Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerde ßU Kuresel Isınma ???

Eray_GNR

Öne çıkan mesajlar

+ bnm bıldıgım kuresel ısınma ıklımlerı etkılıyor (cok soguk kı$,cok sıcak yaz ya$anması gıbı).[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

Sosyal ağlarda paylaş

Kuresel ısınma denilen şey, ne etrafın günlük guneşlik yaz vakti olmasıdır, neden sıcaklığın butun dunyada bir kaç derece artıcak olmasıdır.

Kürüsel ısınma dediğimiz sıcaklık ve mevsımlerdeki duzensızlıgın sebebidir, normalinden 1,5-2 ay once istanbula kar yagıyorsa, bunun sebebi küresel ısınmadır. dunyanın her yeri tarıhındeki "en sıcak" veya "en soğuk" anları yaşıyorsa bunun sebebi küresel ısınmadır.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

küresel ısınma her iklimde hava sıcaklıklarının artması benim bildiğim. sanırım her sene ortalama sıcaklık 0.5 C filan artıyordu. yani bir senede kışın denize girecek kadar değil.

edik: cüce'nin söylediği dorudur heralde. tam olarak bilmiyorum ben.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 25 Kasım 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim kadarıyla küresel ısınma olduğunda direk kışları günlük güneşlik olmuyor.Yani ztn eskiye nazaran şimdi kışlarda daha az kar yağıyor daha geç kış gelior daha sıcak kışlar vs vs.Yazları ise anormal sıcak oluo (bkz: Temmuzda antalyada hava 42 dereceydi...)...AMa dünya gitgide ısınmasa daha ii olur çünkü kutuplardaki buzullar erirse tüm dünya su altında kalacakmıs...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

Küresel ısınma yarın ısınacak anlamına gelmiyor bugün yaşadığın dünyayı çocuklarına hatta onların çocuklarınada yaşanabilecek bir yer olarak bırakman için uyarılar yapılıyor.

Tahminler Küresel ısınmanın etkisini göstereceği süre olarak (bildiğim, hatırladığım kadarı ile) 50-500 yıl arasında olarak görüyor.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Küresel ısınma'nın ilk evrelerinden bir tanesi de ara mevsimlerin ortadan kalkmasıdır. En basidinden 2 hafta önce ankarada tişörtle gezerdik ve şimdi kar yağıyor. İlk ve Son bahar ortadan kalktı sadece yaz ve kış kaldı mevsim olarak.

Ha bir de bir teori daha var ki, ısınma sonucu eriyen buzullar vs dolayısıyla dünya ısınmayacak, aksine daha soğuk bir yer olacak. Hatta bir ara bi filmi de çekilmişti geçenlerde ama ismini unuttum şimdi.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Lordum gp plz demek ısterdım ama sımdı bu kuresel ısınmayı yapan ınsanlar deodorant fln ayagı ıste atmosfer de bundan zarar alıyo sanırım e bu zarar ne kadar olursa bu ısınma tam olarak gerceklesecek bı bılgınız warmı mesela 5000 yıl sonra fln[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eray_GNR, 25 Kasım 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
Kuresel Isınma Dediler Gundeme Oturdular Simdi Dısardan Geldim Isınan Bisi Yok Soguk Yuzunden Evsizler Falan Donarak oLUYOr?

(edit: uygun olmayan kısmı sildim, biraz daha terbiyeli olalım)

[Bu mesaj karakedi tarafından 25 Kasım 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Ne o? Ölmeye meraklısın galiba?..[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...