Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kuresel Isınma Dediler Gundeme Oturdular Simdi Dısardan Geldim Isınan Bisi Yok Soguk Yuzunden Evsizler Falan Donarak oLUYOr? (edit: uygun olmayan kısmı sildim, biraz daha terbiyeli olalım) [Bu mesaj karakedi tarafından 25 Kasım 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 neki bu şimdi?[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 eğer klavyede 'b' harfin koptuysa bi kilo yollayım.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] [Bu mesaj Bellow tarafından 25 Kasım 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kuresel ısınma sureklı bırıkme sonucu olusan bı sey şak dıye olacak şey degıl[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 + bnm bıldıgım kuresel ısınma ıklımlerı etkılıyor (cok soguk kı$,cok sıcak yaz ya$anması gıbı).[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Aynen oyle mesela bı ara Istanbul'da kar bır ay kalmış çok eskı de degıl 30 yıl once fln[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kuresel ısınma denilen şey, ne etrafın günlük guneşlik yaz vakti olmasıdır, neden sıcaklığın butun dunyada bir kaç derece artıcak olmasıdır. Kürüsel ısınma dediğimiz sıcaklık ve mevsımlerdeki duzensızlıgın sebebidir, normalinden 1,5-2 ay once istanbula kar yagıyorsa, bunun sebebi küresel ısınmadır. dunyanın her yeri tarıhındeki "en sıcak" veya "en soğuk" anları yaşıyorsa bunun sebebi küresel ısınmadır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 küresel ısınma her iklimde hava sıcaklıklarının artması benim bildiğim. sanırım her sene ortalama sıcaklık 0.5 C filan artıyordu. yani bir senede kışın denize girecek kadar değil. edik: cüce'nin söylediği dorudur heralde. tam olarak bilmiyorum ben.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 25 Kasım 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Benim bildiğim kadarıyla küresel ısınma olduğunda direk kışları günlük güneşlik olmuyor.Yani ztn eskiye nazaran şimdi kışlarda daha az kar yağıyor daha geç kış gelior daha sıcak kışlar vs vs.Yazları ise anormal sıcak oluo (bkz: Temmuzda antalyada hava 42 dereceydi...)...AMa dünya gitgide ısınmasa daha ii olur çünkü kutuplardaki buzullar erirse tüm dünya su altında kalacakmıs...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Tam olarak butun dunya degıl Iskandınawya ulkelerı we buzullara yakın ulkeler sular altında kalacak we onlarda yenı yer arayısına gecıcek buda toplu sawaslara yol acacak[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Gılobil worming[signature][hline]Ignorance is a bliss. (is it?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Küresel ısınma yarın ısınacak anlamına gelmiyor bugün yaşadığın dünyayı çocuklarına hatta onların çocuklarınada yaşanabilecek bir yer olarak bırakman için uyarılar yapılıyor. Tahminler Küresel ısınmanın etkisini göstereceği süre olarak (bildiğim, hatırladığım kadarı ile) 50-500 yıl arasında olarak görüyor.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 B@B tHe K3nK diyorum abi[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Küresel ısınma'nın ilk evrelerinden bir tanesi de ara mevsimlerin ortadan kalkmasıdır. En basidinden 2 hafta önce ankarada tişörtle gezerdik ve şimdi kar yağıyor. İlk ve Son bahar ortadan kalktı sadece yaz ve kış kaldı mevsim olarak. Ha bir de bir teori daha var ki, ısınma sonucu eriyen buzullar vs dolayısıyla dünya ısınmayacak, aksine daha soğuk bir yer olacak. Hatta bir ara bi filmi de çekilmişti geçenlerde ama ismini unuttum şimdi.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bende Lordum gp plz demek ısterdım ama sımdı bu kuresel ısınmayı yapan ınsanlar deodorant fln ayagı ıste atmosfer de bundan zarar alıyo sanırım e bu zarar ne kadar olursa bu ısınma tam olarak gerceklesecek bı bılgınız warmı mesela 5000 yıl sonra fln[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sorumlusu hep kızlar zaten.günde rahat bi deodorant veya saç spreyi bitiriyorlar =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Euheueh *!Gozunden yaş akar*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 seni soyle arka tarafa alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 evet bu yuzden en iyisi butun kizlardan uzak durun *!nihaha hepsi benim hheeeppsii benim*[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Aman ıstedıın kadar kafanı dırdır ederek yıyıp bıtıren kız alabılırsın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Eray_GNR, 25 Kasım 2004 19:27 tarihinde demiş ki: Kuresel Isınma Dediler Gundeme Oturdular Simdi Dısardan Geldim Isınan Bisi Yok Soguk Yuzunden Evsizler Falan Donarak oLUYOr? (edit: uygun olmayan kısmı sildim, biraz daha terbiyeli olalım) [Bu mesaj karakedi tarafından 25 Kasım 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Ne o? Ölmeye meraklısın galiba?..[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kuresel ısınma yazların sıcak kışların ise soğuk geçmesi demek oluyor yani küresel ısınma diyince,ısınma değil mevsim bozukluklarının akla gelmesi lazım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar