol bunu 3'e katlıyo. unique viewer sayısı 4-5m civarı geziyo. dota sc2'den fazla izleniyoi ve oynanıyo ama, hanı madem ramak uydurucaklarmıs bi yerlerinden onuda adam gibi uysursalarmıs. adı sanı duyulmamıs kimsenin bilmediği dhc diye bi şirketin "sızdırması"na bu kadar gaza gelip inanmayın yahu. bide dota cin'de lol'e oyuncu kaybederken nereye geciyo zaten.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 biz de onu diyoruz işte, lol'u izleyen fazla cünkü dünyada 5-15 yaş nüfus fazla baya, sc2 ve dota2 gibi oyunların daha az izleyicisi olması dogal, cünkü lol oyuncularının %95i sc2'de fatal error verir
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Finklorpeyniri said: xeno yaptığın lol moba karşılaştırması aynı levılda bir karşılaştırma. dota vs hon olabilir mesela. mantıklı böle karşılaştırmak iki oyunu. nasıl ki arma ve counter strike karşılaştırması saçma İKİSİDE FEPEESEEE diyip. lol dota karşılaştırması aynı derecede kötü rezil salak saçma bir tartışma. ayrıca zırva senin annendir sercan arma-cs -> ikisi de birbirinden esinlenerek yapılmış oyunlar değil lol-dota -> LoL dota'dan esinlenerek yapılmış bir oyun. Hon-Dota karşılaştırması ise CS: Global Offensive ile CS 1.6 karşılaştırmak gibi bişey.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 o zaman dota wc3'den esinlenerek yapılmış bir oyun. onuda katıyorum denkleme. hadi çık bakalım işin içinden.
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 çin'de dağıtılıyo mu ki dota 2? en son valve anlaştıydı birileriyle sanırım dağıtım için ama emin değilim.
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 var da official dağıtım başladı mı işte onu soruyorum perfect world ile anlaştıydı amma sonu ne oldu bilmiyorum
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Evi arabayi liquide bastik, son dakika goluyle yatmayiz umarim :P
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Finklorpeyniri said: o zaman dota wc3'den esinlenerek yapılmış bir oyun. onuda katıyorum denkleme :D
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 first bloodtan önce abandonment olursa, win-lose yazıyor mu? çünkü safe to leave olsa da oyundan çıktığında takımın kaybederse lose yazıyor normalde ama az evvel oyunda birisi first bloodtan önce olduğu için yazmaz dedi. doğru mudur?
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ilk 5 dakikada olursa yazmıyor, yoksa first blood 25'te olsa napıcan :p.
Killer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 witch doctor'un maledict ile killeri aldım diye suçlandım oyunu kaybedince. he diğer 4 yetonun suçu yok çünkü sdfs. ne yetersiz herifler geliyo oyunlara
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Esh said: Evi arabayi liquide bastik, son dakika goluyle yatmayiz umarim :P dignitas aldı amk
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 6-7 oyun kazandım üst üste. az önce bi girdim karşı takım Na'vi gibiydi.sdfsdfsdf çok fena ezildim ya.
screwy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 11 mac ust uste kazandım sadece prophet alıp pushlayarak baktım millet yetemiyor ben de tek basıma napabiliyorsam onu yapıyorum
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bide zevk mi aldın bu oyundan ? 10 oyun ayni hero ile oyamak ile, diablo 3teki çinli farmerlar arasında tek 1 tane fark yok
screwy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 cok sevdigim heroyu oynayıp kaybetmek yerine kazanıyorum daha guzel hem de karsı takımın goz yaslarında dansediyorum 4 baraka verdikten sonra oyunu kazandım daha ne olsun ha bi de tanımıyosun yani beni oynadıgım seyi cok iyi oynayana kadar bırakmam sevmiyorum yarım yamalak is yapmayı bi ara da ogrenicem diye 25 oyun dark seer oynamıstım suicide da xp alamayan bi adamdan baya iyi bi suicide laner a dondum sonunda
Öne çıkan mesajlar