Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Body Building / Olympia Stage

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
troll ignore pls

perfectin dediği gibi aç gittim bugün. squatta kan şekerim düşmedi ama row yaparken bi ara ufak gittim. ama 3 bölge yapıyorm doğal zaten uzun sürüyo baya. bide vakit kaybettim hocayla konuşurken vs. yine de iyidi hafta sonları öyle yapıcam
Mesaj tarihi:
Hergun uzun sureli acliklara alistirirsan vucudunu ciddi performans artisi yasarsin fasted idmanlarda. Yani oyle mp assault ictim cok iyi galiba falan seklinde performans degil. Cidden hissedeceksin normal kilolarin garip sekilde hafif geliyor.

Ben bugun ac gittigim idmanda 100kg 10rep leg extension yaptim. Baya da nizami yapiyorum. 60kg push press falan. Saglam yani :) fasted idmanlarda yardiriyorsun :)
Mesaj tarihi:
Bizim gibi hafif siklet adamlar da fasted gitse aynı şekilde işliyor mu?

Bu arada hafif siklet diyorum ama boy yüzünden 80 kiloya yakınım, yarım kadar eleman kolları bacağım kadar ve benim yerden zor kaldırdığım ağırlıkla tek el çalışıyor falan =((

Bi gün sizi geçicem bücürler...
Mesaj tarihi:
Bioenerji.net said:

bioenerji ile kanseri çözdük!
Biz bu araştırmamız ile kanser hücrelerin insan bedenin ürettiği elektromanyetik dalgalardan etkilenip etkilenmediğini belirlemeye çalışacağız.
...
kanser korkulması gereken bir hastalık değildir, kanseri öldürücü yapan ve kanser hücreleri azdıran tıbbın kendisi

http://www.biyoenerji.net/?Syf=26&Syz=122953&/yeni--bioenerji-ile-kanseri-%C3%A7%C3%B6zd%C3%BCk

Teşekkürler panpa, bizim dizler böyle iyi..
Mesaj tarihi:
Killer said:

30 yaşına gelmiş dambıl tutmamış insanları da anlamıyorum ben salonda bolcalar

NEYSE BU TOPİÇ PROLAR VE PRO OLMAK İSTEYNELER PLS

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/522425_10152721321775105_1755388458_n.jpg

30 yasini gectim daha yeni yeni memelerim cikmaya basladi.
Mesaj tarihi:
Ben sakatlıktan ötürü bayadır spor mpor yapamıyorum. Normalde açlığa dayanabiliyorum ama bir süredir mesela işe gelince hafif bir kahvaltı yapıyorum, eğer öğle yemeğine çıkışım öğlen 12.30'u geçerse direk kan şekerim düşüyor. Vücut camış gibi yemeye alıştı yüksek ihtimalle spor yapmadığım sırada, onu bir toparlayıp bu topiğe geliyorum şöbiyete döndüm çok fena.

Kanyon Mac'de erkeklik yapan varsa çıksın ortaya, motivasyon karşılıklı gelişsin.
Mesaj tarihi:
78 kg olmuşum

80kgde bench girdim. tricepsi sakatladım bu arada geçen hafta. gururluyum sdf.

havasını alıcam herkesin salondaki raad olsunlar. bugün atletli almancı bi tip geldi salona bakıyo falan cool takılmalar. inş üye olur da egosunu zedelerim yetonun.

THE

ANIMAL

IS

BACK

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/553008_10151377642056840_1464496025_n.jpg
Mesaj tarihi:
abi 3 ay sakat yattık insaf plx. 81dim sakatlanmadan önce 100kg bench countingdi.

ama bu lafını unutma kanuni reyiz plx. haziranda görüşelim

bide bugün twitterdan bi zenci fitness model takip etmiş beni şöyle yazdım herife asdf

do you even lift bro? kidding nice pack anatomy
  • Yeni Oluştur...