Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divinity 3 - Original Sin

axedice

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
inanılmaz eğlenceli ya tool olarak, DMler göreve.

ben yeniden oynamaya başladım da. oyun çıktığında büyük hypela girişmiştim 10. saatte falan burn out olup bırakmıştım. ilk quest ve şehir ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK uzun ya. keşke şu içeriği biraz kırsalarmış. 5-6 saat oldu hala süreç ilerlemedi hikayede. sürekli bir build up var ama climax yaşayamıyoruz. 20 quest var, sürekli 20 quest update oluyor. sayısı azalmıyor. bi de bir yerden yanlış dönsen kendini çok alakasız bir yerde buluyorsun falan. sanırım yine kuzeyden başlayacağıma batıdan çıktım. undead archerlar reskill e bağladı arada 1 level olmasına rağmen. baya yetemedim.

işin komik tarafı replay'e yeni zorlukta başlamışım, ilk fightta wipe yedim ahahahha sonra classic'e döndüm - this is where I belong diye kabullenip.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

sen single oynarsin abi. biz komikli oynariz.

ya nwn geliyor aklıma da, o zamanlar da oo dm modu falan diye aklımız gitmişti. ama oyunu oynayanların yüzde kaçı kullanmıştır acaba? baya azdır bence.

tabi o devirde multi imkanı bu kadar gelişmiş değildi. +şimdiki ui/interface tasarımları da 3 kat falan daha kullanıcı dostudur.

yine de oturup "hadi abicim party kuruyoruz go" deyip de oynanır mı bilemedim.

hani ben yetemem şu ara, orası kesin de :) o kadar uğraşıp yapıyorlar, kullanılır (ve sağlam olur) umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yeni başladım da en iyi class'lar ne şimdi bunda? hani oyunun yarısını tamamlayıp, sonra "yaa abi o class'la oynanmaz ki" denmesini istemiyorum. hani illa op olsun tek vuruşta indireyim demiyorum, sadece pişman olmayayım sonra, örneğin ya da dual class gitmeyin falan dersiniz vs. önerilerinize açığım.

dual wield ve sanırım wizard başladım, sıfırdan başlarım ama yani çok ilerlemedim henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Bunun gibi hangi oyunları tavsiye edebilirsiniz? Bitmek üzere, sevdim baya. 2. oyunu (zaten listemde) ve çok eski oyunları söylemeyin ama. XCOM 2 filan denedim ama büyülü perili olmayınca sarmıyor beni.

Bir de oyundaki crafting baya karışık,

https://docs.google.com/document/d/1skVuINeNSoqDYqn7FzufVtXS3sxUK-cp1Zgb73uV6lI/edit#

Şunu koyayım lazım olur yeni başlayanlara. Bulabildiğim en kafa yormayan guide.
Sosyal ağlarda paylaş

xcom 2 bayağı farklı yahu :)

eskilerden Baldurs gate, nwn serileri, icewind dale vs varda yeni divinity tarzı bir şey var mı bilemedim.

Dragons age origins (sadece ilk oyun) da olabilir. Diğer 2 oyun daha çok hack and slash.

Pillars of eternity , Torment yenileri ama ben denemedim benziyor olması gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...